), освен това правя зъби и търпя ужасните колики на Маги! Затова съм поизчезнала, но скоро ще се поява пак! 

Докато сте там научи как се връзва този слинг на гръб, че после да ми покажеш и на мен...Много трудно ми изглежда 
Дано всичко влезе в релси възможно най-скоро 

дето остава 1 месец до него...И днес, както си мрънках и си размишлявах пред една приятелката дилемата "празник с деца една седмица по-късно - да или не", тя ми предложи да организирам РД на малката в техния двор
Който е заграден и ще е само за нас си и децата:) И аз уж се колебая, обаче умът ми започва да рисува картини на деца, торта, играчки и всичко това на фон на цветя и украса, музикален съпровод на "Чело коте книжка" и т.н. Казвам ви, много малко ми остава и ще се пречупя
Само дето искам да поканя и няколко деца от нашата темичка, та ще видим как да избегнем дублирането на празниците 
[/i]
)
И същия ден сме на РД на едно детенце, та съм в дилема преди РД-то ли да ги пробием или след 

Днес звънях на педи, да я питам за бележката за кухнята, дали от нея трябва да я вземе или от ЛЛ, та ми изписа едни хапчета, дано този път да помогнат. 

Бързо да се разреши здравословния ти проблем, а на Маги бързичко да и минава коремчето!

Отгоре на всичко в 7.30 беше вече наспан... 

- това за диетуващите.
Било изненада!

.
/.
, да ти кажа нищо не си загубила- Моник бебе си е Моник бебе. Аз пък виждам всичките снимки дето качваш, много сте хубави
. За обличането там, първо като те прочетох за дългите ръкави си помислих че така пазят дечицата от слънцето, но не би -студено им било
.
.
. Ако трябва да бъда честна тея на Моник ги купих от една втора употреба/бяха си нови неразопаковани/ за сумата от $2,50
, аз затова си ги уважавам "боклучарниците" тук, винаги намирам нещо интересно.
. За фонтанелата нищо не знам, тук на преглед никога не са ми казвали нищо по тоя бАпрос/Бубе, Хоупи, Оливер????/.
.

, поне се опитвам да не питам тва дето сме го въртяли вече 

Аз също чета редовно, но тези дни не съм писала, защото ни окрадоха колата, по-точно една част от нея, ама нещо ми беше смотано покрай цялата история.
Весел празник!
Да не би зъбки да тормозят Еди? Или просто преминава през някакъв нов период?
Дано все така да продължават нещата.
А като извадих капачката ми се разсърди и започна да пищи защо и развалям играта 

Да си много обичана и щастлива!
... И аз съм притеснена като теб и се надявам да се кротне по-нататък. Много ви е хубаво столчето - честито! 

Много се надявам да не е нещо сериозно и да се оправиш бързо!!!

Това с капачката сме го изживявали - не е особено приятно 

защото ходихме да видим Луси и Хера в центъра и после пазарувахме. Сега ужасно ме боли врата 
Като пия обезболяващи не минава - дори и от Аулин! Сериозно започвам да си мисля, че имам проблеми с кръвното - и как да не, при всичките тия рязко качени кг и почти ежедневния тормоз на оная вещица с мятащите се ц*ци... Ще хващам гората и аз май като Хера

), така са черните, хич не се учудвам 

" 
) и не знам как да реагирам.
Бързо възстановяване и дано по-скоро имаш възможност да пишеш 

Сега вечер като се събуди да яде, хапва и заспива самичка в кошарата. Иначе взимай, кърми, приспивай, връщай, то се събудило и пак отначало 
. Това момче беше около 1,70-80 см и едро. Отърва се с доста рани по краката ..... ами ако беше нападнало моя син или някое друго малко детенце , направо не ми се мисли какво можеше да се случи