Тук са най-красивите деца, Майските ни слънчица ! - Тема 16

• 43 790
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Нели, нещо страшно си видяла и изживяла, дано детето да се оправи. За кучето - не знам какво да ти кажа - и в клетка да е, пак може да издълбае дупка. Просто собствениците трябва да се грижат за това, животните им да са контролирани. Ако са опасни - да не могат да се освободят и движат независимо. И да си носят последствията при такива инциденти… Ужас просто...

Теди, защо се учудваш на местното население? Сигурно за тях 25-30 градуса е хладно. По същия начин за датчани например на 15 градуса при нас си е истинско лято…

Елинка е страшно чаровна с тези топченца на ушетата, да са и честити. На вратата на нашия вход бяха оставили бележка, че в съседната поликлиника ще има дежурен на 25ти за пробиване на уши Simple Smile

Луси, ми то голяма мацка бе, как няма да ти правят комплименти Simple Smile И аз се притеснявам от такива неща, но ми става и драго де, хихи Simple Smile
За фонтанелата - ми още има мека част, но съвсем малка и вече не е така мека Simple Smile Давам още по 2 капки Вигантол, но понякога забравям Simple Smile

Марте, Тони, бързо оздравяване… стискаме палци болестите бързо да ви отминат...

Зазка, жалко за колата. На нас старото Толедо 3 пъти го разбиваха и то все за касетофона. Последният път не бяха успели да отворят врата, на която разбили стъклото, та бяха разбили и това на другата врата Simple Smile

Много се радвам на добрата новина за крачето на Ния - убедена съм, че ще се възстанови напълно и ще остане само далечен спомен (на мама).

Бисквитка, и при нас се случи нещо подобно. Малкият беше налапал обвивка от мартеница и му беше залепнала на небцето. Ама аз откъде да знам. И мрънка, тръшка се, суче с рев, бая се шашнах какво става. И като му сменях памперса видях, че нещо в устата блести. И така...

Много хубаво изкарване и пазарене в Турско. И съм убедена, че ще направиш най-хубавите партита за малката принцеса.

Мариети, ми тя Хера май скоро ще се прибира от гората и ще освободи място Simple Smile

За нас - от 2 дни сме на ДК - основното се приема добре, друго не давам, че има яйца и мляко. Сега трябва да намеря бурканчета да купя.

Разцепваме се от разходки и се опитваме да сменим режима - от 2 спанета на 1, че иначе изпускаме другарчетата от входа и трябва да си скитосваме сами. Но май веднъж сън му е малко, та трябва да мисля други варианти.

ПП. Новият ми аватар прилича ли ви на Джуф Simple Smile

# 151
  • До морето :)
Адашче, много неприятна ситуация. Близо до нас има кучкарник, за бездомни кучета. Прибират ги, правят ги каквото там ги правят и ги пускат. Но не в Бургас, а селото много ясно. Появиха се глутници и само обикалят казаните - големи, малки, всякакви кучета. За да ида до магазина няма да казвам колко обикалям вечер, а е през 2 къщи.  ooooh! Писах им на онези от кучкарника, ама казаха, че нищо не могат да направят  #Crazy Били ги взели от тука кучетата, което съм 100% сигурна, че не е така  Crossing Arms

# 152
Честита месечинка на Сиянка и Митко!

# 153
  • Сливен
Здравейте МАЙчета Simple Smile От толкова много скитане не остава време да седна пред компютъра  Embarassed
Днес отново целия ден почти прекарахме навън... Имах намерението да сме до обед и после да я пробвам да спи вкъщи, но се оказа мисия невъзможна и пак излязохме... Освен това днес е просто невъзможна, не иска да яде нищо друго освен мляко... Сутринта я пробвах с попара (пасирана, защото само така яде), плодово пюре, но не хапна много... По обед и правих зеленчуково пюре с жълтък и от него хапна няколко лъжички и повече неискаше... Реших да добавя от месните заготовки на HIPP с надеждата, че така ще си хапне, но пак нямаше резултат... Следобед и кашата отказа и вече съм в чуденка какво става... Преди правеше така когато излизаха зъбчетата, но за сега не виждам да има други, които да са напът...

Благодарим ви за комплиментите за Ели... Сега е с медицинските обечки, но след 10 дни ще и сложат другите Wink За сега всичко е ОК Simple Smile  Hug

Бискви, страхотно сте си планирали РД-то Simple Smile Дано си изкарате хубаво Simple Smile Ние все още умуваме Simple Smile
Приятно пътуване!

Мариетка, много ми се иска да наддаде поне малко, но тя понякога яде малко, понякога повече, а и много се движи... Вече едва успявам да я удържа в ръцете си, катери се по мен, опъва се, абе не стои на едно място, подивяла е Wink

Бубе, честито ви столче Simple Smile Да се вози с удоволствие Рафи в него Simple Smile
И ние трябва да купуваме, но нали сме с фина мацка и още се побира в кошницата Simple Smile

Теди, страхотни сте с Марти  Hug

Луси  Hug Защо да не ти направи комплимент, като си е напълно заслужен Wink А постовете и аз се старая да чета, но понякога не успявам Wink

Марте бързо да се оправяш  Hug

Лече-Буболече  Hug дано се оправи скоро Елито  Hug

Тони бързо оздравяване и на вас  Hug

Нелли, ужасно е това, което разказа... Леле тези кучета така да са опасни... Имам спомени от преди 4-5 години в Студентски град... Една вечер едва успях да се прибера, бяха застанали насрещами 3-4 бездомни кучета, но се разминах само с уплаха Sad

Честит рожден ден на мама Ани! Да е здрава, много щастлива и винаги обичана!   bouquet

Честита месечинка на Сиянка и Митето! Да са здравички и много послушни!

Лека вечер от нас Wink
П.П. Ние не сме ползвали Вигантол, а витамин Д на Джеймисън... Все още ще даваме, докато педито прецени Wink

# 154
Малее, Нелиии, голям ужас с тва куче.... ooooh!
Аз също съм нападана от домашно куче, иии искам да ви кажа, че психическата трамва е по ужасна, от ухапването и драскането.... бях се разминала на косъм... кучето беше смес между вълча и немска овчарка.

За вит. Д - аз ползвам едни румански капки. Педиатърката последния път каза, че фонтанелата е ок, но да си продължавам с витамините, щото те не са само за фонтанелата... Peace Но и аз мисля, че е за всеки различно.
В началото давах по една капка, от ноември давам по две капки, заради многото наддаване... Peace

# 155
Леле,Нели ужас!Не искам да си представям картинката! Sad
Марте надявам се не е сериозно и бързо да се орпавиш! Hug
Нанди сигурно това е проблема.Има сайтове които не мога да отварям тук.
А_Вал Честит рожден ден!Да си жива и здрава и да отминават бързо болестите! Hug
Джуф за 25 градуса-ок!Съгласна съм,че може да им е студено.Но аз говоря за 40+!Все пак ми е странно!
И аз съм се замислила как ще сменяме режима(режим ли казах ooooh!Laughing Марти става в 7 и в 9 и нещо иска да си доспива.Може да издържи до обяд само ако постоянно има какво интересно да прави.
Шени и тази идея е супер!Как можеш да откажеш на такова предложение!

Благодаря на всички които ни отразиха! Hug
Бубе тук съм,тук съм!Не сме се затрили.Чета редовно,ама рядко ми се пише на мен.

Бързо оздравяване на болничките!
Хубава вечер!

# 156
Нелили, ужас направо  Sad Още ме побиват тръпки от прочетеното - не знам ти как си! Това е просто ужасно  Close Дано не се случва повече  Praynig
Тони, скорошно оздравяване! Дано на Нико му се размине  Praynig Hug

Честита месечинка на Сияна и Митко! baloni baloni baloni Да са ни много здравички и весели дечица!

Моите опасения се оказаха верни - имам кръвно 150/100  #Shocked doh newsm45

# 157
Опалаааа, ето ме и мен

Ама хич да не е, писали сте....... Луси и аз като тебе чинно си изчитам всичко, но какво остава в главата да отговоря....... то се вижда после.

Първо да кажа, че това, на което е станала свидетел Нелли е УЖАСНО  Shocked #Shocked Просто нямам думи.... Twisted Evil
Мариети, как няма да те боли главата с това кръвно! Трябва да вземеш мерки, не е шега работа.  Sad
Тони, бързо оздравяване. Дано Нико да удържи фронта.  Praynig
Бубе, честито столче на Ралфи. И да не те дразня, но Максито е точно такъв- където го оставиш, там си седи  smile3534 Варненските дружки могат да потвърдят- оставиш го седнал- седи си; изправиш го (за съжаление и аз трябва да се включа)- върви си; сложиш го легнал по гръб- лежи си  Crazy 
И друго да ти кажа, питах лелката в кухнята кога се минава 2 група. Отговорът беше: около годинката, да има поне 5-6 зъба. Е, ние още ще и караме на 1-ва, щото няма кьорав зъб детето.
Марте, надявам се, да не е толкова сериозно  Hug Гуш от нас!
Лусинде, специално за теб, ей я на тортата (без шоколадовото покритие отгоре е, защото нямаше място в тавичката ми):
http://prikachi.com/images/686/4550686O.jpg - ето я тортата, без тъмния шоколад и украса
http://prikachi.com/images/724/4550724D.jpg - първата торта на Максито  Heart Eyes
за Вигантола- аз давам все още по 2 капки, откакто се е родил синковеца. Фонтанелата му е почти затворена, останало е горе долу колкото отпечатък от пръст.
Шени, не го мисли, ами спретвай едно градинско парти. Лек път и приятна почивка и пазаруване.
Теди, страхотни сте..........много летни...... Hug Hug Hug

Сега да разкажа аз тук 2 дни какви ги върша, как се опитваме с Максито взаимно да се изтормозим (а той не е такова дете бе, някой ми го смени). Вчера вечерта давам една ябълка д си я смуче, че е студена, за венеца.... кеф голям. Наблюдавам го аз, ама се обърнах нещо да взема и чувам едно давене. Обръщам се, и бъркам веднага. Така се стреснах, не мога да разбера извадих ли го парчето, не го ли извадих, абе бая му бръкнах в гърлото. Разрева се зверски естествено, но бързо се успокои, позамотах го с игри и забрави. Вечерта като го изкъпах, нещо му чух да прихърква носа, викам дай да пръсна малко морска водичка........еееееееееееее няма такъв адски рев. То явно му се е поразранило гърлото, където съм бъркала и като се стече таз морска вода, настана рев и ужас. Та бая порева отново. Аз вече не знаех къде се намирам. Сама в нас, няма кой да ти подаде една вода да му дам да пийне да се успокои бе.  Та така, имаше ревове. Буди се няколко пъти.... но не заради това естествено.
Днес бяхме на ДК- на 10,5 месеца Максито е 11.650кг (+650гр) и 80см (+3-4см) (даже 81 бил, ама писаха 80). Аз дето си мислех, че предния път е объркала сестрата, този път ги накарах да мерят стриктно, та верно голЕм мъж станал Максито. Прегледа му и ушите и се оказа, че едното нещо е малко възпалено, та сега капя Отипакс. Абе забелязах го аз няколко дни като тича с проходилката и си върти главата наляво-надясно..... чудих се аз какво му има, ама не загрях бързо. Вчера вече му натиснах ушите и той прорева, та се установи. Днес го гледаха с такава джаджа за ушите и потвърди. Та капнах тази вечер капките и ВОАЛА - завърна се старото и послушно Макси, дето може да си играе само дори. А преди това 3-4 вечери само мрънкане и тръшкане. Е, установихме проблема, дано скоро отмине.

Ей на, един път да се включа, ама качествено!!! Ади сега - ЧЕТЕТЕ!

# 158
  • София
Здравейте момичета!

Писах, писах, писах... и накрая ми се рестартира браузъра. Накратко:

Нелли, Марте, Тони, Мариетка силно  Hug и да се отървавате бързо от изживяния шок, болестите и здравословните неразположения.

Гери, възможно ли е да е от новата обстановка. Забелязала съм, че при Сияна винаги има няколко дни на адаптация като се прибираме в Ловеч. Но може и да е съвпадение, защото след това винаги следва срок на растежа.

Сияна - Сиянието на тати и мама - днес става на 10 месеца. Благодаря за милите пожелания.   bouquet  Heart Eyes
Сиянка получи подарък от съседчето Ния: две пачки (по известни като тутута  Mr. Green), гривна и герданче. Като и обличах едната пачка, тъкмо започна песничката от Цар Лъв и тя започна да танцува. Та от днес си имам танцуващо момиче. Утре ще покажа и видео маТРял. А сега нещо за душата.  Mr. Green

# 159
  • София
Здравейте,момичета.
Да се разпиша в поредната ни прекрасна тема и аз най-после.
Чета всичко  от началото до края с голям кеф,но от толкова мн.разходки не ми остава никакво време за писане.Като прибавим и това,че усилено и прецизно си търся лятна количка,а Никол е по-крива от всякога и картинката става пълна.
Почти нищо май не ми остана в главата от прочетеното дотук,но все пак ще опитам да сглобя един що-годе приличен постинг.
Честита месечинка на Сиянка-сладуранка!Да е жива и здрава!
Нелка,на нашата кошара горното й ниво беше люлеещо.Като свалихме малката на долното,един месец приспиването беше ад.И тъкмо,когато бях тръгнала да купувам изцяло люлееща се кошара всичко се оправи като с магическа пръчка.Сега дребната заспива с музикална играчка и потупване по дупето за 15-20 минути. newsm44
Фонтанелата изобщо нямам идея доколко се е затворила.Нашата педи не дава подобни информации освен,ако изрично не попитам...а аз все забравям Embarassed
Доскоро давах Вигантол,по 2 капки.Сега сме на витамин Д на Джеймисън.
На всички болни  и преживели нещо неприятно-бързо възстановяване!
Честити обички  на слънчевото дете на Жужи!
Аз още не смея да пробия ушите на Никол.Може би догодина.
Честито столче и на Ралфи!
Луси,естесвено е да ти правят комплименти като изглеждаш прекрасно.Радвай се на този факт,че дори нямаш представа колко мълниесно лети времето.Комплиментите трябва да ти вдигат настроението и самочувствието,не да те притесняват.Мен лично ми действат окриляващо.
Честит рожден ден на мама Ани!Да е жива и здрава и много щастлива! newsm51
Май имаше и други работи за писане,ама сега ги забравих...
А,да.
Теди,много сладко звучи това"дати".А на твоето събуждане се смях с глас.
И на мен ми се иска моята душевадка да не се буди толкоооова рано,ама хич незнам как да го постигна.Лошото е,че тя после си доспива,но тогава й приготвям обяда.В студеното време си спяхме следобяд заедно,но сега вече нямам тази възможност заради разходките.Някакси ми е некомфортно да затворя детето в това слънчево време в къщи,защото на мен ми се спи.И така оставам без сън ooooh!което не ми се отразява добре.
Ох,айде да приключвам,че току виж съм оглавила класацията за най-дълъг постинг. Joy
Ама пък се постарах Луската да има какво да чете,че верно да не вземе да зачезне за 2,3 дни. Mr. Green

# 160
За фонтанелата - всеки път я пипа док и казва, че е добре. Ама подробности не дава.  Rolling Eyes
Марте, надявам се, че не е нищо сериозно!  Hug Hug Hug
Бубе, и ние сме с подобно столче. Чудя се дали ще става и на колата ни в Бг. Rolling Eyes
Лусиндаааа, скромен лъФфф нЕмаа! Не се прай!  Stop Mr. Green
Мариетка, за кръвното - сериозни са нещата, няма място за паника, но трябва да вземеш мерки (най-вероятно и лекарства!)  Hug
Тони, оздравявайте, без да заразявате Нико!  Praynig
Вигантол - давах цяла зима, мисля да го спирам вече.
Жужи, мисля, че твоите постове са най-старателни! Възхищавам ти се! Hug
Аз влизам и за 2 секунди натрясквам сто неща, после виждам и правописни грешки и глупости написани, но пусто -време няма!  ooooh!
Джуф, най-накрая да ти пасва и ника, и аватара! Mr. Green

Това е от мен, обичам ви, мляс-пляс на всички и до скоороо!  Crazy Hug

# 161
 Много странно?!  Shocked

Тъкмо щях да пиша какво и е новото на аватара на Люфис (защото като влязох да чета не се бях логнала) и го виждах стария- където целува Дани. Логнах се за да пиша и вече виждам едно куче?!
  #Crazy

Нелли..какви са тия ужаси бре?! Ако бях аз, щях да опищя квартала сигурно  Confused
  Cry

Муше, ами да..случи ти на кротко детенце  Crossing Arms
Ама не бързай да се радваш, че нещата знаеш ли как бързо се менят   smile3534

Аз такова нещо не мога да си представя- както го оставя, така да седи  #Shocked

Хоупи, не, няма да стане на колата ви в Бг, трябва да я сменяте (колата)  Mr. Green  Crazy
Ти добре ли си бе жена?  hahaha Столчетата стават на всички коли, независимо дали са тукашни или тамошни, направо вкара лаф, да знаеш  Crazy  Heart Eyes

за Вигантола- само аз ли съм най-несериозната и не давам?  Embarassed
Донесох си от Бг, защото е с витамин Д3, който е най-добрия, тукашните не ги знам с какъв точно витамин Д са, давах в началото, капех по една капка в млякото, но после бързо започнах да забравям  ooooh!
По принцип витамин Д е хубаво да се дава и на по-големи деца, защото той не е  само за фонтанелата, а благоприятства да не се разболяват децата  Wink

Все ще казвам за тия ТУТУ-та и все забравям  ooooh!
Аз като бях бременна и мислих, че ще е момиче накупих тюл (тук е готов отрязан, страхотен сайт има с невероятни десетки цветове, готов на ленти  Crazy ) и щях да правя полички за момиченцето си. Бързо, бързо, обаче се разбра, че моята няма да я бъде и тогава реших да си ги направя на мен.
Та сега имам 3-4 броя лично направени, много лесно се правят, имах една снимка в подписа като бременна, ако някой помни, та на нея бях с едно от тия ТУТУ-та- черното  Heart Eyes
Ако някой иска, мога да обясня  Wink

Eто го и сайта: http://www.tullesource.com/net-fabric.html

Само една част от вариантите са тук. Има и различни дебелини на лентите и различна дължина на материала.

Жира, утре сме на едно събиране с блок маса, сетих се като видях сирената на картинката и ще има така много сирена, аз съм голям фен, та ще си хапна и на живо. И без друго имаме да отбележим един повод  Heart Eyes

Надявам се да не изпускам нещо и да съм изпуснала , да знаете, че не е нарочно  Hug

Скрит текст:
Ето това е снимката с ТУТУ-то

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 06:51 от БУБА

# 162
  • София

Все ще казвам за тия ТУТУ-та и все забравям  ooooh!
Аз като бях бременна и мислих, че ще е момиче накупих тюл (тук е готов отрязан, страхотен сайт има с невероятни десетки цветове, готов на ленти  Crazy ) и щях да правя полички за момиченцето си. Бързо, бързо, обаче се разбра, че моята няма да я бъде и тогава реших да си ги направя на мен.
Та сега имам 3-4 броя лично направени, много лесно се правят, имах една снимка в подписа като бременна, ако някой помни, та на нея бях с едно от тия ТУТУ-та- черното  Heart Eyes
Ако някой иска, мога да обясня  Wink

Eто го и сайта: http://www.tullesource.com/net-fabric.html

Само една част от вариантите са тук. Има и различни дебелини на лентите и различна дължина на материала.

Скрит текст:
Ето това е снимката с ТУТУ-то

Бубе и аз съм на вълна  "Туту" . Направила съм около 10-тина. За съжаление тук в БГ няма тюл на ролки  и е голяма играчка рязането. Във групата във фейса бях публикувала няколко, а ето и последните ми творения:

Сега имам да правя още няколко цвята и мисля да приключвам , че няма къде да ги съхранявам.
Снимката на аватара ми също е Елена с туту което съм правила

# 163
Бубе,много полезен сайт! Hug

# 164
  • София
И сега пак аз да се включа  Wink
Елина е много сладка с тези обички  Heart Eyes  ние за сега няма да пробиваме ушите. От лекари знам , че е по-добре ушите да се пробиват след 5 годинки, така , че няма да бързам.
Да си призная в последно време и аз не  чета всичко ( чета по диагонал). Не ми остава време .
А-вал  честит рожден ден на патерица. Да си ни много здрава, щастлива и обичана майка, съпруга и приятелка  Hug
Лусиии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Шени да ти кажа и аз много се вълнувах за първия рожден ден на Алекс, сега ми е малко все тая и да си призная не ми се занимава с организирането на партита по този случай  Embarassed
Марте надявам се не  е нищо сериозно  Praynig , стискам ти палци всичко да е наред  Hug
Зазка много тъпо за колата Sad , но се радвам на добрите новини за Ния
Ох имаше и още да коментирам , но имам среща с приятелка и ще закъснея много ако продължавам да се размотавам тук Wink

Общи условия

Активация на акаунт