. Не съм отмъстителна, но помня много. Някой нарани ли ме - прощавам, но не забравям. С една дума - нема такова животно. И така искам да споделя нещо с вас и очаквам мнения.
От известно време си бием рогите с един козирог-мъж. Абсолютен представител на зодията. Само да подчертая, че е самовлюбен, арогантен, комплексар, адски секси, твърдоглав, жесток, а и много мил и чаровен на моменти. Обича ме до полуда. Подлудявам го. Така ми е казвал той. Труден характер. Темерут. Не знам защо не го разкарах до сега, даже не е имало нищо между нас освен силно привличане и страст, която прерастна в нещо повече. Чувства. Нарани ме жестоко, защото му позволих. Въртя ме, сука, на маймуна ме направи.
Няма такава любов обаче между нас. Така си бръкнахме в душичките, че ще има да си ближем раните дълго. Искам да си му го върна (или поне мъничко), защото ме въртя една година, без да предприеме нещо. Не че аз не му нараних крехкото его. Нараненото мъжко его е жестоко нещо, да знаете момичета. Сега уж е приключило всичко между нас, но аз знам че не е. Филмът се повтаря 100 пъти до сега. Разделяме се- събираме и т.н. Съжалявам за дългия пост. Давайте съвети.
Предизвикай го, бъди двусмислена, накарай го да си задава въпроси за теб. Не го оставяй в никакъв случай