CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 55 025
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мисля, че интервюто мина добре. Казаха ми да очаквам обаждане дали ще продължим нататък.

# 406
Момичета, днес ми се обадиха от агенция Митници. ) Отивам на интервю. )
Ще бъде във вторник, в управлението в София. )
Ще стискате пак палци. )

# 407
menyanthe , Mirama , разбийте ги, момичета!

# 408
  • София
О, Mirama вече я виждам как работи в митниците - хич не си и представям друг резултат за нея!  Wink

# 409
  • вече Пловдив
Браво, Мирама, стискаме палци! Успех! Hug
menyanthe, и от мен успех! Peace

# 410
  • No Line On The Horizon
Браво Mirama! Ще стискаме палци.

Бях на две интервюта в една голяма пловдивска фирма преди време, които минаха много добре. Останах с усещането, че ще ми се обадят още в началото на следващата седмица, толкова уверена се чувствах, а след това настъпи затишие. Обадих им се да попитам и казаха, че още не са взели решение. Звъннах пак след време и ми казаха, че е назначен човек, след което ми изпратиха писмо да ме информират. Сега разбрах, че в крайна сметка е назначена жената на техен служител, която дори не се е явявала на интервю. За какво пускат обяви не разбирам и само се подиграват с надеждите на хората?

# 411
  • София
Mirama, menyanthe, бравооо!
И аз да дам отчет. След 2 отказа от моя страна за позицията от онзи ден, след 2 ходения на църква (вече се побърках сигурно) и след 3 тел. разговора с 2те дами.. условията им се промениха доста в моя полза. Така че... от Понеделник започвам.
От БТ разбрах,че са ме били одобрили за проекта, но за Бюро Сердика щял да стартира чак 14-ти Май. Така или иначе.. няма да мога да ходя.
Днес оправих медицинското, свид. за съдимост и живи здрави... Понеделник ще разказвам  Praynig

# 412
Mirama, menyanthe стискам ви палци.
Такава съм, успех на новото работно място.

# 413
Благодаря момичета. )

Такава съм, честито за работата, дано всичко да е ок и да ти хареса. )

# 414
  • София
Благодаря ви, силно се надявам да ми допадне. Поне се настройвам положително за Понеделник  Party

# 415
Цитат
Търсим продавач консултанти без ограничение във възрастта за поддържане на връзка с настоящи и бъдещи клиенти. Фирмата дава възможност за изключителен доход при добри резултати. Какво предлагаме ние: разнообразна работа, с гъвкаво работно време, възможност за кариера, динамичен екип, постоянни безплатни обучения. А какво очакваме от Вас: общителност, креативност, самоувереност, издръжливост, амбициозност и лесно справящи се с проблеми кандидати. Нека кандидатстват кандидати, които се виждат в сферата на продажбите.
http://www.jobs.bg/f1395342
Aз се виждам като принцеса. Laughing

# 416
В пощата не ми идва колко души са кандидатсвали по дадена обява в джобса.
Какво съм объркала?

Виж в настройките на профила си PeaceИма опция включване/изключване.

# 417
Мирама, любима, супер! Безкрайно се радвам за теб.

Такава съм, успех в работата! Simple Smile

menyanthe, дано да се обадят и това да е твоето място.

# 418
Касита, благодаря ти много. )))) Надявам се в понеделник да разбера колко човека са допуснали да интервюто, да знам с колко ще се боря. ))

# 419
Благодаря ви, силно се надявам да ми допадне. Поне се настройвам положително за Понеделник  Party

Такава съм, честито! Simple Smile Само дето се притесняваше, видя ли как всичко се нареди? Simple Smile
 Като се спомена свидетелство за съдимост, знаете ли дали хората, които са само по настоящ адрес, регистрирани в София, могат да си го вземат от тук, или трябва да се ходи до родния град? newsm78
На кой адрес в момента издават свидетелствата, в нотариата на Патриарха ли?

Общи условия

Активация на акаунт