Жената Козирог 3

• 40 664
  • 637
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
И аз така...ама уж понякога Rolling EyesНо като си бъбрив по природа как да си затвориш устата,а Whistling

# 211
И "мързелива и бъбрива" козЪ съм  Embarassed
ОбачИ, мнооУ отдавнЪ вечИ не ми и пукЪ...  Crossing Arms
Ми, да се оправят   33uu 
То бива жаленье, то бива работа, ама и това омръзва...
Па си накривиш капата по нЕкое време и си кажеш:
"Ми то живота си отлетял У подрежданье и бързанье, аз па толкУз за къде съм се заприготвяла"
Злоба- за какво ми е? Да си тровя нервите, докЪт другите си правят каквото си щЪт ?
Завист- може  Crazy за любов, младост, голям селски двор огрян от слънцето и прането да ми се вее ...

# 212
Да се запиша и аз по темата....Бъбрива съм и чак понякога хората покрай мен ме молят да спра. Дори имаше един период когато бях малка много често говорих дори и на сън...явно пред другото време не ми стигаше  Joy Като седнем вечер на масата с мъжа милия не може да вземе думата от мен и накрая все му се оплаквам и се сърдя "Ама ние хич не си говорим напоследък"....Ами какво да каже човека то от мен може ли да каже нещо  hahaha
Злобата си я нося, много често я подтискам и то успешно, обачееее ядоса ли ме накой съм като мълния която удря бързо и качествено. Викам, крешя, нареждам, по 33 в зъб ги карам дето се вика и след 20 мин съм като чисто нова  Laughing Абе с две думи паля от четвърт...не е хубаво ама такава съм си...Просто козичка   Crazy

# 213
  • Kопенхаген
Относно бъбривостта, устата ми не спира, а когато ми се налага да устоявам позицията мога да докарам от девет дола вода, но трябва да докажа, че съм права.
Не ми харесва да се държат с мен неучтиво и пренебрежително в магазин или дадена институция, така им го реквам, че ме помнят завинаги  Grinning

# 214
Не ми харесва да се държат с мен неучтиво и пренебрежително в магазин или дадена институция, така им го реквам, че ме помнят завинаги  Grinning

В този ред на мисли да ви попитам - срамежливи ли сте?  Laughing
Аз много Embarassed Както с близките ми съм супер бъбрива, отворена и т.н. , така в разни магазини и институции ме е срам да се разправям с хората, пък дори и неучтиво да се държат. Ама и това трябва да го променя в себе си, хич не го харесвам, само че трудно ми се вижда така да се пречупя Thinking

# 215

Аз много Embarassed Както с близките ми съм супер бъбрива, отворена и т.н. , така в разни магазини и институции ме е срам да се разправям с хората, пък дори и неучтиво да се държат. Ама и това трябва да го променя в себе си, хич не го харесвам, само че трудно ми се вижда така да се пречупя Thinking

И аз не обичам да се разправям по институции. И на мен не ми харесва, защото все прецакана ходя  Crossing Arms Whistling

# 216
  • В близката далечина...
Относно бъбривостта, устата ми не спира, а когато ми се налага да устоявам позицията мога да докарам от девет дола вода, но трябва да докажа, че съм права.
И аз съм така Laughing Мъжа ми казва , че съм си сбъркала професията, трябвало да стана адвокат.Често се оплаква, че когато влезем в пререкания и той е правия и знае  че е така, в последствие аз  така извъртам неща , че той винаги излиза виновен и трябва да си поднася извиненията newsm78 и да си търпи наказанията  Wink Mr. Green
Дразня се на себе си защото пък изживявам нещата и много се товаря...всъщност не би трябвало да ми пука или поне не повече от нормалното Thinking
Ооо много съм конфликтна в случаите когато се държат арогантно както Мадам Дьо Пампадур спомена.Дигам скандали от раз  Laughing Мъжа ми се забавлява, защото уж ми е трудно , но карам ли се винаги ми идват нужните думи на холандски Grinning че и коректно си съставям изреченията...това от яд ще е Joy Тук има едни индивиди дошли от Диарбекир и се държат ужасно в градския транспорт (за хигиената нямада споменавам) та редовно викам и крещя по тях Joy, където отказват да ме разберат направо изблъсквам (обожават да застават до вратата и да не може нито да се качиш нито да слезеш #Crazy  или като отворят вратите и се юрват без да изчакат слизащите).

# 217
  • Бургас

Не съм.
А ако някой се държи неучтиво веднага го слагам на място  Mr. Green

Иначе да ходя по институции ме ужасява. Мразя бюрокрацията във всичките й форми.

Относно бъбривостта - не съм. Даже напротив. Мълча много.
С близки хора обаче може и часове наред да не ми спре устата  Crazy

# 218
Днес, не можах да се запиша, но на края на работния ми ден се включвам.

Аз не говоря , по скоро анализирам когато съм с непознати. Дори приятели, които са ме наблюдавали в такива моменти казват че изглеждам сериозна / в смислъл здържана, че не говоря празни приказки и т. н /  А когато съм в свои води е друго - но никога не съм била душата на компанията , какво да правиш  Wink

# 219
  • not found
Аз не говоря , по скоро анализирам когато съм с непознати. Дори приятели, които са ме наблюдавали в такива моменти казват че изглеждам сериозна / в смислъл здържана, че не говоря празни приказки и т. н /  А когато съм в свои води е друго - но никога не съм била душата на компанията , какво да правиш  Wink
Същата съм и аз .
А хората в институциите дето ми се правят най-обичам , да ми правят изречения за неща които не съм длъжна да знам веднага си ги слагам зад бюрата ... И да ви кажа въпреки очакванията ми като им се поскарам малко и почват да ми разясняват и обясняват както и трябва всъщност , да си вършат работата както трябва в крайна сметка  Crossing Arms

А за злобата , не съм злобна ,добра съм и то много ,а колко съм наивна да не говорим  Blush

# 220
Май от зодии, ний сме най - бъбривите  Wink и както е казано "не си оставяме магарето в калта"
Ходенето по институции, не е от любимите ми ...но пък винаги си търся правата .....за едно разешително за строеж прекарах почти около година по кабинетите в общината, бюрокрацията и служителите ако не си напорист те смазват, но одисеята ми завърши благополучно бързо....там се запознах с хора, който от преди мен ги мотаеха  ooooh! ....това беше добра школа за каляване на нервите ми  Wink
Що се отнася до срамежливост  Wink , зависи....Колкото и странно да ви звучи, откакто сме заедно с моя съпруг никога не съм се събличала пред него  Wink  дори и в отделни спални сме..... винаги съм оставяла нещтичко и за него ....изпитана рецепта за нестихващата му страст  Wink

# 221
  • Kопенхаген
За свенливостта и аз подкрепям Blush, но то идва от друго, че никога не се разголвам напълно, харесва ми все нещо да има неразгадано в мен.

# 222
Мъжа ми казва , че съм си сбъркала професията, трябвало да стана адвокат.Често се оплаква, че когато влезем в пререкания и той е правия и знае  че е така, в последствие аз  така извъртам неща , че той винаги излиза виновен и трябва да си поднася извиненията newsm78 и да си търпи наказанията  Wink Mr. Green
Приятелят ми е същия - от девет кладенци вода ще донесе и така умело ги извърта нещата, че накрая аз, въпреки правотата си, започвам да се чувствам виновна Tired ooooh! Е, много е гадно, казвам ви Crossing Arms Laughing

Колкото и странно да ви звучи, откакто сме заедно с моя съпруг никога не съм се събличала пред него  Wink  дори и в отделни спални сме.....

В отделни спални ли спите? Извинявай за любопитството, но не разбрах.. Embarassed

# 223

[/i]
Колкото и странно да ви звучи, откакто сме заедно с моя съпруг никога не съм се събличала пред него  Wink  дори и в отделни спални сме.....

В отделни спални ли спите? Извинявай за любопитството, но не разбрах.. Embarassed

Това специално, съм го чела в една от харектеристиките на нашата зодия, че някои козирожки настояват за две спални. Това в никакъв случай не значело, че връзката се разпада, напротив, мъжът винаги оставал доволен накрая  Crazy

# 224
Аз май май пак съм точно обратното на всички до тук. Laughing

За бърборенето - мога с часове да не спирам. Понякога изнервям доста другите около себеси, защото не млъквам.  Blush

За срамежливостта пък съвсем. Бих казала, че ме е срам от хора, които не познавам. Но пред близки си ходя директно по гащи  hahaha хахаха А колкото до мъжа, супер изобретателна съм и не крия нищо. С две думи - развратница Joy (но само за мъжа до мен, естествено)

Общи условия

Активация на акаунт