Жената Козирог 3

• 40 563
  • 637
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте козички и от мен Hug На новите момичета добре дошли   bouquet  отдавна не съм се включвала и аз едва ви изчетох  Laughing Относно промяната на външния вид, май трябва да ви срещна с моята фризьорка. Аз съм нейното опитно зайче. Къса, дълга, права, къдрава, червена, черна...какво ли не съм правила  newsm78 Преди 8 месеца преживях най-голямото сътресение в живота си, когато изхубих своята дъщеричка, и вярна на традицията, че жена когато е в депресия променя нещо във външния си вид (най-често и най-лесно косата) отидох и от черна за 6 часа във фризьорския салон станах руса  Rolling Eyes , след няма и 2 седмици реших че няма да е само руса, а ще имам и кичури, след няма и месец реших че вече няма да е русо, а ще е кестеняво, и от 2 месеца вече дойдох на себе си и отново се върнах към черния цвят  Laughing .......За екскурзиите какво да ви кажа, ако можеше това щеше да ми е професията, дори всеки ден пътувам във виртуалния свят разглеждайки оферти, ноооо от работа време не остава. А за пикник или барбекю почивните дни за 10 мин и съм паркирана пред вратата  hahaha .......Ох май станах много подробна, ама и това си е типично за мен  Mr. Green Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 106
Здравейте и от мен   bouquet Приветствам новите момичета с добре дошли   bouquet
Късно се включвам и аз , но все пак да споделя  Wink
Обичам много да експериментирам с косата от към прическа и дължина и без значение дали съм в труден период или просто ми е хрумнало , но с цвета само с някои леки нюанси - тук драстични промени не правя( нямам смелост ) . Експериментирам и в кухнята - когато съм в стихията си грешка нямам Party Всевъзможни бъркочи  Joy

lllora , страхотно постижения . Поздравявам те   bouquet

Арвен , какво да кажа - силен дух ти пожелавам и само напред Peace

И не на последно място , момичета снимките са невероятни , какви красоти   bouquet
Ами това е от мен , пожелавам ви хубав ден  Wink

# 107
  • Kопенхаген
Честита Първа Пролет мили момичета!

Бъдете все така усмихнати и красиви!  Grinning

# 108
  • В близката далечина...
lllora,честито а постижението  Hug
Това за паметта , ще го прочета след малко и на мен ще ми е много полезно , защото толкова трудно запомням ... ама много трудно  Whistling не знам защо така , за изпити уча тройно повече време от колегите ooooh!
Привет за днес от мен мили дами Grinning
Благодаря ви, сега остава само здраво учене...цели 10 месеца  Shocked
Golden*Carnival аз също го имам този проблем с паметта.Пила съм къде що "гинкобилоби" има.И от тук и майчето ми праща от БГ.Да си кажа честно не съм доволна ефекта е нулев,поне при мен.Като студентка за изпити пиех едни таблетки, беше ми ги препоръчала една аптекарка като природен продукт който не е вреден.Въпросните таблетки ги бяха спряли от производство докато си защитавах магистратурата и бях много нещастна.Миналата седмица обаче майка ми ми прати...открила че отново са ги пуснали.Ако искаш потърси ги казват се  PHYTIN (фитин).Като цена са доста сносни за 40 таблетки 5 лева, на фона на "гинкото" които за същия брой струват над 15 лева...Другото което правех като студентка е мед и орехи и хапвам по една с.л. преди хранене Grinning
vesselaa благодаря за линка, определено ми се изясниха някой неща, много полезно четиво  bouquet Hug
Привет на всички нови дами с табелка Козирог  bouquet
Лелеее ама съм много обстоятелствена newsm78
Но да си кажа за промените...Аз да ви кажа ги обичам, но определено от русия цвят на косата който за първи път видях на себе си в далечната 1996г. трудно ще се лиша newsm78.Преди години реших в една неделя, че ще се боядисам и направих това сама (в неделя в СФ никой салон не раобтеше).Защото навия ли си нещо напръста...трябва да стане.Реших да проблам един шоколадов цвят и да не е с боя , а с тониращ балсам...Лелеее не е истина какво рижо нещо стана, отвратилено.Имах в къщи една боя русо...намазах се...ефект никакъв.Слагам качулката (още с мокра коса) и тичам до парфюмерията на Х.Димитър да си купя още бои.Общо за деня я мазах 3 пъти с боя (аз не използвам изрусители, директно боя и после изсветлявам или добавям нюанс с тониращи балсами).Кофти цвета не се махна, само леко изсветля.Изчаках една седмица...ужасна и ходих на фризьор.Как не ми опада косата тогава...и до ден днешен не мога да си обясня, а тогава бях и с много дълга коса.
vesselaa  , ако не искаш някаква драстична промяна мога да ти предложа следното.Примерно леко да ти се филира косата или на етажи да се направи без да пипаш драстично дължината и да я начупваш с пяна.При мен е безотказно това, а и винаги може да измиеш косата и пак си си същата Grinning Аз открих една пяна на водна основа , която не прави косата твърда и стои много естествено.Ако някой го интересува мога да кажа коя е.
Извинете ме за пореден път се "разлях" в подробности Blush

Момичета честита пролет!!!!
Слънце в косите, топлина в душите, любов в сърцата и усмивки на лицата! Пожелавам аз на всички Вас!

# 109
  • Kопенхаген
По време на студентските си години и на мен ми се налагаше да почитам повечеко за изпити. Сядам да чета, минавам една- две страници и в един момент се хващам, че мислите ми се реят някъде в пространството. Мисля за всичко останало, но не и за темите  Laughing И така като чета виждам, че се случва и при други момичета, и си мисля, че ще да е от зодията  Laughing

# 110
  • Бургас
... Сядам да чета, минавам една- две страници и в един момент се хващам, че мислите ми се реят някъде в пространството. Мисля за всичко останало, но не и за темите  Laughing

И при мен беше по същия начин  Crazy Mr. Green

# 111
  • В близката далечина...
... Сядам да чета, минавам една- две страници и в един момент се хващам, че мислите ми се реят някъде в пространството. Мисля за всичко останало, но не и за темите  Laughing

И при мен беше по същия начин  Crazy Mr. Green

Хехеее аз затова си "хванах цаката", четях на глас...и като ми заглъхне гласа...сещайте се отлетяла съм на някъде Joy При мен проблема  е, че не мога да уча наизуст.Виж "локума" мога да го разтеглям сума време...С езиците обаче не е така и това ме тревожи най - вече, уча , но прилагането и практиката ми е големия зор.
Само да кажа , че въпросните таблетки са хранителна добавка.

Мадам Дьо Помпадур благодаря за линка  Hug

# 112
  • not found
Видях таблетките и ще ги пробвам , само да попитам дали от тях се пълнее допълнително ,че покрай изпити съм + 6 кг винаги  Rolling Eyes мине ли сесията и веднага ги смъквам от самосебе си   Laughing И аз съм така ,чета ,чета и в един момент се усещам ,че уж чета ,а мисля за други неща  Blush Езиците и на мен не са ми сила , даже не знам в кое съм силна , някой неща сега ми допадат ,а преди това не и обратното  Rolling Eyes

# 113
  • Бургас
На мен пък езиците много ми вървят... за разлика от точните науки... математика, химия и физика мразя направо  Crazy

# 114
Езиците и на мен ми се отдават . А интересното при мен беше че слушайки някоя лекция после лесно я забравям . Трябва да я прочета - за да запомня.

# 115
Здравейте мили дами. Сега ви намирам.
Приемате ли още една козичка   bouquet
Честита първа пролет. Сега имам доста работа, но ще ви прочета  Simple Smile
Козирог-асцендент стрелец

# 116
  • София

На мен пък езиците много ми вървят... за разлика от точните науки... математика, химия и физика мразя направо  Crazy
Същата съм и аз  Laughing Много съм отнесена,изобщо не ставам за математик,то пише да се умножи,аз събирам  ooooh!

eli82eli,добре си ни дошла     bouquet

# 117
eli82eli привет   bouquet
Компанията си я бива , ще видиш  Wink

# 118
  • Kопенхаген
По отношение не езиците и аз съм така, не ми се отдават особено. Иначе желание за научаване не ми липсва, едвам успях да се преборя с неприятната мисъл за англиския. Исках да уча гръцки, испански, но този английски ми беше неприятен. Едва когато пристигнах тук ми светна, че трябва да залегна по сериозно и да го науча  поне на елементарно ниво  Grinning Хиляди пъти го предпочитам пред датския  Sick

lllora , извинявай, но кой линк?  Grinning

Приятно прекарване, на новите момичета при нас   bouquet

# 119
  • Бургас
На новодошлите -  Hug

Сега се подсетих да ви питам /от другата тема и Мадам Дьо Помпадур / лесно ли се влюбвате?

Общи условия

Активация на акаунт