Жената Козирог 3

• 40 370
  • 637
  •   1
Отговори
# 435
Уф, аз много се сърдя и се инатя. Не знам от зодията ли е или не, ама не мога да се спирам и да се въздържам, а това не е никак добре.  Whistling При вас как е?  Peace

# 436
и аз и аз...
Усещам се, че прекалявам, но е по-силно от мен  ooooh!

# 437
Когато имам причина се сърдя и инатя, но ако нямам, демек аз съм виновна, което се случва изключително рядко, ми минава бързо.

# 438
Когато имам причина се сърдя и инатя, но ако нямам, демек аз съм виновна, което се случва изключително рядко, ми минава бързо.
Ключа е, че се случва изключително рядко. Просто аз винаги съм права  Joy

# 439
И аз винаги съм права. Flutter Flutter Flutter Flutter

# 440
  • София
И аз винаги съм права. Flutter Flutter Flutter Flutter

Че коя жена не е винаги права, независимо от зодията  Mr. Green Mr. Green

# 441
Уф, аз много се сърдя и се инатя. Не знам от зодията ли е или не, ама не мога да се спирам и да се въздържам, а това не е никак добре.  Whistling При вас как е?  Peace

Според мен е от зодията Mr. Green Все още ми се случва да не мога да си контролирам тези пориви, но като си знам, че може и да прекалявам с реакцията казвам да не ме закачат докато ми мине. Като се успокоя, ако не съм била права си признавам и се извинявам. Peace

# 442
  • в рока
Цитат
Не знам каква астроложка е била, но козирога е единствената зодия, която се разбира перфектно с другите от нейната.

Абсолютно вярно.Няма козирог,с когото да не се разбирам

# 443
  • Kопенхаген
И аз да се добавя  Grinning

Ината и винаги права  Laughing

# 444
Цитат
Не знам каква астроложка е била, но козирога е единствената зодия, която се разбира перфектно с другите от нейната.

Абсолютно вярно.Няма козирог,с когото да не се разбирам
Аз съм се опитвала да влизам в конфликти със себеподобните, ей така експериментално, след като разбрах за това правило, но уви, не се получава, все някак си намират начин да се стигне до консенсус.

# 445
  hahahaЕййй как изтървах един козел преди време ,  Wink , сега трябва да се мъча с близнаците  Joy   

# 446
  • Пловдив
  hahahaЕййй как изтървах един козел преди време ,  Wink , сега трябва да се мъча с близнаците  Joy   

Ха,добре дошла в отбора... Laughing И аз така!

# 447
Приемате ли новополълнения в редиците? Примерно един Козирог с асцендент Овен (ех, лудница)Виждам доста сродни души тук, макар, че не се имам за типичен Козирог. Не съм се съсипала от работливост, не съм, или по - скоро не бях твърд песимист ( хората добре казват, че с какъвто се събереш, такъв ставаш).   

# 448
И аз съм с асцедент Овен, за това ли съм толкова мързелива? По принцип аз доколкото знам козирозите са си мързеливи по принцип, обаче като имат някаква цел или задължение си гледат работата, та от там идва заблудата, че са много работливи.

# 449
Мдам, мързелива съм, когато става въпрос за нещо, което трябва да правя насила или просто нямам желание сега за него... Иначе като се хвана  ooooh! до мен не трябва да има мързеливи и меланхолични...
Аз не се сърдя, когато не е на моята, но гледам да си го постигна мълчаливо и темерутски  Mr. Green
И ината не го използвам за цупене, а ставам цяла фурия, докато не си постигна целта

Общи условия

Активация на акаунт