Жената Козирог 3

• 40 608
  • 637
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета! Да се запиша и аз в тази страхотна тема. Не бих могла по-хубаво да се опиша, както вие сте го направили преди мен. Изчетох всичко, няколко пъти. Чистокръвен козирог, асцедент - Телец. Ей от тука идва ужаса. Вечна борба между твърдия козирог и емоционалния телец. Чувствителна до болка. Състрадателна съм, но външно изключително твърда. Скала. Рядко показвам емоции пред непознати. Много силно се привързвам, по-точно искам да притежавам както хора, така и всичко останало (това е от асцедента). Егоист  съм. Вечно търся истината и справедливостта, ако усетя че ме лъжат. Не спирам докато не разбера защо са ме излъгали. Нещо страшно съм.  Търпелива съм за някой неща, на моменти търпението граничи с мазохизъм. Инат - до  безобразие. Искам да имам от всичко най: вкъщи да е лукс, дрехи, телефон, всякакви предмети, бижута ( обожавам перлите). Само най-доброто. Модната икона съм сред приятелите си, обувките са ми фетиш.  Класа=на коза, както прочетох някъде. Искат съвети от мен за всякакви теми - обичам много да чета. Обичам да оставам и сама. Малко съм лудичка ( като не пораснало дете), сърдя се и се цупя за глупости на моменти. Но в повечето случаи съм желязната лейди, не допускам хора до себе си, само най-близките. Имам маска (броня) за повечето хора и в живота, за да прикривам прекалената си чувствителност. Депресиите- жестоки. Разбира се, почти никой не разбира за тях, защото ги прикривам умело, но вътрешно се разкъсвам. Държат ме дълго. Последната 6 месеца. Мога да бъда всякаква - нежна, мила, кучка, домакиня, абе знаете Simple Smile. Не съм отмъстителна, но помня много. Някой нарани ли ме - прощавам, но не забравям. С една дума - нема такова животно.

И така искам да споделя нещо с вас и очаквам мнения.

От известно време си бием рогите с един козирог-мъж. Абсолютен представител на зодията. Само да подчертая, че е самовлюбен, арогантен, комплексар, адски секси, твърдоглав, жесток, а и много мил и чаровен на моменти. Обича ме до полуда. Подлудявам го. Така ми е казвал той. Труден характер. Темерут. Не знам защо не го разкарах до сега, даже не е имало нищо между нас освен силно привличане и страст, която прерастна в нещо повече. Чувства. Нарани ме жестоко, защото му позволих. Въртя ме, сука, на маймуна ме направи.  #2gunfire Simple Smile Няма такава любов обаче между нас. Така си бръкнахме в душичките, че ще има да си ближем раните дълго. Искам да си му го върна (или поне мъничко), защото ме въртя една година, без да предприеме нещо. Не че аз не му нараних крехкото его. Нараненото мъжко его е жестоко нещо, да знаете момичета. Сега уж е приключило всичко между нас, но аз знам че не е. Филмът се повтаря 100 пъти до сега. Разделяме се- събираме и т.н.  Съжалявам за дългия пост. Давайте съвети.

# 391
хаха Неринче, браво за откровения пост!  Mr. Green

Съвет относно мъжа - продължавай в същия дух.  Peace Предизвикай го, бъди двусмислена, накарай го да си задава въпроси за теб. Не го оставяй в никакъв случай   Laughing

# 392
Благодаря, Мименце!   bouquet
Ще видим, както казах още нищо  не е свършило. Козирог да се откаже?! Няма начин!  Grinning

# 393
Мили ми дами Козирогчета Simple SmileSimple SmileSimple Smile Поздравче за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ГОЛЯЯЯМ СМЯХ!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 394
  • Бургас
Голям смях, няма що  Mr. Green

Ти се регистрира само, за да споделиш този апогей на човешката мисъл и операторското изкуство ли  Thinking

# 395
@Мон...

Всъщност исках да ви поздравя, защото ми хареса и е забавно Wink

# 396
Здравейте Дами!
Отдавна не се бях разписвала, но така е, бях в разход през хубавите дни  Wink , все пак сме козички и обичаме да пътуваме  Laughing
Неринче,  поздравления за доброто ти описание    bouquet  , но относно мнение или съвет .....лично аз избягвам да давам, всеки сам трябва да реши как да продължи и какви методи да избере относно толкова лично нещо ...но пък мога да ти припомня, че едно от  основните  мъжки желаниея, колкото и скептично да го приемме ние жените – желанието им да оставят след себе си следа...Това той го е постигнал......Ще отбележа и още една малка слабост на мъжете,   желанието им, каквото и да се случва, той да може да влияе на хода на събитията....така че, той очаква от теб точно "ответен удар" ....ако ти запазиш видимо безразличие, мисля че ще получиш търсения резултат.....защото и  мъжете не по-малко от нас жените искат да ги обичат, да ги чакат и да се чувстват нужни.....Просто промени стратегията.....направи нещо неочаквано ....нещо нетипично за теб , и най-вече за околните  Peace
Тия дни и на мен ми предстои раздяла с любимя човек....за толкова време не можах да свикна с тия моменти....но какво да се прави професия....половин година заедно, другата половина раздилени....просто адаптацията с годините става още по-трудна .....

# 397
Мацки, привет и от мен!
Ей zzzkk мерси за поздрава! Grinning малко бавно ми тръгна, но го изгледах. Vesselinaa благодаря ти от сърце и успех на теб!  bouquet

# 398

Имаме ли тук двойка козирози?

Много бих искала да имаме , ще ми бъде много интересно  Wink
[/quote]

Да имате АЗ и моят мил съпруг сме януарски кози  Peace

Какво искате да ви кажа за този наш съюз?

# 399
Привет от мен  Hug
Нахлух ей така, но ви чета отдавна. Аз съм Надя твърда коза с асцедент лъв и комбинацията е влудяваща, мъжо също е коза  Laughing
Та искам да ви попитам, вие подмладявате ли се с годините? Вече съм на 34 а все едно съм ученичка, нямам бял косъм, взех да се обличам предизвикателно а преди не беше така (носих се твърде бабешки). Малко е странна за мен тази промяна  Thinking

# 400
Бели косми си имам, но от скоро пак се люлея на люлки  Mr. Green Определено се вдетинявам покрай децата, но може и от зодията да е  Grinning

# 401
И аз съм така. На 40 съм, имам и бели коси/не импозволявам да ме издават... Simple Smile/
Слушам сити и дъ войс и определено повече се грижа за това как изглеждам. Но скоро една колежка ми каза, че това било от възрастта. Когато си млад, не ти пука много, но след 30  вече започваш да внимаваш как изглеждаш и да полагаш повече усилия за себи си.
Simple Smile
Хубав ден, козички!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 15:22 от Хрисима

# 402
Привет, ами! Мисля, че всяка жена стига да иска и държи на себе си, би могла да изглежда доста добре с годинките. Е, сигурно има и малко от зодията Grinning! Диви и щастливи! Хубав ден и от мен!

# 403
Не е само до външния вид а и до самоусещането, сега правя неща, които в младостта си не можех да допусна. Много по повърхностна ставам и не се зациклям. Иначе характера ми е точно като на стадото Кози тук  Grinning
Нери за да живееш с мъж Козирог си трябват нерви като корабни въжета, много труден съюз е това. Представи си да застанеш до човек със същите качества като твоите, въпреки всичко това е единствената зодия със възможен съюз от двама представители.  Crazy
Наистина любовта ни е изпепеляваща, но и за всички около нас.

# 404
Хрисима, и аз съм от стадото на 40 годишните  Laughing , но недопускам бели коси  Laughing боядисвам редовно  Wink . Мисля че забележката на колежката ти е неуместна, който иска да изглежда добре се грижи независимо от годинките  Wink и не променя стила си, но що се отнася до характера там всеки може да се промени  Peace
Скоро четох, как някакво американско изследване разкрива отговорът на въпроса дали характерът на човека има важна роля за фигурата му  Wink .  Най-слаби остават старателните хора, а импулсивността, засилвала телесната маса  Laughing  Импулсивните хора по-често преяждали и препивали, докато съвестните, когато прекалят, обикновено компенсирали с разтоварващ ден  Wink
Повече напълнявали и хората, които обичали рисковете, както и тези, които често не са съгласни с околните и винаги са готови за спор или свада  Wink
Най-кльощави през периодите от живота си са били невротиците. С възрастта обаче те напълнявали и влизали в групата със затлъстяване  Laughing  Ще попитате каква връзка има това което ви разказах с възрастта и облеклото.....според мен е идентично  Wink ако често променяме килограмите нормално е с намаляването на теглото да ви се струва,че ставате по-смели в експериманта с външния вид  Wink  пък да не забравяме, че и модата се променя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт