Жената Козирог 3

• 40 702
  • 637
  •   1
Отговори
# 120
  • В близката далечина...
Golden*Carnival нямала съм проблеми до момента.Аз по сесии както писах и орехчета и мед хапвах...Понеже обожавам сладкото  по време на сесия си хапвах и по един шоколад (понякога и повече  Mr. Green) за да успокоя собствената си гузна съвест винаги се оправдавах, че от шоколада се помни Mr. Green
Аз от две години се боря с едни 3 кг и все се успявам да си сваля.Ниска съм и всяко кило в повече ми личи ConfusedА като се сетя , че пристигнах тук 42 кг тежаща...за два месеца станах 50 Sick #CrazyСега съм 47 и надолу не може и не може, а искам да стигна килограмите в които се чувствам най-добре в кожата си -45
Оууу блази ви момичета, че ви вървят езиците.Аз се мъча като грешен дявол и напредвам със скоростта на разярена костенурка... Joy И точните науки никога не са ми вървяли, но пък хуманитарните...там съм си във вихър Grinning
eli82eli , добре дошла  Grinning
Мадам Дьо ПомпадурОх и ти на огън се печеш с този датски...на мен холандския ми взе здравето...никаква логика няма в този език.Особено в Холандия този хъркащ ефект е ужасен, добре че тук в Белгия е по-лежерно произнушението (не че ми се отдава newsm78)Не пусна ли ти линка , за ананаса?Олеее голяма съм блейка...
Golden*Carnival благодаря ти   bouquet и извинявай за моето недоглеждане...  bouquet

# 121
  • Бургас
Хуманитарните и на мен са ми слабост... голяма.

# 122
еli82eli добре дошла   bouquet
На въпроса на Мон... аз ще отговоря, че не е чак толкова трудно, но не и особено лесно да се влюбя. Много е важно как мъжа ще подходи, но само нещо да не ми хареса и да ми направи лошо впечатление и крачка назад. Е разбира се говоря от стар опит, защото вече мъжа е един, макар че и той доста често ме дразни, ама като съм си го избрала ще се траем  Joy

# 123
  • София
На новодошлите -  Hug

Сега се подсетих да ви питам /от другата тема и Мадам Дьо Помпадур / лесно ли се влюбвате?
Трудно се влюбвам,но лесно се привързвам.Към вещи,към хора и жовотни,към места Simple Smile
 И мен ме мъчат едни 3 кг,ту ги свалям,ту ги качвам,за лятото мисля да са аут,но за целта трябва да засиля фитнеса.Аз съм 172,най-добре ми е когато съм 55-56 кг,идеалните ми килограмчета,сега съм към 59 и не се чувствам добре.

Относно езиците,най-добър ми е немският.Английският не ми е хич на сърце,бъркам се много с немския,питат ме хората Are you from Germany?  ooooh! Представям си как звуча.Но вече английския не е чужд а задължителен,няма как без него.

# 124
  • Kопенхаген
lllora, няма проблем  Hug Аз също съм чела, че мед и орехи помагат за мозъчната активност, но никога не съм пробвала. По време на сесии се стопявах тогава особено си харесвах тялото. Сега съм с по зрала снага въпреки, че успях да възтановя теглото си преди бермеността, но ми се иска още да се редуцирам. Винаги съм харесвала латино- аметиканския тип жени.
Ох, какво да ти кажа, тези езици производни на немския и френския са си отврат.  Една позната в Белгия ползва френски. А моята половинка през периода си в Холандия е ползвал немски  Grinning

Мон... , аз лично да, лесно се влюбвам дори през младежките години приятелките ми все се шегуваха с мен, че съм поредно влюбена  Laughing
Мисля си, че това се дължи на дълбоката ни чувственост и способността ни да се отдаваме до край  Heart Eyes

# 125
  • not found
На мен ми става неудобно да пиша токова често  Laughing
И аз много лесно се влюбвам , въпреки ,че  с половинката ми сме вече 7 год заедно , чак сама не го вярвам  Laughing И като изключим него , много лесно се влюбвам и лесно разлюбвам .

# 126
По въпроса с влюбването - по скоро трудно  Peace и никога от пръв поглед . А при вас как е или как е било момичета  Wink

# 127
И аз да се разпиша за влюбването- не се влюбвам лесно, а за превързването е още по трудно...Някак си изграждам бариера...
Езиците винаги трудно съм ги изучавала, дори и българския с теза литературни анализи...мъка, мъка  Laughing Но математика, химия бяха ми любими  Laughing

# 128
С моя мъж за запознахме преди 5 години, една седмица ме молеше да излезем на среща и най-накрая като се съгласих излязохме на вечеря. След това естествено ме покани на гости, аз отидох, останах ден, два и каза уж да си взема малко дрехи да имам от време на време, а аз си занесох целия бягаж  Joy И така от една невинна среща 5 години заедно, от 2 и половина официално женени  Laughing И на това ако не му се казва любов от първата среща  hahaha

# 129
  • Пловдив

На мен пък езиците много ми вървят... за разлика от точните науки... математика, химия и физика мразя направо  Crazy
Същата съм и аз  Laughing Много съм отнесена,изобщо не ставам за математик,то пише да се умножи,аз събирам  ooooh!

eli82eli,добре си ни дошла     bouquet

+1 Peace А да ме пита човек що станах счетоводител newsm78 Laughing

# 130
 wavey Момичета! Днес от хойкане  Wink  се прибирам и немога да ви изчета. Промяната не я направих  Wink , може би защото с черна коса се харесвам най-много.....налагах поне 20 цвята, но нищо не ми отиваше  ooooh! . И същата форма оставих дълга права черта.....моята коса е чуплева, но всяка седмеца я изправям...предпочитам класиката  Laughing , май на тия годинки не искам много промени  Wink.
Относно помненето, някога преди сто години  Wink като четях за изпити и аз имах чувство че нищо не помня....четях на глас и научавах най- важното ....но на изуст никога не можех едно стихотворение до края да науча  Laughing ....За езиците, божеййй с тоя немски в последствие едно ниво английски  за дебили изкарах....сега разполагам с доста време и си мисля да запиша ново виво, но ще видим кога ще се наканя  Wink
За влюбване, на моите годинки май е смешно да говоря  Joy , ама и не съм от тия дето лесно се влюбват....поскоро мога да изпитам симпатия към някой, или моментна страст  Wink ,но само това ...
 eli82eli , и аз като теб изграждам бариера и държа дистанция....но за приятелите съм готова и в огъня да влезна....Живота ми протича в срещи и раздели, обичам да се шегувам, че съм корпус за посрещане и изпращане  Laughing , но при изпращането винаги ми е било адски мъчно...и не съм крила зълзите се...дори и да знаеш че се разделяш за броени месци с любимите хора.....
Дори и за миг не забравяйте, че ние козичките сме харизматични жени...дори с възрастта ставаме още по-хубами и желани  Peace  ...а това за килограмите  два повече или помалко, да не ви пука важно е здравето и чара  Wink
На новодошлите момичета  Hug , хубаво е че стана толкова цветно тук в темичката  Peace

# 131
Хм, за влюбването - докато се чувствам желана и обичана не поглеждам друг. Не се влюбвам често. Но пък ако допусна някого близо го оставям да ме прави на маймуна. Дори да го осъзнавам.

# 132
  • Бургас
Но пък ако допусна някого близо го оставям да ме прави на маймуна. Дори да го осъзнавам.

И аз. И пак го правя, въпреки това  hahaha Crazy

Обаче пък, сгази ли лука яко ... режа и колкото и да ми струва, продължавам живота си без него ...
Двете крайности... ooooh!

# 133
Някой като ме разочарова е много трудно да върне вярата ми...
vesselaa  за приятелите си и аз давам всичко от себе си.

# 134
  • Бургас
Някой като ме разочарова е много трудно да върне вярата ми...

Почти невъзможно е при мен /говоря обаче за наистина сериозни и гадни неща/... Mr. Green

И точно понеже давам всичко за приятелите, много от тях започват да възприемат тази всеотдайност като даденост и закон... и ... друг път ще довърша, че е дълга тема...

Общи условия

Активация на акаунт