Жената Козирог 3

• 40 684
  • 637
  •   1
Отговори
# 180
О не raulista това не е до януарска и декемврийска....ето аз например съм декемврийска козичка и ако ти кажа колко точно си описала това с настроенията..по едно време дори си милих че става въпрос за мен  Laughing Доволна ли съм всички са щастливи, обаче кажа ли че ще ми е криво, не стига че цял ден мога да плача без да спра ами и правя живота на всички около мен черен...ама те си ме знаят и чакат да се наспя и като се събудя на следващия ден все едно нищо не се е случвало  hahaha

# 181
Ами аз си мислех че повечето кози са като мен, защото до колкото знам емоционалността е присъща на нашата зодия. За това се очудих от това, което споделиха преди мен.

# 182
  • not found
Аз пък знам точното обратното ,че изобщо не сме емоционални ,аз например не мога да плача пред хора , ама изобщо не мога да покажа такава емоция , докато веселието например си го показвам по всякакви начини ,странна работа  Thinking
А за интуицията не знам , но аз или нямам или не я чувам  Mr. Green

Искам да напиша за чувството за хумор , имам го , но е много странно и малко хора го загряват навреме  Laughing даже моя  с когото сме от сума ти и години понякога не разбира кога се шегувам  Blush Вие в това отношение как сте ?

# 183
Аз често не разбирам кога хората се шегуват с мен. Все много сериозно ги приемам нещата.

# 184
Аз пък да се включа с чувството за хумор...винаги го нося със себе си, където и да съм (в смисъл само ако съм в добро настроение  Rolling Eyes ) Имам понякога малко черен хумор, но хората покрай мен ме познават и не ми се връзват.  Разбирам когато се шегуват с мен и винаги отговарям по същия начин, но не съм ли в настроение никакви майтапи  Naughty С две думи преди някой да се помайтапи с мен трябва добре да си помисли  Joy

# 185
Здравейте  Simple Smile
Почвам анализа  Laughing
- емоциите - Останах много учудена, защото съм си мислела, че винаги се преценявам добре, но ми казаха, че съм много сдържана и не може да се разбере кога съм ядосана, изплашена, наранена. Та извода е, че добре се прикривам. Когато мъдря нещо да променям, първо го обмислям и когато съм сигурна, тогава го казвам. Защото просто винаги аз съм Права!
-Депресията...нямам какво да добавя. Първа дружка ми е  Laughing
-Интуицията и мен не ме лъже. Но не винаги и се доверявам. Като знам колко съм черногледа се съмнявам да не съм променила сценария към по-лошо  Laughing.
Но да ви кажа аз изобщо не съм романтична - цветя, бонбони някакви такива лигави нещица не ме впечатляват. Мислех, че е нормално за козичките. Харесвам практични неща, които харесвам аз. За най-сигурно да ми предоставят сумата, да си избера подаръка Joy
А най- лошото е вечното мислене и премисляне.

# 186
Ехаааа това с романтизма мислих си че всички са така...ама явно проблема бил в моя телевизор  newsm78

# 187
И моята интуиция откъм хора е безпогрешна. За другите неща понякога не я слушам и наблягам на логиката, ии, не знам понякога една от двете не ми е я вярна дружка и се оказва, че съм сбъркала.
За хумора, имам си го и все измислям нещо смешно... /в началото , когато ми беше беден речника на френски ми беше много тъпо, но сега успявам да се бъзикам и ми е готино, защото нашенския хумор не е като френския и съм оригинална така  Mr. Green/

# 188
Аз пък много бих се изкефила, ако ми подарят цветя, без повод. Ама не ми се е случвало до сега, защо ли.... Ех, тежи мъже...newsm78. Ако бях мъж, щях да подарявам цветя с повод и без повод..  Laughing Предпочитам едно цвеКе да ми дадат, пред големия и пищен букет. Обожавам фрезията и розата... Embarassed
И да ви попитам, как с работа? За мен казват, че съм работохоличка и май наистина съм си така....мога да работя, да работя, да не почивам. Само аз ли съм така? Thinking newsm78

# 189
Аз също, мотивира ли ме работната среда......мога денонощно да работя   Peace

# 190
Аз често не разбирам кога хората се шегуват с мен. Все много сериозно ги приемам нещата.

И аз съм така Rolling Eyes
За емоциите - супер емоционална и чувствителна съм, но пред чужди хора не мога да плача. Иначе пред близките ми съм като река Mr. Green
За романтиката - романтичка съм си и си падам по сантиментални нещица Heart Eyes Подарявали са ми цветя без повод за моя радост Blush
За депресията - сигурни ли сте, че не говорите за апатия или нещо подобно, защото депресията си е болест, за която си трябва лечение newsm78 Аз лично съм се борила с нея и никак не е лесно.
Друго, което съм забелязала в себе си е, че черногледието ми ме залива най-много сутрин, като се събудя. Тогава само лоши и тъжни мисли са ми в главата. С течение на деня това отшумява, но почти всяка сутрин е това, особено ако имам някакви проблеми. Confused

# 191
за работата - ако нещо ми е тъжно се хвърлям да свърша всичката работа на света. Сякаш така ще оправя и другите си проблеми.
Докато ми е интересно мога да не спя, обаче като потръгнат нещата и вече е ясно как да се направи ми омръзва и не ми се довършва  Embarassed

# 192
Добър ден момичета!
Що се отнася до емоциите, мога да кажа, че чевек с натрупания опит от годините започва да ги  контролира, колкото и странно да звучи. Научих се да не страдам дълго, да не тъгувам и да не изпитвам гняв.....неказвам, че съм ги заличила напълно ....просто съм се научила как да ги усвоя, приема и изразя и това да не наранява околните....и мен.
Интуиция и разум   newsm78  , като чели залагам на разума....но пък и интуицията не ме е подвеждала.
Падам си по внезапните и романтични жестове....Най-спиращия дъха беше преди няколко години, на връх РД рано сутринта куриер ми донесе 33 рози с бележка....сърцето ми спря от изненада, защото съпруга ми отсъства дълго от БГ, такава му е работата, и преди да замине, около 6 месеца преди това събитие поръчал и надписал картичката, добре че цветарския магазин не е забравил  Laughing  и ми доставиха това неповторимо удоволствие.  Е от тогава не съм получавала толкова голям букет  Laughing , защото както казва мъжо ми, не било интересно да се повтаря  Laughing
Хумора, в средата в която общуваме, го притежаваме в излишък  Laughing , можем да се самоиронизираме и бъзикаме....
В крайна сметка важно е да се приемаме и харесваме такива, каквито сме – чувствителни или по-малко, разумни или интуитивни, емоционални или прагматични  Peace

# 193
Ето на какво попаднах , допадна ми много  Wink
http://tayni.net/?p=91

# 194
  • not found
Не можах да го изчета цялото , но това ми усмихна утрото -
Цитат
Не допускай да станеш телесно безформен, с тегло доста над нормата! Чрез победа над мързела и апатията, поддържай своето тяло стегнато! Победи своите слабости и ще победиш всеки противник!
  Laughing аз съм много мързелива  Blush

Общи условия

Активация на акаунт