. Цяла зима я опазих и сега накрая я втасах
, че и баткото си дойде от градина и подсмърча
има ли и други бебета без коса още, да се успокоя, че не сме само ние
Аз няма да пробивам скоро ушите на Алейни, може да не е от моята кръвна група (обичаща обиците)...
Тортите ще са две, едната за нас http://yoli-www.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html, а другата за нас и Алинка - http://vkuhniata.wordpress.com/2010/01/09/sugar-free-cake-for-kids/...Надявам се да не се изложа 
Вие какво ще ни посъветвате?
Не винаги ги търпи, обаче 
Весело изкарване в Пзк, мама си е мама, сигурна съм че ще си подобаващо поглезена и обгрижена. Лусито също 

Да са много здравички, усмихнати и да слушкат мамите си! 
А компютърен спец защо търсиш У темата, като аз си имам един и веднага ти го отстъпвам

за ужас на свеки, защото те в Русия много го тачат туй ти ми нещУ 

Много си права! Голямо гуш! 

Много ми е сладка тази толумбичка усмихната
Това за думите - четох го във ФБ, много е яко

Дано се кротне малко, че да си излизате повече време - на мен страхотно ми се отразява! 

Сигурна съм, че ще се получи уникално!!! А сега - хубава почивка!!!
пу-пу да си хапва Валентинчо, щом му се услажда!
За кошарата: люлеем се - това е ЕДИНСТВЕНИЯ начин да се приспим! 
Още повече, че това време е много коварно и на мен не ми се рискува - кой каквото иска да ми говори 
). Мариската е много любвеобвилна и общителна (сигурно сте видели във ФБ) - прегръща Луската, Венци, Борката
Много са ми сладички
Крива е доста, защото я мъчат 6 зъба наведнъж
Дано по-скоро излязат, че много страда горкото

и Честита ПРОЛЕЕЕЕЕЕТТ!!!! Прекрасно време 

... такава дълга зима...Аз обличам боди с дълъг ръкав, анцунг (горнище + долнище) или дънки+блузка, чорапки, обувки и шапка. Нося разбира се за всеки случай блузка и елек.
, а и без това той не обича да се люлее...

, и как дърпа чантите на хората 

, ама като го сложихме в колата пасна чудесно 

Весело изкарване в Истанбул!
, ние чак в 22ч не сме се прибирали. 

Надявам се не сте ни забравили. Ние сме добре, позагубихме се малко ама какво да се прави на това хубаво време не се седи вкъщи. И не остава време за форума.

много е сладък!А сутринта се събудил и ме тупа по гърба и вика "дати"

Муше,кажи как я измайстори,абе кво ли те питам,ти си истинска кулинарка,а аз най-много пак да изхабя продуктите
Вие пък ако знаете В. как ми дърпа ушите с обеците,жална им майка направо
Провира си малките пръстчета в дупката на халката(те са малки халки,но точно колкото да му влезне пръстчето
Това съм го открила още в ученическите си години,но аз четях много и непрекъснато
Единствената дума,която мен ме затрудни тук беше "останалото",не знам защо,но на нея запецнах за първите 2-3 секунди,докато другите си ги четях все едно са написани вярно 

Опазих го цяла зима,та сега накрая да се изложим
) и си откара така гол на този вятър,защото пък майка му от много акъл не беше взела нещо за завиване:ooooh: Та от снощи сме на сироп за кашлица и капки за нос,опитвам се да вадя по нещо със сополарника,а и дадох Панадол превантивно
Дано се разминем,че нямам нерви
Две нощи не е спал и аз покрай него,не иска да си спи в кошарата,абе страшен кошмар,не може да диша от запушения си нос,а пък иска да си лапне пръста за да заспи,но лапне ли пръста,няма свободна дупка откъде да диша
И накрая май ще празнуваме на датата с приятелчета,а на другия ден вечерта с баби и дядовци
За вашият случай - смятам, че е по-удачно този път да пропуснете приятелчетата
А това,което сте решили за същинския РД,много ми допада 
Тук е Южна България - нЕма лабаво 

Днес слизам да взема куФнята и момчето,което ми я носи ми казва следното нещо :"много си красива",при което аз направо се втрещих и измърморих някво "благодаря" и се вчесах на секундата
Хмм,с две думи да считам ли,че още съм вървежна
много ми става неудобно