Жената Козирог 3

• 40 602
  • 637
  •   1
Отговори
# 405
Аз не мога да възприема 40 годишна жена с инфантилен начин на обличане, в смисъл лъскаво потниче и стегнати разцепени дънки, модно за 16-17 годишно момиче. Татуирана баба с къса пола също ми идва в повече. Колкото и хубаво тяло да има, само идиот може да си помисли, че е по-млада, а като добавим, че целта на такъв вид е точно да се прави на по-млада, или видите ли и на тия години изглеждам добре, докарва до гадене или спомени за Лили Иванова.

# 406
Чакай, малко моето момиче. Не наричай четирдесет годишните "баби".
И аз като бях на 15 ми се струваше, че 35-40 г. са стари, бъди сигурна, че не е така.
Колкото до Лили Иванова тя е класа и име, което не трябва да се обижда. Виж Шер и Тина Търнър също са прекрасни. Те трябва да изглеждат добре за шоубизнеса си.
Друг е въпросът, че с тази пластика прекаляват, правят се неестествени и неознаваеми.

Смисълът на думите ми по-горе беше, че се опитвам да не излизам сутрин без червило и спирала, грижа се за кг си, за здравето си. Ставам все по-суетна и винаги нямам какво ново да облека.
Simple Smile

# 407
Ей Хрисима нищо лошо не е казала, даже е права, но аз имах друго в предвид.

"Характерна за жените Козирози е свежата им хубост. Рядко ще срещнете жена от тази зодия, която да не ви плени с красотата си. Въпреки това те са плахи и несигурни по отношение на физическите си данни и ще ви се наложи да употребите много усилия докато ги убедите колко добре изглеждат. Тези момичета мразят безчестието във всичките му форми, но не биха се поколебали да излъжат за годините си. Трудно бихте ги уличили в измама поради учудващите им възрастови превъплъщения. Като деца са доста невзрачни, после разцъфват и дълго след като са навлезли в зрелостта изглеждат като девойки. "

Това за мен важи с пълна сила и исках да разбера имате ли подобни наблюдения? Сега имам син и дъщеря и като ме видят със синът ми ме питат дали ми е брат, на младини ме питаха "колко деца имам".  #Crazy

# 408
Не съм писала коментар на някого, просто се зачетох и се сетих за една 42 годишна съседка дето се облича по тоя кофти начин, аз като козирожка си имам неизглеждането на годините на които съм, но не мога да се облека като 16 годишно момиче защото ми е противно такова поведение. За грим и боядисване нищо не съм казала. Освен за татуировките, ако ще ги водиме като грим. Ми гадно ми е да гледам 40 годишна, побеляла, дебела жена с розичка на рамото, къса поличка и делфинче на глезена...

# 409
Леле, nadynka2012, това е много вярно и за мен.

# 410
Ами тъй де, аз смятам на 50 да изглеждам като на 20 и никъде няма да ми пише на колко съм а и имам татус на половината си ръка /де ще го крия/.

# 411
Това ще да е цитат от Линда Гудман, права си е била жената, но ако се зачетете още малко, ще разберете  как не мога да възприемам показността ако е смешна и неадекватна,  като козирог.

# 412
Оооо няма такова нещо, като неадекватно поведение  Naughty Всяко нещо в нормите  Peace

# 413
THE_dilian, всяко второ момиче на 20 г. има тату.....ами след 20 г като станат на 40 ...Laughing  Laughing   Laughing , че и като ги гледах по плажовете това лято....половината плът изрисувана...все някога и тяхната кожа ще се поддаде на земното притегляне  Wink  те да му меслят.
Все пак всеки си има стил и не мисля, че като съм на 40 ще изхвърля джинсите от гардероба си  Wink независимо дали са леко увиснали или вталени, или пък марките в които съм се обличала, да не им правя реклама сега  Wink , и ще започна да нося копринени костюми  Laughing  и поли под коляното  Laughing
Лъскавите потници и за мен са ми в повечко....но който ги харесва нека си ги носи  Wink ....
Пък и неадекватно поведение и козирог......съвсем са ми несъвместими.

# 414
Има, има, на козирогът чувството за хармония и баланс му е вродено.

# 415
  • Пловдив
Ей Хрисима нищо лошо не е казала, даже е права, но аз имах друго в предвид.

"Характерна за жените Козирози е свежата им хубост. Рядко ще срещнете жена от тази зодия, която да не ви плени с красотата си. Въпреки това те са плахи и несигурни по отношение на физическите си данни и ще ви се наложи да употребите много усилия докато ги убедите колко добре изглеждат. Тези момичета мразят безчестието във всичките му форми, но не биха се поколебали да излъжат за годините си. Трудно бихте ги уличили в измама поради учудващите им възрастови превъплъщения. Като деца са доста невзрачни, после разцъфват и дълго след като са навлезли в зрелостта изглеждат като девойки. "

Това за мен важи с пълна сила и исках да разбера имате ли подобни наблюдения? Сега имам син и дъщеря и като ме видят със синът ми ме питат дали ми е брат, на младини ме питаха "колко деца имам".  #Crazy

Мдаааа,вярно и още как  Peace Laughing

Ама друго дето бях чела някъде отдавна -не е вярно поне за мен...А то беше,че жените са ненаситни по отношение на лювните преживявания...или са като тигрици в леглото и обичат да експериментират...А това не е добре особено за сем.живот,но...ще търся лек Thinking

А за моногамието...при мен важи с абсолютна сила Blush Не ми трябват никакви смени,промени и т.н. от този род.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 16:29 от tandonova

# 416
THE_dilian, всяко второ момиче на 20 г. има тату.....ами след 20 г като станат на 40 ...Laughing  Laughing   Laughing , че и като ги гледах по плажовете това лято....половината плът изрисувана...все някога и тяхната кожа ще се поддаде на земното притегляне  Wink  те да му меслят.
Все пак всеки си има стил и не мисля, че като съм на 40 ще изхвърля джинсите от гардероба си  Wink независимо дали са леко увиснали или вталени, или пък марките в които съм се обличала, да не им правя реклама сега  Wink , и ще започна да нося копринени костюми  Laughing  и поли под коляното  Laughing
Лъскавите потници и за мен са ми в повечко....но който ги харесва нека си ги носи  Wink ....
Пък и неадекватно поведение и козирог......съвсем са ми несъвместими.
Те, че ще си ги имат татуировките, ще си ги имат, но не виждам защо мен да не ме дразни наличието им, и да не ми се струва грозно, аз като допълних цитата на Л.Гудман точно това исках да кажа, че козирозите имат вродено чувство за красиво, правилно и т.н.
А ти какво не им харесваш на полите под коляното и костюмите?

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 16:46 от THE_dilian

# 417
Експериментите в сексуално отношение и любовните преживявания са си типични за мен само че, единствено с един човек. Как си допадат двама Козирога - просто не е за вярване. Една астроложка каза" "За мен вие двамата няма как да сте заедно", ееее 16 г. малко време ли е?

# 418
 THE_dilianq, не са ми стил.....особенно костюмите...не съответства на индивидуалността ми...

# 419
Аз ходех с копринажи като бях на 18  Joy

Общи условия

Активация на акаунт