Тук са най-красивите деца, Майските ни слънчица ! - Тема 16

• 43 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Люси,аз също чета всичко ред по ред,сякаш на изпит ще се явявам hahaha

# 136
  • София
Момичета, ще се отчета довечера, след консултацията и след като ви изчета! Peace bowuu
Скрит текст:
От 2-3 дни имам здравословни проблеми и се опитвам да се справя с тях( може и да се наложи да спра да кърмя Sad), освен това правя зъби и търпя ужасните колики на Маги! Затова съм поизчезнала, но скоро ще се поява пак! Hug

# 137
"Дати"  hahaha hahaha hahaha
Тедиииии, страхотни сте Hug Докато сте там научи как се връзва този слинг на гръб, че после да ми покажеш и на мен...Много трудно ми изглежда Crossing Arms
Мартеее, много съжалявам, че не се чувстваш добре Cry Дано всичко влезе в релси възможно най-скоро Hug
Люси,аз също чета всичко ред по ред,сякаш на изпит ще се явявам hahaha
И аз чета всичко  Rolling EyesАма май е по-лесно да нахълташ и са си праснеш въпроса ни в клин ни в ръкав.
Ииии да се похваля, нали знаете че съм яко в джаза с рождения ден Joy дето остава 1 месец до него...И днес, както си мрънках и си размишлявах пред една приятелката дилемата "празник с деца една седмица по-късно - да или не", тя ми предложи да организирам РД на малката в техния двор  Heart Eyes Който е заграден и ще е само за нас си и децата:) И аз уж се колебая, обаче умът ми започва да рисува картини на деца, торта, играчки и всичко това на фон на цветя и украса, музикален съпровод на "Чело коте книжка" и т.н.  Казвам ви, много малко ми остава и ще се пречупя hahaha hahaha hahaha Само дето искам да поканя и няколко деца от нашата темичка, та ще видим как да избегнем дублирането на празниците newsm78
Хайде отивам да глася багаж, чао за сега  Hug[/i]

# 138
  • До морето :)
На мен напоследък не ми остава време да чета всичко. Чета основно как са децата, въпроси и всичко което започва с Нелка (разбира се, понякога не е за мен, ама карай  hahaha )

За обиците - ние ще слагаме в неделя, без час, но предполагам, че в клиниката ще е лудница  ooooh! И същия ден сме на РД на едно детенце, та съм в дилема преди РД-то ли да ги пробием или след  newsm78

Марте, бързо да се оправяш. Какво те сполетя и теб значи, еееее.  Hug

Лусинда, и аз в повечето случаи се притеснявам от комплименти face to face  Embarassed И свеждам засрамен посглед  Embarassed

За нас - ние все още сме хремави, вече 2 седмици. Ще се побъркам. 2 дена сме добре, на 3-тия е ужас  smile3515 Днес звънях на педи, да я питам за бележката за кухнята, дали от нея трябва да я вземе или от ЛЛ, та ми изписа едни хапчета, дано този път да помогнат.  #Crazy

ПП: После още ще пиша

# 139
Привет момичета,  Hug

Ехаа, Люси, браво за комплимента  smile3501

Марте, надявам се да не е нещо сериозно!  Praynig Hug Бързо да се разреши здравословния ти проблем, а на Маги бързичко да и минава коремчето!  Hug Praynig

Нашето спане стана още по - ужасно.... мислех, че като сменим климата и ще стане по - добре, но уви... по цели нощи се люляхме - имам си едно новородено 10месечно бебе .... през 30 мин той реве и отгоре на всичко, успявам да го успокоя само и единствено на ръце... какво става идея нямам... Не е болен, няма сополи, няма хрема, няма Т, не е коремчето.... незнам вече кво да го прая ooooh! Отгоре на всичко в 7.30 беше вече наспан...  ooooh!
Понеже люлях от 30 мин и не заспива, го оставих в кошарата иии.... реве.... и сили нямам по цял ден да скитосвам навън като кобила... сутрин излизам в 10 часа и се прибирам на обяд, ми искам като заспи той - да си почина и аз (дори и без да спя, просто да си почивам) Tired

Хайде да внеса и малко цвят в поста:

Честит Рожден ден на мама А_вал!!! Да си жива и здрава, да си все така всеотдайна и грижовна мама и много обичана и уважавана съпруга! Наздраве!!!

# 140
Здравейте, момичета!
Позагубих се малко, но съм с извинителни причини!
Почнах работа, пък и хлапетата боледуват - баткото носи вируси от градината, и предава на малката. на мамите с две им е ясно за кВо иде реч!
Честита първа пролет на всички! Да са здрави, щастливи и усмихнати!
И да поздравя - днес остарявам с още една годинка! Боже, кога се изтърколи това време!

- това за диетуващите.
П.П. Гери, благодаря за пожеланията!  bouquet
Изчезвам да се оправям за довечера, че ММ ще ме води някъде - къде ли? newsm78 Било изненада! Thinking

# 141
  • при палмите и алигаторите,FL
Добър ден и от мен Hug

Елинка е прекрасна с обичките, много нежно и милнко детенце Heart Eyes Hug.

Да зема да драсна некой ред, че Люската да има ко да чете/не щЪ да забегваш за ден-два, три Hug/.

Теди, не знам защо не виждаш снимките, сигурно то я сайт не се отваря във вашите географски ширини  newsm78, да ти кажа нищо не си загубила- Моник бебе си е Моник бебе. Аз пък виждам всичките снимки дето качваш, много сте хубави Hug. За обличането там, първо като те прочетох за дългите ръкави си помислих че така пазят дечицата от слънцето, но не би -студено им било #Crazy .
Тук при нас пък е нормално да видиш  родителите облечени и обути с маратонки, хлапето с късите панталонки, потниче и по джапанки.
През един от студените дни присъствах на следната случка, мама, тате, детенце на около год. и половина + куче. Родителите облечени подходящо за времето с якенца, майката с ботушки, обаче детето с дънки, блузка с късо рукавче и джапанки+ течащ нос. Като си тръгнаха сложиха детето в количката, кучо отгоре на сенника и завиха кучо с одеалце  #Crazy.

Бубе, честит ви стол и честити чепички Hug. Ако трябва да бъда честна тея на Моник ги купих от една втора употреба/бяха си нови неразопаковани/ за сумата от $2,50 Blush, аз затова си ги уважавам "боклучарниците" тук, винаги намирам нещо интересно.

Люска, вървежна си и още как Mr. Green Heart Eyes . За фонтанелата нищо не знам, тук на преглед никога не са ми казвали нищо по тоя бАпрос/Бубе, Хоупи, Оливер????/.

Бисквитке, аз ич тамън не бих се чудила, ами веднагически се захващам с организацията и поканописането за едно такова детско парти. Истината е че малчовците няма и да разберат за какво е тоя джангър, ние ще сме изморени от цялата дандания и организация, НО след време остават хубавите спомени и прекрасните сниммки Simple Smile .

Гери, пробвала ли си даспите с Еди заедно, например за следобедния сън да легнеш и да го гушнеш и така да го приспиш, после може да се измъкнеш. Знам че не е добра идея предвид трудното отучване, но пък е вариант да си починеш Hug

Марте, важното е да си здрава, ако се наложи да спреш кърменето не е толкова страшно-Магеланка има един добър старт с маминото мляко Hug

Хоупи, какво става с вас? Спасидиди, Зазка , много ми се губят от форумчето, сватята Елфи и тя из другите подфоруми се подвизава, а тук отчет не дава Tired

За четенето, чета Сичко, подробно, ама много забравям newsm78, поне се опитвам да не питам тва дето сме го въртяли вече Naughty

ПП Не знам как се получава, обаче аз все след тортите се намествам Joy

А-вал, Честит празник, много да си обичана и щастлива  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 15:51 от nandi

# 142
  • на североизток
Нанди, ето ни - тука сме Heart Eyes Аз също чета редовно, но тези дни не съм писала, защото ни окрадоха колата, по-точно една част от нея, ама нещо ми беше смотано покрай цялата история.

Сега започвам по ред:

a_val, честит рожден ден и тук! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! И по-малко болести покрай дечицата Hug Весел празник!

Гери, прекрасно настроение носят постовете ти, както и тези на Мариетка - много красиво ги оформяте, момичета! Heart Eyes Да не би зъбки да тормозят Еди? Или просто преминава през някакъв нов период?

Честити обички на прелестната Ели! Ние евентуално утре /ако Ния позволи и не изпадне в поредната истерия/ ще ги слагаме. Обещавам и аз снимков материал по случая bowuu

Марте, стискам палци бързо да се оправяш. Пиши как си!

Луси
, ами ти си си хубава, бе! А за фонтанелата - утре ще питам за Вигантола. Аз искам да го спирам вече, защото все сме навън, ама да видим. Нашето педи се притеснява, защото Ния е по-пуФкаво бебе.

Бубе
, със здраве да си ползвате столчето!

Бисквитке, и аз като Нанди въобще не бих се чудила за партито. Сигурна съм, че ще се получи страхотен купон!

При нас  - тихичко да се похваля - Ния започна да прави опити да се изправя сама и има леко подобрение на крачето, откакто започнахме да правим рехабилитацията вкъщи Praynig Дано все така да продължават нещата.

# 143
Да ви кажа какво стана преди малко... Събирам си багажа и хода насам натам из къшата, дребната и тя се е заиграла с каквото намери..По едно време се чува някаква кашлица, все едно се е задавила. Изтичх веднага и какво да видя. Намерила една капачка от Капи 0,5 л и цялата я натикала в устата си, съответно не може да я извади и се панира ooooh! А като извадих капачката ми се разсърди и започна да пищи защо и развалям играта ooooh!
За фонтанелата - има още малко, но е почти затворена, давам Вигантол 2 капки уж, но понякога го пропускам  Whistling
А_вал-че ЧРД и тук  Hug
Зазка, много се радвам за Ния, а за колата - съжалявам  Hug

# 144
Тъй като и аз чета всичко ред по ред, та сега се отчета подобаващо:  Laughing
Честит Рожден Ден на мама А_val! baloni bdbaloni baloni Да си много обичана и щастлива!
Бубе и Марисата е много палава, а е момиче! Иска да става на нейното, има много силен характер, отстоява си на нейното, къса, дърпа и троши  ooooh!... И аз съм притеснена като теб и се надявам да се кротне по-нататък. Много ви е хубаво столчето - честито!  Hug
Милли, ние миналото лято като излезехме преди обяд се е случвало и в 24h да се приберем  Mr. Green Цял ден с мами и приятелки, после причакваме татито след работа и на Аязмото на биричка с приятели, а бебе спи в количката  Mr. Green Hug
Луска, ами то Убавото си е Убаво - вече съм ти го казвала  Wink Sunglasses Hug
Марте Много се надявам да не е нещо сериозно и да се оправиш бързо!!!  Praynig Hug
Нанди, ей тВа с кучето вече ме разби  Shocked А детето - да се разболява  ooooh!
Бисквитке, много ми хареса идеята за РД-то ви! Та като ти дават - вземай  Wink Това с капачката сме го изживявали - не е особено приятно  Rolling Eyes  Hug
Геринце, сигурно са зъбки! Нали все те са ни главните виновници  Wink Hug
Зази, много се радвам!!!! Продължавайте в същия дух!!!  Hug
Аз вигантол не давам. Още на 5 месечна възраст ни го спряха, защото фонтанелата й още тогава почти се беше затворила и ръбовете й си бяха съвсем твърди. Та според мен е индивидуално  Peace

За нас: днес бяхме на ДК и Мариската на 10 месеца без 3 дни е 8,350 (+280 г) и 72 см (+1). Мама е доволна! Само дето излязохме със слинга в 11 часа и се прибрахме в 15h  ooooh! защото ходихме да видим Луси и Хера в центъра и после пазарувахме. Сега ужасно ме боли врата  Tired
Освен това, от около 3 седмици имам едно кошмарно главоболие, но болката е по-особена, не както когато имам пристъпи на мигрена  newsm78 Като пия обезболяващи не минава - дори и от Аулин! Сериозно започвам да си мисля, че имам проблеми с кръвното - и как да не, при всичките тия рязко качени кг и почти ежедневния тормоз на оная вещица с мятащите се ц*ци... Ще хващам гората и аз май като Хера  Whistling

# 145
Нанди, вечерно време определено си спи с мен. През деня като го приспа и за около 30-40 мин спи сам, после сядам до него и така продължава да спи. Но проблема е, че приспиването е абсурд да стане легнали заедно, независимо по кое време, завърта се и иска да пълзи или да става... та се люляме, ама по време на люлянето ми се пъне, все едно и това неиска... а му се спи, не е като да не му се спи....
предпалагам - зъби, ама знам ли вече....  newsm78
Между временно - след един час рев, легнах до него и заспа - това се случва за първи път.... но то не бе рев и викове, то не бе чудо, явно беше се много изморил горкия... Tired

Зази, благодаря. И аз много харесвам да гледам шарени постове - става ми едно такова хубавичко...

# 146
 Тедиии (къде се изгуби ти?  Crossing Arms ), така са черните, хич не се учудвам  Crazy
Тук на 30 градуса са с плетена шапка и яке  Laughing
Винаги съм се чудила, питали сме ги и да, казвали са, че им е студено  Shocked

А–вал, ЧРД!   bouquet

Гери, същата работа е и при нас със спането  Tired

Мине се не мине ден-два и на третия не спи изобщо, към 3-4 се буди и до 6 се опитваме да го приспим. Мъжът ми изнемогва вече, защото ходи на работа, а аз и без работа съм си изнемогнала, не мога да издържам без сън изобщо  Tired
Лошото е, че Габ като беше така го взимахме при нас и спеше до сутринта, но сега не е така. Взимам го, обаче се обръща по корем, след което се изправя веднага, сяда и почва да реве.
А тежък ми е вече, не мога да го нося цяла нощ на ръце, затова става мъжа ми, ама после не го питам изобщо как става сутрин и как работи  Confused

За палавите деца- значи не е само при нас..А има деца, дето където ги оставиш, там седят. Моето взема ли го в мен да седне, почва да се дърпа да се изплъзне долу, не мога и за ЕДНА секунда да го задържа в мен  ooooh!

такова нещо като да седи в количката, а аз да съм седнала на кафенце....също не може да стане  Crossing Arms

Лусинда, ти сега оплакваш ли се от коплимента?  Mr. Green Да не си от ония кокошки дето бягали от петела, ама си мислели "Дали не бягам прекалено бързо?  Thinking"  Joy

иначе и аз съм срамежлива и като ми сеслучи нещо подобно (ама май не ми се случва  Crossing Arms ) и не знам как да  реагирам.

Сега по-скоро няма да ти е неудобно, ами ще гледаш да си абсолютно перфектна пред въпросния господин, особено ако и той ти е симпатичен, струва ми се  Mr. Green (шегичка)

Марте  Hug Бързо възстановяване и дано по-скоро имаш възможност да пишеш  Hug

Нанди, нищо не са ми казвали за фонтанелата и на мен?! Нито я опипват, нито нищо..Изобщо нито за хранене ми дават съвети, за нищо....Аз съм доста разочарована от тукашните доктори! Общо взето се радвам, че мога и сама да се оправям доста добре. Но тия, които не могат?!  Rolling Eyes

А вашия лекар бял ли е? Тук в района, на застраховатения план, на който сме, всички лекари в близост са я черни, индийци, пакистанци, китайци, няма нито един бял!  Stop  Tired
Абе хубаво си е в Бг- всички са бели.  Mr. Green От как съм тук, малко расистка станах, ама....

Шени това с тикането на нещо непреодолимо голямо в устата го има и при нас. Понякога се страхувам как ще го опазя това дете  Rolling Eyes
И също като при Алинка като му го извадя от устата започва да реве  #Cussing out

Лек път и приятно изкарване в Истанбул!

# 147
Момичета, закъсахме го здравословно...и не мога много да стоя на компютъра, че тези вируси и възпаления ми бият директно в главата. Та не съм ви чела, ама да кажа, че сме живи - шаваме. Само дребното се държи още. Ние с Рая и баща й къде кретаме, къде - не. Още я караме на фервекси и сироп за кашлици и дано се справим само с това. Praynig
Надявам се тези дни да успея да се задържа повече седнала и да мога да ви изчета поне. Hug

# 148
  • До морето :)
Toni, бързо оздравяване! Дано Нико не се зарази  Hug

За Вигантола - аз отдавна не давам, защото забравям  Embarassed Веднъж в седмицата ако се сетя... Иначе онзи ден й пипах фонтанелата, позатворила ми се струва Елена се родих. Даже онази вечер майка я гледа и спах 8 часа на куп. Такова нещо не ми се беше случвало от 10 месеца, че и повече сигурно. Събудих се чисто нов човек.  Whistling Сега вечер като се събуди да яде, хапва и заспива самичка в кошарата. Иначе взимай, кърми, приспивай, връщай, то се събудило и пак отначало  ooooh!

A_VAL Ч.Р.Д.! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И УТРЕ ДА СЕ ПОХВАЛИШ КЪДЕ ТЕ Е ВОДИЛ ТМ

# 149
  • София
Не съм чела нищо, но първо искам да споделя какво ни се случи преди малко в градинката.
Едно голямо куче порода каракачанка се отвързало и се разхожда без надзор и дойде до градинката. Първо нападна по улицата едно момиче с малко кученце, добре , че един дядо се намеси та ги спаси и после това куче дойде  към градинката в която имаше поне 20 деца. Дядото който спаси девойката с кученцето ходеше  по него с една пръчка. Попитахме го дали е негово , оказа се , че не е е. Ходел по него като видял , че се е запътил на площадката. Събрахме си децата които тичаха и играеха наоколо и дядката успя да го изгони. На улицата до градинката имаше едни момчета (около 14-15 годишни ) с колела. Седяха си и си говореха. Кучето тръгна към тях и едно от момчетата явно е реагирало ( казаха , че е замахнало с крак към кучето) и тоя голям звяр като го нападна... е няма такъв ужас просто. Момчето тръгва да бяга с колелото , от там кучето след него , през това време минава един джип за малко да ги удари. Момчето пада на земята от там кучето върху него и го хапе ама зверски го хапе. Дядото почва да удря кучето с пръчката. Момчето успя да се изправи и бяга към една ограда, кучето след него се опитва да го хапе. Дойдоха още хора и успяха да спасят детето. В тоя момент се появи собственичката и го прибра. Оказа  се, че е скъсало синджира и е прескочило оградата. Още треперя  само като си помисля , че можеше да нападне и моето дете ooooh! . Това момче беше около 1,70-80 см и едро. Отърва се с доста рани по краката ..... ами ако беше нападнало моя син или някое друго малко детенце , направо не ми се мисли какво можеше да се случи  newsm45
такива кучета според мен не можеш да ги гледаш на синджир в двора. Трябва да бъде в клетка. няма да ви казвам колко такива ги гледат тук при нас и колко кучета срещаме разхождащи се самостоятелно всеки ден. Не помияри, а  домашни породисти.  #Cussing out #2gunfire
Извинявам се за правописните грешки и несвързаните изречения , но съм в шок  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт