Жената Козирог 3

• 40 645
  • 637
  •   1
Отговори
# 270
  • Kопенхаген
хм, нали и нещо дяволско имало в тях... Thinking
Да, така е  Grinning Чела съм, че котките били дяволски изчадия и поради тази причина не рябва да се удрят или ритат.
Докато живях при моите родители сме имали 3 котки, след смъртта на третата майка ми категорично отказа да вземем друга. А и мъжкарите много вонят като се разгонят и пикат навсякъде.
Сега милото дава някакви заявки за котка, но аз категорично му отказвам  Grinning

# 271
  • Бургас
А и мъжкарите много вонят като се разгонят и пикат навсякъде.

12г гледах котарак. Не е вярно това. Не съм го кастрирала, имаше едни хапчета, с които се решаваше проблемът около разгонването. Никога не е миришел и не е пикаел навсякъде Peace Напротив ходеше си най-старателно и по малка и голяма нужда, единствено и само в неговата тоалетна.

# 272
  • Kопенхаген
А и мъжкарите много вонят като се разгонят и пикат навсякъде.

12г гледах котарак. Не е вярно това. Не съм го кастрирала, имаше едни хапчета, с които се решаваше проблемът около разгонването. Никога не е миришел и не е пикаел навсякъде Peace Напротив ходеше си най-старателно и по малка и голяма нужда, единствено и само в неговата тоалетна.
Възможно е, но може би не се изразих достатъчно подробно. Става въпрос за маркиране на територия. При вас хапчетата може и да са действали, но в нашия случай не сме прибягвали до такива средстава. И трите котки бяха научени да излизат на двора при разните им там нужди  Grinning

# 273
  • Бургас
Разбирам те прекрасно, знам за кое маркиране говориш.
Наистина мирише силно и гадно. Вече има обаче всякакви средства, за да се реши проблема.

# 274
  • В близката далечина...
Котка имах една година и толкова...
Имах и куче...гледахме го 5 години и понеже беше ужасно умен и възпитам (гледахме го в апартамента отваряше си сам вратите вкл. и вратата на терасата -с онези малки дръжчици и след като си свършеше тоалета си затваряше терасата) някой го открадна и така Cry (два пъти го бяха крали ,но той беше уникале винаги се връщаше-единия път със синджир около врата) Sad Колко месеци го търсихме , дори баща ми който си даваше вид на "непоклатим" беше полудял.Много си го обичахме Рико и до ден днешен ми е много тъжно.

# 275
  • not found
Момичета , преди време обсъждахте 7-мото чувство , че е много добре развито при вас , е при мен не беше , така , всъщност е  било точно така ,но аз не съм го чувала . Знаете ние сме здраво стъпили на земята и всичко премисляме , обмисляме ... Но в последно време все така се получава ,че моето чувство ми говори все верни неща , сега се хвърлям малко през глава в едно ново начинание за мен , надявам се доходоносно , дано не ме е излъгало седмото чувство  Flowers Four Leaf Clover Стискайте ми палци момичета  Hug

# 276
  • Бургас
Успех и късмет от мен  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug

# 277
  • Kопенхаген
Golden*Carnival, късмет и успех  newsm10 И да се похвалиш когато станат нещата  Grinning

# 278
Я кажете момичета бързо ли палите и ако си мислете, че сте права защитавате ли се с цената на всичко... Laughing Ей сега от нищо пламнах...и съм като буреносен облак

# 279
Я кажете момичета бързо ли палите и ако си мислете, че сте права защитавате ли се с цената на всичко... Laughing Ей сега от нищо пламнах...и съм като буреносен облак
Без причина не, ама има ли, не паля, направо се взривявам.

# 280
Точно казано...

Без причина не, ама има ли, не паля, направо се взривявам.

# 281
  • Бургас
Я кажете момичета бързо ли палите и ако си мислете, че сте права защитавате ли се с цената на всичко... Laughing

Ако става дума за нещо сериозно - да Mr. Green

# 282
Дам, като подпаля трудно се спирам. Не съм се замисляла дали е с причина или не съвсем. То от вътре ми идва Simple Smile

# 283
  • Бургас
паля от раз  Whistling

# 284
Козирог- голям инат, големи рога, неговото трябва да стане!  bowuu
От личен опит го знам!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт