Жената Козирог 3

• 40 384
  • 637
  •   1
Отговори
# 420
Експериментите в сексуално отношение и любовните преживявания са си типични за мен само че, единствено с един човек. Как си допадат двама Козирога - просто не е за вярване. Една астроложка каза" "За мен вие двамата няма как да сте заедно", ееее 16 г. малко време ли е?
Не знам каква астроложка е била, но козирога е единствената зодия, която се разбира перфектно с другите от нейната.

# 421
Именно и аз се изненадах  Peace

# 422
THE_dilianq, не са ми стил.....особенно костюмите...не съответства на индивидуалността ми...
Пробвала ли си с костюм скроен по твоя мярка, от качествени материали и цвят който харесваш?

# 423
Аз също имах гадже козирог. За мен беше идеален, но тогава бях зубрачка и той ме отсвири.

# 424
Аз също имах гадже козирог. За мен беше идеален, но тогава бях зубрачка и той ме отсвири.

Напълно нормално, искат цялото внимание само за себе си и не са готови да те делят с никой /дори и от децата си ревнуват/.

# 425
Напълно нормално, искат цялото внимание само за себе си и не са готови да те делят с никой /дори и от децата си ревнуват/.
Ей тук се разпознах  Embarassed

# 426
THE_dilian,  пробвала съм, но наистина не се харесвам, мого униформенно ми е.....виж сака имам доста различни като стил и материя, без копринени  Laughing  и винаги ги комбинирам с джинси.
Днес добър диалог се получи и темичката живна  Wink , а що се отнася до интимния живот.....не ми е мого лесно с лъва до мен  Wink  не мислимо е да си помисли да ме дели с някой  Heart Eyes

# 427
Ей тук се разпознах  Embarassed
Така е, но замислете се, козирога наистина заслужава цялото внимание.

# 428
Ха ха ха като се замислите, дали има по-големи егоисти от нас? Никой не харесва егоцентризма, самоуверието, арогантното ни поведение, но въпреки всичко се стремят да се допрат до нас. Понякога се чудя има ли покритие моето поведение, дали хората около мен не мислят, че съм повърхностна? Няма мъж около мен, който да не ми е казвал, че аз не съм като другите жени и това ме ласкае, но съм обект на постоянна завист от заобикалящите ме обекти в женски пол. Не, че това ме вълнува  Joy

# 429
Естествено, че сме единствени.... Убедена съм ,че всички гаджоци много добре си ме спомнят  Mr. Green По-скоро ни смятат за надменни /за жените говоря/... Никой досега не ми е казвал, че съм повърхностна, напротив- различна, интелигентна, с характер.... /за мъжете говоря/
А, иначе, колко жени са ми завиждали  ooooh! , а никога с нищо не съм ги предизвиквала...Ама нали сме естествено интелигентни  smile3521 smile3502

# 430
Естествено, че сме единствени.... Убедена съм ,че всички гаджоци много добре си ме спомнят  Mr. Green По-скоро ни смятат за надменни /за жените говоря/... Никой досега не ми е казвал, че съм повърхностна, напротив- различна, интелигентна, с характер.... /за мъжете говоря/
А, иначе, колко жени са ми завиждали  ooooh! , а никога с нищо не съм ги предизвиквала...Ама нали сме естествено интелигентни  smile3521 smile3502

Е в такъв случай мога да съм спокойна, че сме неповторими   Hug

# 431
  • София
Умря циганката, и почнахме ние да си се хвалим  bowuu
Иначе моята бивша деловодителка казваше за мен, че съм от типа хора които са заменими (то кой ли не е), но незабравими  hahaha

# 432
  • not found
А как сменетя работата ? Аз имах голяма драма да напусна сегашната си  Thinking Въпреки ,че ми е много уютно и чисто и хубаво там , реших да помисля трезво и да напусна ,за да намеря по-добро .

# 433
  • В близката далечина...
За мен е...много трудно и решенията ги взимам от раз.Една от работите които много харесвах , реших да я напусна защото шефа ми не застана зад мен.Един идиот реши , че когато каже че е личен приятел на шефа аз ще взема да си бия главата в земята и да се кланям.Аз разбира се го третирах като всички клиенти ( особено когато пред него имаше още два договора които трябваше на направя и хората си чакаха чинно и културно).Та той вдигна един скандал до небесата, шефа прати лично техническия директор да му оправи системата и...оказа се че както аз бях казал, ми той не си включва сота, как да има охрана...тъпа мутра...И въпросното противно същество ме нарече тъпа патка пред шефа ми и вместо онзи да каже, момичето е право и т.н. той мълчеше...А самия технически директор ми каза после на четири очи "евала правилно си постъпила".Много ми беше хубаво на тази работа, колектива прекрасен, само 6 момичета бяхме с 250 мъже...Нямаше интриги нищо...но напуснах.Нараниха ми достойнството.
Но преди да започна нова работа , е една тревога , едно не спане....

# 434
Ако имам по-добра алтернатива, не се замислям. Но аз предпочитам да напусна работно място, което не ме удовлетворява и тогава да търся друго. Иначе, предложения примерно за 1-2 часа по-малко работа, или стотина лева отгоре няма как да ме мръднат от работата ми, която харесвам. Скоро ми се случи, да ми предложат нещо подобно, мъжо още мрънка когато споделя някакъв проблем в работата.

Общи условия

Активация на акаунт