CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 55 046
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
В пощата не ми идва колко души са кандидатсвали по дадена обява в джобса.
Какво съм объркала?

# 391
  • Велико Търново
Хммм... newsm78 това са автоматично генерирани от сайта писма, не би трябвало да не получаваш.
Нали с регистрация кандидатстваш?
Защото jobs.bg позволява кандидатстване и без да има създаден акаунт, но дали в такъв случай има обратна връзка - не знам. Само че като гледам - във фòрмата има поле за e-mail, така че поне условия за връщане на такова писмо си съществуват. Освен ако тази обратна връзка не е "екстра" само за регистрираните потребители.

# 392
  • в тристайна гарсониера :)
Добро утро   bouquet
И нерегистрираните получават мейл с броя на кандидатствалите по дадена обява. Естел, може би е някакъв технически проблем при теб  newsm78 При мен няма нищо ново, продължавам с търсенето  Simple Smile Успех на всички и повече усмивки в днешния дъждовен ден!

# 393
Понякога се бавят съм чувала, та хората пускат, пускат, пускат...... Mr. Green и ние четем,четем,четем.

# 394
  • Перник
В последната година съм била 2 интервюта с чужденци. Всъщност второто не знам дали се брои, защото човекът се оказа половин българин и говореше перфектен български. Първото обаче беше ужасно - един британец и двама българи, говорещи също на английски. На моменти имах затруднения с разбирането на въпросите, а пък британеца си поставяше казуси направо - какво бихте направили, ако възникне еди-какъв си проблем, на кого бихте казали първо, ако стане еди какво си, представете си такава и такава ситуация... Честно казано, не бях подготвена за точно такова интервю, не се представих добре, а пък на последвалата писмена задача се изложих тотално  Embarassed Но хората бяха мили, обадиха ми се, за да ми кажат, че не съм избрана, благодариха ми за участието...

Естел, да не си написала грешен мейл?  newsm78 При мен винаги идва бързо писъмцето.

# 395
  • София
И на мен веднъж не ми дойде писмо, че съм кандидатствала по дадена обява в jobs.bg. Но не съм пускала пак документи.

# 396
  • вече Пловдив
И на мен ми се е случвало, но не съм се шашкала.   Peace

С моето кандидатстване в съда нищо не стана. След конкурс по документи, практически изпит, интервю с комисия, явно големият шеф не ме хареса.  Tired

# 397
Ееее, Ваня, съжалявам. Така ти стисках палци за тази работа!

# 398
  • вече Пловдив
Ееее, Ваня, съжалявам. Така ти стисках палци за тази работа!
Благодаря! И аз много й се надявах...

# 399
Имам въпрос за БТ
В момента работя, но се оглеждам за нова работа, защото обстановката в старата ми работа е доста кофти и не издържам.
Но ако почна някъде другаде, ще съм на изпитателен срок 6 месеца  Confused и естествено може да не потръгне и да с еокажа на борсата
През 2008 имах регистрация в БТ, но не и в НОИ, за няма и месец дори, и понеже няколко дни след регистрацията си намерих работа, не отидох да се отпиша, съответно вероятно съм била наказана с губене на правото да се запиша за 1 година.
Въпроса ми е, това влияе ли ми в ако в момента остана без работа- вече са минали над 3 години от тогава, от тогава нямам вземане -даване с БТ. Нито тогава, нито след или преди това съм получавала обезщетение от БТ.  Как мислите  Thinking

# 400
  • Пловдив / София
Обади се в БТ и попитай.
Не би трябвало да влияе.

Успех на всички търсещи.

# 401
Момичета, имам въпрос - какво точно означава да те назначат по чл.68, ал.1?
Това срочен трудов договор ли е или е с изпитателен срок?
Питам защото там, където кандидатсвах, местото е авейлъбъл, постоянно е...
А пък впоследствие разбирам за този чл. 68 newsm78

# 402
  • София
срочен договор си е, чл. 70 е със срок на изпитване.

# 403
  • БГ
виж КТ и аз съм по същия член-в моя договор обаче си пише-до завръщане на титуляра-имената му даже, срок на предизвестие-законовия.виж си договора и КТ там е описано .аз си го обяснявам  като срочен-когато дойде титуляра - няма изпитателен срок,няма срок на обучение в полза на работодателя както при нормален договор по чл.70 КТ . Peace

# 404
освен в jobs къде проверявате за свободни позиции?

Общи условия

Активация на акаунт