Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив

Да, сериалът ми харесва, но интервютата не ги избирам, то просто няма възможност за избор. Много малко са. И не всичко е интересно, но каквито, такива. Просто ги споделям с Вас.

За което получаваш моите адмирации  newsm10 и една голяма   love001 Аз си мислех, че сериала е един сезон, а скоро разбрах, че сезоните били всъщност два  Rolling Eyes
В 23 серия след раждането, нали Сердар дойде да я види след известно време. Забелязахте ли тя как му каза кои са причините да не замине  Wink За мен си беше индиректно обяснение в любов  Heart Eyes

# 481
Голямото гледане и голямото четене! Това ми се случи.
По традиция първо изгледах серията, а после Ви изчетох. Признавам, че четенето беше по-забавно от гледането! Разочарована съм, но и съм съгласна с повечето от вас, че е логична преходната серия. Още размишлявам върху двете тези за отдалечеността на Ф и К.  И двете тези са логични:
- травмата не позволява все още близост;
- травмата сближава още повече;
Често се улавям, че като гледам сериала се питам: аз как бих реагирала, какво бих направила и може би оттук раздвоението ми. Просто трябва да приемем, че Фатмагюл така би направила, тя не е аз, и да очаквам и да не очаквам, това е живота и мислите и чувствата на Фатмагюл

Всъщност ми липсват диалози и действие с Рахми, Мукадес, Мерием. Повече действие в кухнята на Розата, знам ли,  досега действието се развиваше естествено в ежедневето, стават сутрин, закуска, диалог, после на работа, диалог, идва някой - диалог, вечерят, говорят си , знам ли? Сега от сутрин до вечер екшън! Нещо като "Непобедимите"
Не съм болна романтичка, но и екшъна и липсата на серии в стил 23-49 ми липсва, друг подход имаха и сценаристи и оператори, офффф, яд ме, че незнам и един кинематографски термин за това!

И мисля, че не е много празна тази серия, хора, стана чудо в серията.
Казвам Ви:
И Ооооооооо, чудо! Мукадс се изпълни с притеснение и напусна стаята на прегръщащите се!
 Grinning

# 482
  • София
Въпреки, че моето мнение се различава от мнението на повечето съфорумки, все пак се радвам, че има и такива, които споделят моите мисли, които бях споделила и преди, а това
са Валентина - пост 450, Евелин - пост 452 и Л_Д - пост 459
Вярно е, че филма е КВФ, но Керим къде е? Не е ли и той в Главната роля - колко пъти си жертва живота за нея? Да ги броим ли? Единствено ФГ се държа нормално с него, когато беше в болницата. А това не беше ли след изнасилването? А сега, когато наистина се би на
живот и смърт - тя се дистанцира!
И не мисля, че всичко, което сътвори Мустафа е от любов. Той просто мразеше Керим, защото живее неговия живот. А защо той не си живя неговия живот, когато имаше възможност? ФГ искаше да говори с него, чакаше неговата любов и ако той беше мъж на
място, тя нямаше да бъде принудена от енгето си да се омъжи за Керим. Но съм убедена, че дори Мустафа да се беше оженил за нея след изнасилването - ФГ нямаше да бъде щастлива с него.Единствено може да бъде щастлива с Керим и евала на неговото търпение и любов.
Керим я обича истински, а не Мустафа.

# 483
Чеките ся, тва откъде дойде? Някакво инфо няма ли?

# 484
AnaSt подписвам се под всяка твоя дума, благодаря!  newsm10

# 485
Забравих да Ви благодаря:
dani_ka - за преведеното интервю!
Cruela -  за преведенит диалози - беше много съществено да разберем думите, от картинките и интонацията не стана много ясно

hrissi_sz,

Скрит текст:
Той поръчва на охранителя нещо, явно да внимава в картинката и да пази жена му.

... и бабето го събуди да си пие хапчетата. Сигурно му идеше да я убие. Хак му е, като сънува фантасмагории.

Керим Фехретин и Мюмтаз плюс едното клошарче пътуват в колата. Сигурно ги води към дома на брадатото аби ...
...
Вижда бабето да изхвърля боклуци. Ей, орлов поглед има тоя мъж.
...
Обаче бабето не му отстъпва по далекоглетство.
...
Прибра списанията и почна да чупи ръце. Мукадес е като оная разчекнатата жаба по средата на коридора - от едната страна плаче Елиф, от другата Фатмагюл.
...
Полицията вече е заела позиция около къщата. Бабето обикаля на пръсти като балерина.
...
Ръкомаха, плюнчи се...
...
И тук няма рум-сървис. Завалиите.
Трябвало е да станеш репортер от мястото на събтието, как ти остана и време за хумор, назнам, но много се забавлявах, дори си позволих да направя реплика към твоите извадки за Ф и К Grinning

Tara 41, Veni_Koleva, galandri, Л_Д - за снимковия материал и вие сте готови фоторепортери, няма какво да сечудите имате си втора професия!  Grinning

СВЕТОЗАРА - клошарите- правителство в сянка

serenata - Той Мустафа като Дядо Коледа - през комина ли се измъкна

tanynka - ей тея турски баби изпечени престъпници бе, само дето не откри огън срещу полицията  #Crazy
май и в тая серия цунки-мунки йок

Момичета , много се забавлявах, а и със всички останали и нови и стари форумки, които сте се разписали!   bouquet

Загложди ме нещо - наш Мустафа полусмъртний си сънува и бълнува изгората, ама как един път не помисли, че дете ще му се роди скоро, как нищо не трепна в него, айде за Хаджер да не му се присъни разбирам, ама за детето?

# 486
ПРЕРАЗКАЗ НА 66 епизод
ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ ФБ  
http://www.facebook.com/notes/engin-akyurek-bulgarian-fans/%D0%B … 3/188714081242855

Не видях дали сте гопубликували,затова го скривам  Wink

Скрит текст:
Селим недоволстваше от храната в закусвалнята. Чуха по тв, че са задържани Решат и Мюнир.Побързаха да излезнат от там, за да не ги разпознаят.Ердоан се шашна на къда да вървят с колата.
Решат каза в полицейския участък, че не приема обвинеията, че били дело на конкурентите им.Но полицаят му каза, че не конкурентите, а жена му е предоставила доказателства с/у него.На разпита питаха Мюнир защо са скрили Мустафа и не са им казали, а той се оправда, че сторили това, защото Мустафа имал оръжие и се страхували. Питаха го къде са Селим и Ердоан, каза, че не знае, че сигурно са някъде на почивка.Ендер каза на Ясемин, че вече ще си понесе наказанието, а Ясемин твърдеше, че просто отговорила на любовта на Туранер.Ендер и Мелтем се ядосваха на себе си как са повярвали на Мустафа.
Кадир каза на Йомер да си ходи, но Йомер настоя и двамата останаха да чакат в полицейското управление.
Рахми каза по тел. на журналистката Синем, че ФГ няма да говори с никой. Мерием казва на Керим и Фахретин да не вършат нищо на своя глава.
Муки не е оптимист, защото Яшаранови са задържани заради Туранер, а не заради делото на ФГ, а и нито Мустафа бил намерен, Селим и Ердоан били изчезнали.
Керим каза на ФГ, че Яшаранови скоро ще си получат заслуженото, но тя е много мълчалива заради преживяното с Мустафа и каза само: знам.
Мерием каза на Керим, че ФГ е мълчалива, защото се страхува да се надява.
Мукадес каза, че Керим и баща му лъжат, че отиват в полицията,каза,че сигурно отивали да търсят Мустафа.
Селим и Ердоан се страхуват, че сега ще търсят и тях. Чудят се как да се свържат с някой за да разберат какво по-точно се случва.Селим иска да се предадат, а Ердоан го разубеждава да не си губят времето с кавги, а да бягат.
Ердоан е замисли нещо да подведат полицаите.Кадир моли Перихан да каже и за изнасилването на ФГ. Майката на Ердоан я моли да не го стори. Перихан й каза, че сторила това заради доброто на децата им, че по-добре да ги залови полицията преди Мустафа да ги е намерил и убие.Решат каза на Перихан, че веднага ще се разведе с нея, защото му забила нож в гърба.
Бабата знахарка иска да вземат и продадат колата на Мустафа и да вземе парите, както той им предложи. Но клошарът се страхува, че Мустафа е издирван навсякъде и не могат да продадат колата.
Мустафа сънуваше как кара Фг да му признае, че не обича Керим, а него. И в съня му ФГ каза, че винаги е обичала Мустафа, каза му да вървят, да я отведе от там. Мустафа е свалил температурата, но каза, че имал доста силни болки.
Ердоан се обади на майка му да пита защо е задържан Решат. Тя му каза, че е заради това, че Перихан е предала в полицията записите на разговора на Ердоан със Ясемин. Каза му, че заради шантажа на Туранер сега полицията търси и него. каза, че и Асу е казала пред полицията,че Мустафа убил Вурал и че Яшаранови го укривали в дома им. Ердоан й каза, че те не са виновни за нищо, но че се занимавали с дела на фирмата сега.Ердоан знае, че се подслушват тел и нарочно повтори няколко пъти, че са невинни.
Асу каза на Сами да идат до някоя болница, че имала болки. Сами й каза, че е от стреса. Асу видя, че е там и старият й съпруг Демир.
Клиентите в Кухнята на Розата разпитват как е ФГ и дали е заловен Мустафа.
Полицаите показаха докъде са следите на Мустафа. Казаха, че го търсят в околността и Керим да не вършат нищо на своя глава.
Агент 007 Фахретин видя двете скитничета и веднага ги заподозря.
Мукадес пита ФГ дали психоложката ще идва, че имало нужда, защото случката с Мустафа повлияла негативно на ФГ и на взаимоотношенията й с Керим.
Асу разказа на Кадир, че съпругът й от Германия е дошъл да я търси тук. Още се водели женени с него. При самоотбрана тя го ранила с нож в лицето и избягала.Асу каза, че именно съпругът й я накарал да започне да проституира, а после тя избягала и още повече затънала в тази мръсотия. Фахретин и Керим притиснаха двете момчета бездомници и те разказаха за Мустафа.Клошарът разпитва как може да се продаде колата на Мустафа на части.
Ердоан се обади по тел на гаджето си. Ердоан захвърли тел си в един  камион. Целта му е да спечелят време, докато полицаите ги търсят там по сигнала на тел, а в същото време те ще вървят да бягат в друга посока.
Керим разпитва как да намери Бахри клошаря.Знахарката каза на Мустафа, че наоколо се разхождали някакви хора. Мустафа ги видя и й каза, че това са враговете му. Знахарката лъже Фахретин, че не познава Бахри. Но Керим забеляза ключовете от колата на Мустафа.Керим се направиха, че повярваха на бабата и си тръгнаха. Позвъниха на Кадир, че знаят къде е Мустафа. Мустафа иска от знахарката да го заведе на друго място. Кадир ще каже на кой адрес да идат полицаите за Мустафа.
Решат и Мюнир отиват пред съд и има вероятност да ги задържат.Решат каза, че няма да зарадва Перихан по този начин като го осъдят.Решат каза да не се явява Перихан в съда.
Мукадес се опитва да разведри ФГ, защото вижда, че ФГ се чувства много притеснена след отвличането. Иска да й покаже списание с модели на булчински рокли. Мукадес се опитва да й пробута рокля с голямо деколте, защото самата тя обичала дълбоки деколтета.На ФГ естествено не й е до рокли в този момент и се разплака. Мукадес вика по тел Мерием да се прибере, защото ФГ е много разстроена.Мерием каза, че ще помисли какво да направят.Мукадес се шашна какво ще прави, че и детето плаче, и Фг плаче.
Мюнир иска от Решат да каже пред съда, че Мюнир няма нищо общо с обвиненията. Целта на Мюнир е да бъде освободен и е замислил нещо как да измъкне и Решат.Решат и Мюнир се карат кой за какво бил виновен и за какво не. Решат каза, че не вярва на Мюнир и сестра му. Каза, че те го съсипали вкл. и бизнеса му. Мюнир му каза да не забравя благодарение на кой има този бизнес. Знахарката отрича за Мустафа.
Керим видя, че е изчезнал ключът от колата на Мустафа. Полицаите намериха превръзките от раната на Мустафа и знахарката каза, че е бил при нея, но че си е тръгнал и тя не знаела къде е той сега. Станаха много съучастници в укриването на Мустафа и трудно ще си  поделят колата му. ФГ не иска да говори с психоложката, каза че нямала сили, защото като си спомня за случката с отвличането, още повече се влошава състоянието й.ФГ каза, че не иска да се връща назад, а иска да върви напред, да продължи с Керим от там, до където са били стигнали.
Мерием каза на ФГ, че нямало вече много клиенти в ресторанта и ще приготвя поръчките вкъщи заедно с Мехмет и Мукадес, ФГ също ще им помага.
Мерием каза на ФГ, че Керим е открил къде се крие Мустафа. ФГ се притесни за Керим.
ФГ се кара по тел на Керим защо си рискува живота с Мустафа. Керим й каза,че Мустафа е избягъл. ФГ вика Керим да се прибере.
Познатият на клошара видя, че Мустафа е в много тежко състояние, а и не разбра къде точно е колата му, за да я вземе и го захвърли в гората, за да не го хвне полицията.Във видението си Мустафа иска помощ от ФГ, тя му казва: ела.
Селим плаче, че е погубил живота си, обвинява Ердоан. Ердоан му каза, че не го е накарал насила да прави каквото и да било онази нощ.Ердоан се кара със Селим, че го обвинявал, каза му да слиза от колата и всеки да се спасява сам. Селим плаче, Ердоан му каза да спре да плаче и продължиха с колата.
Полицаите откриха тел на Ердоан в камиона, но разбраха от шофьора на кои две места е сприрал.Полицаите тръгнаха по следите на бегълците.
Перихан казва на Ядигер, че не може да си почине след всички тези проблеми от 1, 5 г. насам.Майката на Ердоан поиска някаква помощ от Ляле,но няма да казват на Перихан.
Делото на Решат е след месец и дотогава ще е в затвора.Мюнир каза, че ако вината се прехвърли само в/у един, поне останалите ще се оттърват.
Майката на Ердоан попита кой ще е този човек, Мюнир й каза: кой е в основата на всички проблеми?(т.е. Ердоан).
Ердоан чакат след 2 дена да пристигне корабчето им.
ФГ каза на Керим, че всички ще бъдат заловени, а те ще продължат живота си с Керим.Керим пита дали Мустафа е направил на ФГ нещо, за което тя не му е казала.Тя каза:не. ФГ каза, че сега не й се говори за това, защото се страхува и няма да се успокои, докато не заловят Мустафа. Керим каза:добре, извинявам се.ФГ каза: вече да говорим само за хубави неща.
Във видението на Мустафа ФГ му казва: "Ще оздравееш заради мен, обичам те. Чаках те и винаги ще те чакам". Керим каза на ФГ: Заловили са Мустафа. КРАЙ Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 13:59 от *nin4eto*

# 487
Aз...и...ти, и...той
Скрит текст:
Колко пъти съм искала да тепрегърна,да се сгуша в теб,да поема от топлината ти,да се чувставам защитена,да изпитам това ,което е „нормално” за „нормалните „жени.Искам,а не мога...Минах през ада и физически и психически..Бах като наранено животно затворено в тясна клетка,блъсках се ,удрях се,падах и после пак ставах...това бе в началото...исках да бъда сама,и интересно усещах там някъде далчече,далече  една топлина на едни кафеви топли очи...знаех,че те има...ругаех те,обиждах те,отблъсквах те,за мен бе един от тях .от враговете ми,които ми отнеха младоста и скършиха крилете на първата ми любов...но ти ме обичаше,бе безкрайно търпелив,страдаше заедно с мен,страдаше заради мен,болеше те,толкова колкото и мен...Но не ме изостави...Искаше да бъда щастлива,да чувставам,да изляза от съня и болката...Какво ли не ти се случи и на теб...биха те,унижаваха те,доказва невиността си...обърка се и твоя живот... Сега след година и половина от онези събития,след терапията намерих пътя към теб или поне се опитвам...но вече усещам ,чувствам със сърцето си без да се страхувам,че ще бъда наранена от теб...хм,и онзи искрящ поглед изпълнен с нежност когато ме погледнеш,леката загадъчна усмивка...мислиш ,че не ги виждам или усещам...или онази целувка пред огъня или прегръдките или...още не съм готова и....Мустафа,ти ми нанесе отново поредния удар...върна ме там където не искам ,в ужаса на онази нощ и защо...Едва ли ще ми отговориш...може би все още си ме обичал след всичко...предателството,лъжите....Не искам да умираш,искам да страдаш така както страдах аз,както бавно умираше и моята душа,а ти не бе там да ме подкрепиш...ти имаше чест,а аз нямах..коя ли съм била за теб Мустафа....Ще се опитам заради себе си,заради Керим,хората,които ме обичат да стъпя отново,да бъда себе си.,макар да съм твърде наранена....Душата ми е като пролетно цвете,което е било натисното под снега и бавно,бавно в него се пробужда жовота и точно когато трябва да разцъфти е смачкано...да карсивия цвят го няма..но коренчето е там и то отново надига стебло и отново ще разцъфти ,още по красиво...Керим,точно заради теб си заслужава да мина през дългия път на изцеленеито и да се пробудя отново.......Знам,че ти си там и ме очакваш търпеливо...още малко...

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 14:18 от Slawena

# 488
Aз...и...ти, и...той
Скрит текст:
Колко пъти съм искала да тепрегърна,да се сгуша в теб,да поема от топлината ти,да се чувставам защитена,да изпитам това ,което е „нормално” за „нормалните „жени.Искам,а не мога...Минах през ада и физически и психически..Бах като наранено животно затворено в тясна клетка,блъсках се ,удрях се,падах и после пак ставах...това бе в началото...исках да бъда сама,и интересно усещах там някъде далчече,далече  една топлина на едни кафеви топли очи...знаех,че те има...ругаех те,обиждах те,отблъсквах те,за мен бе един от тях .от враговете ми,които ми отнеха младоста и скършиха крилете на първата ми любов...но ти ме обичаше,бе безкрайно търпелив,страдаше заедно с мен,страдаше заради мен,болеше те,толкова колкото и мен...Но не ме изостави...Искаше да бъда щастлива,да чувставам,да изляза от съня и болката...Какво ли не ти се случи и на теб...биха те,унижаваха те,доказва невиността си...обърка се и твоя живот... Сега след година и половина от онези събития,след терапията намерих пътя към теб или поне се опитвам...но вече усещам ,чувствам със сърцето си без да се страхувам,че ще бъда наранена от теб...хм,и онзи искрящ поглед изпълнен с нежност когато ме погледнеш,леката загадъчна усмивка...мислиш ,че не ги виждам или усещам...или онази целувка пред огъня или прегръдките или...още не съм готова и....Мустафа,ти ми нанесе отново поредния удар...върна ме там където не искам ,в ужаса на онази нощ и защо...Едва ли ще ми отговориш...може би все още си ме обичал след всичко...предателството,лъжите....Не искам да умираш,искам да страдаш така както страдах аз,както бавно умираше и моята душа,а ти не бе там да ме подкрепиш...ти имаше чест,а аз нямах..коя ли съм била за теб Мустафа....Ще се опитам заради себе си,заради Керим,хората,които ме обичат да стъпя отново,да бъда себе си.,макар да съм твърде наранена....Душата ми е като пролетно цвете,което е било натисното под снега и бавно,бавно в него се пробужда жовота и точно когато трябва да разцъфти е смачкано...да карсивия цвят го няма..но коренчето е там и то отново надига стебло и отново ще разцъфти ,още по красиво...Керим,точно заради теб си заслужава да мина през дългия път на изцеленеито и да се пробудя отново...но дотогава трябва да намеря и отговор на въпроса Каква е моята вина?....Знам,че ти си там и ме очакваш търпеливо...още малко...
Hug

# 489
Slawenka, прекрасно е! Дори Фатмагюл не може да го каже по - добре! Wink.

# 490
  • София
Л_Д,от една порода сме.... Peace Peace Peaceогън
Slawnka,много ми хареса Peace
Много хубави снимки и неща са коментирали момичетата в доста старички теми,направо се захласнах и там Peace:
Скрит текст:
Ха,Мукадеска.....симпатяга  love001

Тази последната му снимка,направо е връхтъ,тук ми е най-красив май и в някои снимки от облака.

# 491
...
...но ти ме обичаше,бе безкрайно търпелив,страдаше заедно с мен,страдаше заради мен,болеше те,толкова колкото и мен...Но не ме изостави...Искаше да бъда щастлива,да чувставам,да изляза от съня и болката...Какво ли не ти се случи и на теб...биха те,унижаваха те,доказва невиността си...обърка се и твоя живот... Сега след година и половина от онези събития,след терапията намерих пътя към теб или поне се опитвам...но вече усещам ,чувствам със сърцето си без да се страхувам,че ще бъда наранена от теб...хм,и онзи искрящ поглед изпълнен с нежност когато ме погледнеш,леката загадъчна усмивка...мислиш ,че не ги виждам или усещам...или онази целувка пред огъня или прегръдките
Славена, директно да го пращаш това на сценаристките като диалог в първа сцена на еп.67;
втора сцена : преплитат се, преплита се, ако може!  Grinning
за следващите сцени  - нямам претенции  Mr. Green

# 492
Привет сладурки !  Hug Благодаря за всички репортажи снощи, Хриси  Hug също и на Дани и Крюела . Да Ви кажа аз също очаквах нещо по-ралично от това, което ни беше представено. За миг не забравям,че това е драма, но ми изглежда все едно изместиха центъра на нещата в този епизод. Защо трябваше да ми показват двамата идиоти Селим и Ергоан постоянно, в такива подробности ? Важна е тази линия на развитие, но ми идва в повече. Даже сцените с Мустафа, предвид,че си отива вече не ми бяха така досадни. Фърат прави много добра игра, на мен ми харесва. В известен смисъл подкрепям позицията на Валентина. Центърът би трябвало да е преживяванията на Фатмагюл, а това,че Керим хукна на търси Мустафа малко ме подразни. Нали уж Фатмагюл е най-важна, тя беше в пълна депресия, трябваше да се изрази връзката между тях, и аз не я усетих по никакъв начин. Единствените пъти,в които ми беше интересно,беше когато даваха къщата на Кадир и аз си казвам: "Ето сега ще ни илюстрират емоционалната връзка между двамата", ама не. Точната дума, която ми идва на ум за епизода е претупан ! Искам да подчертая,че под връзка не разбирам целувки или нещо такова, атмосферата на любов и съпричастност я нямаше. Вместо това имаше историите на всички идоти вкупом и един Керим тръгнал като ловец на глави да хваща престъпника. Пожалете ме и не ме замервайте много с домати, моля ! И да ме замерите, аз пак си ви обичам  Hug

# 493
# 494
  • София
Aз...и...ти, и...той
Скрит текст:
Колко пъти съм искала да тепрегърна,да се сгуша в теб,да поема от топлината ти,да се чувставам защитена,да изпитам това ,което е „нормално” за „нормалните „жени.Искам,а не мога...Минах през ада и физически и психически..Бах като наранено животно затворено в тясна клетка,блъсках се ,удрях се,падах и после пак ставах...това бе в началото...исках да бъда сама,и интересно усещах там някъде далчече,далече  една топлина на едни кафеви топли очи...знаех,че те има...ругаех те,обиждах те,отблъсквах те,за мен бе един от тях .от враговете ми,които ми отнеха младоста и скършиха крилете на първата ми любов...но ти ме обичаше,бе безкрайно търпелив,страдаше заедно с мен,страдаше заради мен,болеше те,толкова колкото и мен...Но не ме изостави...Искаше да бъда щастлива,да чувставам,да изляза от съня и болката...Какво ли не ти се случи и на теб...биха те,унижаваха те,доказва невиността си...обърка се и твоя живот... Сега след година и половина от онези събития,след терапията намерих пътя към теб или поне се опитвам...но вече усещам ,чувствам със сърцето си без да се страхувам,че ще бъда наранена от теб...хм,и онзи искрящ поглед изпълнен с нежност когато ме погледнеш,леката загадъчна усмивка...мислиш ,че не ги виждам или усещам...или онази целувка пред огъня или прегръдките или...още не съм готова и....Мустафа,ти ми нанесе отново поредния удар...върна ме там където не искам ,в ужаса на онази нощ и защо...Едва ли ще ми отговориш...може би все още си ме обичал след всичко...предателството,лъжите....Не искам да умираш,искам да страдаш така както страдах аз,както бавно умираше и моята душа,а ти не бе там да ме подкрепиш...ти имаше чест,а аз нямах..коя ли съм била за теб Мустафа....Ще се опитам заради себе си,заради Керим,хората,които ме обичат да стъпя отново,да бъда себе си.,макар да съм твърде наранена....Душата ми е като пролетно цвете,което е било натисното под снега и бавно,бавно в него се пробужда жовота и точно когато трябва да разцъфти е смачкано...да карсивия цвят го няма..но коренчето е там и то отново надига стебло и отново ще разцъфти ,още по красиво...Керим,точно заради теб си заслужава да мина през дългия път на изцеленеито и да се пробудя отново.......Знам,че ти си там и ме очакваш търпеливо...още малко...

Slawena, право в десетката  smile3501  ....много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт