Жената Козирог 3

• 40 641
  • 637
  •   1
Отговори
# 285
Козирог- голям инат, големи рога, неговото трябва да стане!  bowuu
От личен опит го знам!  Laughing
Joy все едно мъжа ми го е писал  Joy

# 286

Питайте и моя мъж - същото ще каже  Mr. Green

# 287
Значи аз не съм никакъв козирог, никога не става аз каквото искам, каквото искат другите все това става, моите искания никакви ги няма. Сигурно имам някакъв проблем с рогцата.

# 288
  • Бургас
Явно ... а ти защо така лесно им се даваш? Бори се докрай за своето ... ако то е разумното и добро решение. Wink

# 289
Знам ли, все така става, започвам да се съмнявам, че имам някакъв асцедент от някоя от шантавите зодии.

# 290
Е и аз когато съм на кеф отстъпвам  Grinning Някак си кара ме да се чувствам добричка, но.... когато нещо си реша съм категорична. Когато се спори се спори до последно.  Mr. Green Никакво отстъпване!

# 291
Значи аз не съм никакъв козирог, никога не става аз каквото искам, каквото искат другите все това става, моите искания никакви ги няма. Сигурно имам някакъв проблем с рогцата.

Според мен зодиите не значат, че си такъв какъвто ги описват на 100%.
Аз съм си инат от малка, ако не стане моето / за важн неща, разбира се/, мога да срина света, както се казва. Но и съм много толерантна. Предпочитам понякога да отспътя, ако е в моя полза, естествено.  newsm76 People Angel

# 292

Желая ви един приятно изненадващ ден  Wink  , аз мого си падам по изненадите.....и най-вече обичам да правя изненади за тия които обичам....

# 293
Благодаря vesselaa - страхотна снимка  Hug

А чувствате ли се зле ако отсреща не им предават нужното значение . Търсите ли одобрение за това което правите.
  bouquet

# 294
Търсите ли одобрение за това което правите.
Да, да, да! Мисля, че това е проблем за мен. Не знам дали е от зодията или от възпитанието като дете.

# 295
Майче, според мен това всеки си го изгражда в съзнателния си живот, не съм убедена че родителите могат да насъдят това у своето дете...те само могат да покажат правилните реакции при една такава ситуация.  При мен, щом отсрешната страна не проявява интерес или се е почувствал притеснен от моята изненада....просто спирам да му правя.....нетърся одобрение....Но пък във времето от неговите действия и отношение към мен се разбира дали е доволен или не...често пътвоначалната реакция не е такава каквато очакваме.

# 296
Ама при мен е за всичко.. не само за изненадите..
Важното е, че го осъзнавам и работя над себе си  Grinning

# 297
И аз търся одобрение... Всщност, когато направя нещо нестандартно или по-значимо, ако нямам похвала, определено сама си питам и не спирам, докато не чуя това, което искам!  Mr. Green
На което следва, че " уж не е кой знае какво..." от моя страна  Laughing Естествено, това ми поведение предизвиква усмивки, никога не е било натрапчиво и неприятно.  Whistling

# 298
Небрежно разглеждайки форума на какво попаднах - цяло стадо КОЗИ Hug

С голямо удоволствие зачетох първата тема, но за да не се изгубя от стадото докато ги изчета и трите запис тук, ако приемате още една заплесната коза.

За протокола родена съм на 03.01., женена съм за стрелец, а детето е рак. Инат съм, но съм със силно развито чувство за справедливост. С годините станах по-контактна от преди, но не допускам лесно хора до себе си. Злопаметна съм, понякога прощавам, зависи от човека, но не забравям. Перфекционистка съм, но съм и мързелана. Преди бях купонджиика и не се задържах в къщи, но с одъртяването станах домошарка и домакиня. За депресиите не съм сигурна дали това е точното определение за това което ме спохожда понякога - може би по точното определение е мирова чернилка, имам чувството, че понякога изпитвам необходимост да ми е черно, розовото и лигавото винаги са ме отблъсквали, но сравнително лесно излизам от тези състояния.
Мисля, че се вписвам в профила на козирога, но ми беше много интересно, че тези генерализации от  зодиите, на които не вярвам по принцип са споделени от толкова много хора. Някак си е приятно да си сред цяло стадо черни кози hahaha

# 299
  • Бургас
Добре дошла  Hug Laughing

Общи условия

Активация на акаунт