CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 19

• 54 959
  • 757
  •   1
Отговори
# 600

А какво ще кажете за тази обява http://www.jobs.bg/f1404215?
Joy Joy Joy
То всички, на които немския им е майчин, ще се втурнат да работят за тия. Мнението на някои фондации за собствената им значимост е направо уникално tooth tooth

Ами има хора с майчин немски,които живеят в БГ,ама хич не са много. ....Че обявата е безумна,спор няма...

Обявата си е напълно НОРМАЛНА, само че е за точно определен човек, чиято майка е германка. Така няма да се влачат разни зубъри от езикови гимназии и "не дай си боже" с филология да подават СВ-та.
В Казанлък има една турска фирма, която винаги и във всички обяви поставя условието за майчин турски език (особено за вечно търсената идеална секретарка).
Все пак Весели празници! И да се надяваме, че ще се появят работодатели, които търсят с майчин Български език.

# 601
Пак казвам--има компании, които търсят ПОВЕЧЕ от един определен човек....има доста различни компании, които работят доста различни неща. Никой не може да ги спре, не казваме,че е правилно.

# 602
  • София
Влизам само, за да ви се похваля, че от понеделник започвам работа, която ме устройва отвсякъде и съм много доволна!
Дано всички в тази тема намерят своето най-добро предложение!  Hug

# 603
Влизам само, за да ви се похваля, че от понеделник започвам работа, която ме устройва отвсякъде и съм много доволна!

Честито Simple Smile! Желая ти да попаднеш на невероятен колектив и да се развиваш по стълбицата на успеха на новото място.

# 604
Дано всички в тази тема намерят своето най-добро предложение!  Hug
Честито! А дано повлечеш крак и да е заразно... Mr. Green

# 605
  • София
Дано!  Grinning

# 606
  • Стара Загора

menyanthe, много се радвам за теб и ти желая много успехи.

# 607
  • София
menyanthe, честито и от мен Simple Smile желая ти да попаднеш на хубав колектив и работата да ти носи удовлетворение Simple Smile

Mirama, хайде... дано да се финализират успешно нещата  Peace

# 608
menyanthe, честита работа. )

Такава съм, чакам с нетърпение да дойде утре, да видя какво и как ще се договорим.)

# 609
Mirama, стискам палци Simple Smile.

# 610

Честито и от мен, бързо развитие и удовлетворение от работата ти желая.

Мирама, успех на срещата, дано утре и на теб да честитим новата работа.

Мен ме удобриха за една сезонна работа и най-вероятно май месец заминавам на обучение на морето (започването на работа не е сигурно, в процеса на обучение ще се отсеят още кандидати). Като цяло има раздвижване на нещата в темичката, дано при всички нещата бързо се наредят.

# 611
Честито menyanthe и успех на новото място   bouquet  Дано наистина да повлечеш крак и масово да започнем да се хвалим с нови работи.  Grinning

Скоро ходих на интервю. Когато чух в какво ще се състои работата, си помислих, че сънувам. Беше това, което винаги съм искала да правя. Но останалите условия бяха толкова зле, че като сложих нещата на кантар, бях принудена да откажа. По принцип бях склонна да работя и за по-малка заплата, само и само да се занимавам с нещо, което супер много ми харесва. Но това, което чух беше толкова отчайващо, че започвам да се чудя дали някои работодатели са толкова не в час или просто се опитват да ни направят на глупаци. Надявам се да е първото. Търсенето продължава, а дано скоро нещо да ни огрее  Mr. Green

# 612
Мирама,  Hug

menyanth, страхотно! Много се радвам за теб! Да ти е честита новата работа!

Аз очаквам обаждане преди Великден. Независимо какъв ще е резултатът, провеждащият интервюто каза, че му влиза в задълженията да се обади на всички явили се.

# 613
Благодаря момичета за пожеланията. )
Днес получих всичко по имейл, но отложихме срещата за 16ти, тъй като човека трябваше да пътува от Габрово към Плевен, но се е наложило спешно връщане в София.
При срещата само остава да уточним подробности и подпишем договор. )
Очертава ми се доста натоварено лято, но пък съм много доволна.)

# 614
  • Под кленовите дървета
Аз очаквам обаждане преди Великден. Независимо какъв ще е резултатът, провеждащият интервюто каза, че му влиза в задълженията да се обади на всички явили се.

И аз очаквам и се надявам да са достатъчно коректни да се обадят или пишат мейл преди Великден.

Общи условия

Активация на акаунт