Тук са най-красивите деца, Майските ни слънчица ! - Тема 16

• 43 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
2 бързи въпроса, а довечера ще опитам да намеря време да пиша  Mr. Green

1. Мами, отбили децата - пихте ли нещо за спиране на кърмата? На мен  гърдите (по-точно гърдата) не ми се пълнят, все едно не съм кърмила, ама знам ли  newsm78

2. Мамите, коите имат люлеещи кошари - скоро ще се местим да спим в спалнята (Дай Боже), но кошарата още не ни е застопорена. Вашите още ли се люлеят или не  newsm78

Айде на бързо да отговоря и тогава ставам:
1. Не съм пила нищо.Ами и аз така бях- не усещах никакво напрежение, кърмех някак си през 2 дни сутрин по малко. Щом няма напрежение си ОК, просто след ден два, даваш малко да цокне, то после усещаш как всичко е нормално. Иначе може да се пие чай от салвия и ако има напрежение- да се слагат зелеви листа. Друго не знам.
2.Люлееща е нашата кошара. Не мисля да я застопорявам, че така го приспивам, когато се разбуди.

# 106
  • Айтос/Бургас
Добър вечер от нас! Hug

Докато не е минал деня да почерпя за нашата 10-та месечинка! Дано да ми е здраво и щастливо детето и все така да ни радва!

# 107
Златка,да ти е живо и здраво месечинчето.... ух че дума написах-много ми хареса тортата от къде я изрови.Нали сега си избирам торта за първото РД.

Гери дано малкия се оправя.

Нелка,аз като отбих Мариела не съм имала напрежение,тя първо сучеше сутрин и вечер се цедях,после минахме само на сучене сутрин и изведнъж ми отказа и така...само дето все още има капки като стисна,а Жени ми каза да не стискам,ама аз да проверя,пусто любопитство.

# 108
Уф, нещо съм се размазала пред ТВто... и не мога да се сетя какви теми се коментираха.... ама е много зарибяващ тоз форум, ей...

Скрит текст:
Май никой не пропуска скритите текстове, дори и да чете по диагонал Simple Smile

Случайно попаднах на една тема, в която една майка има нужда от спешна финансова помощ:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647659.0

Аз лично съм много мнителна по отношение на събирания на пари от непознати, кампании и т.н., но и често давам. Всеки може да попадне в подобно тежко положение. Пък ако лъжат и се възползват от добротата на хората - дано има по-висша сила, която да ги съди...

# 109
  • Сливен
:) Добър вечер Wink Минавам на бързо да се отчетем и тук...
Елина на 10 месеца и 1 ден все още е сред най-фините момиченца в нашата тема (за разлика от мама) - 7550г (+120г) и 69-70см (не успяхме да я измерим и записахме старите)... Има си 6 зъбчета, много бърбори, много се движи и вече иска да ходи, но не може сама Simple Smile А от днес е и с обечки (утре ще направи по хубави снимки, а тази само за отчета):

Честита месечинка на Калоян на zlatttka и Георги на *milly*! Да са здравички, много послушни и много игриви!   bouquet Hug Heart Eyes

# 110
Жужи, много сте хубави с обечки. А Елито дърпа ли си ушенцата? Мен това ме притеснява, дали няма да се опитва да си ги сваля после.
А за мерките и теглилките, и ние сме в тази категория  Wink

# 111
Не знам момиченцата как си понасят обеците, но Филип се опита на няколко пъти да ми откъсне ушите, заедно с обеците Crazy При нас всичко е по старому. Тази година тук нямаше зима , нещо което се случва за първи път от поне 20 години. Heart Eyes Вече температурите са над 26 градуса и народа е тръгнал по джапанки (любимите им "обувки") и рокли без ръкави. Фифо също се разхожда с боси крака, опитва се да дърпа чантите на жените по сфетофарите  Embarassed и крещи по всеки, който не му обръща внимание. В резултат, не знам дали има човек, който да не го познава в квартала.  Sunglasses Иначе редуваме запек, с лекарство+колики+рев.  Rolling Eyes
Ми т'ва е.

Бубеее, загубихме се с теб и това си е.  Sad Rolling Eyes

# 112
  • при палмите и алигаторите,FL
Српоед едно изселдвнае на Кмербидж, няма знанчеие в ккава пословлдеонатест са буиквте в енда дмуа,едивннстеото вжано нщео е пъарвта и поатеднсла бвука да бдаът на пвилнраото мстяо. Остлоаанто мжое да бдъе толтана бъиотркя и вие все пак да четтее без оснобеи уилсия напнисаото. Твоа се длжъи на фктаа, че ние не чтеем дмаута бквуа по бкува, а сатмаа дмуа ктао цляо..  smile3532

Ей с туй си оправдавам всичките правописни грешки Whistling

# 113

Изумително!  Shocked
Абсолютно вярно  Crazy
Започнах да чета и чак след 2-3 думи осъзнах, че им някаква грешка. Чак тогава се загледах и видях, че всички думи са объркани.  Crazy  Прочетох всичко на един дъх, без изобщо да се затрудня.

Въпреки това, обаче някои постове ме затрудняват адски newsm78 И това е изумително, на фона на току що прочетеното без проблем и не разбирам защо е така?   33uu

Нандиии  Hug

П.С. Нищо не съм чела, утре ще наваксвам

Само да кажа, че търсих чопарите с подметка, но нищо не намерих  Rolling Eyes
Само в One step ahead ги видях за 12-13$  newsm78

# 114
Нанди, много забавно!!! Не бях се замисляла за това, но е факт.
Моника е много сладка!

Жужи, Ели е много лъчезарна и много и отиват обичките.
Аз си свалих моите отдавна, защото имаше опасност да остана без уши.

За обличането навън съм в страшна чуденка - дали не съм я навлякла, дали не е много леко. Този преходен сезон ще е така.

# 115
  • Сливен
Simple Smile Добро утро  Hug

Oliver, аз също си мислех, че Елина ще си дърпа ушичките и ме беше страх, защото понякога ги хваща, но се оказаха напразни опасенията ми Simple Smile Заплака като при ваксините, а после се успокои и въобще не и прави впечатление, че има нещо на ушите Simple Smile Мислех догодина да и ги сложа, но ме посъветваха да е сега, докато е по-малка... Simple Smile

Хоупи и Елито дърпа ушите на баба си с обеците, но нейните не Simple Smile

Нанди, наистина и аз едва след като прочетох текста до някъде се усетих, че думите са объркани Simple Smile
Моник и Соник са страхотни  Heart Eyes

Дидолинка, и аз нямам, не нося в момента, но аз освен злато (което никак не харесвам) и сребро не нося нищо друго Simple Smile

За обличането навън - боди с дълъг ръкав (тънко е), тънка блузка с дълъг ръкав, чорапогащник, панталонче или дънки, едно якенце, което е пролетно и го събличаме ако е много топло Simple Smile Но като съдя по моето облекло май пак ми се виждат много Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile Днес пак сме навън Wink

# 116
Добро утро Simple Smile

За обличането навън е голяма схема сега. Тук уж пече, а и вятър си има доста. Когато е тихо времето е по боди с къс ръкав и блузка, когато има вятър е с боди и анурак и грейка или яке тънко. Чорапогащник съм слагала в най-кучите студове, отдавна е по чорапки - къси!

# 117
Деси-шиша, ама как до сега си събирала Ина в зимния кош?  Shocked То не само на твоята, на всички колички летните не са уплътнени. Верно си търсиш причина за я махаш, а защо си купи с двата коша?

Муши,събирах я някак си Инчето,добре и беше,даже днес пак ще си сложа зимния кош,вчера беше много ветровито.
Купих количката комплект "3 в 1",защото никой не искаше да ми продаде само зимния кош Mr. Green
А колкото до уплътнените летни кошове,има модели,в които наистина не се разхождат ветровете както в нашия.

# 118
  • До морето :)
За обличането навън - и аз все съм в чуденка. Сега топлите дни й слагам чорапогащник, боди с дълъг ръкав и рокля. Ако излезе вятър - обличам и пролетното яке. Някак си ме е страх да й сложа само панталон, че крачолите все до врата ще са вдигнати и ще трябва да опъвам постоянно надолу

# 119
Уф като Ви чета,ми аз много навличам Мариела-боди с д.ръкав,блуза и жилетка и нося грейка в количката,а надолу чорапогащник и джинси,дънки...с тънка подплата,и аз несмея само по чорапи и панталон че наистина ще е все със заголен баджак.

Нанди и аз верно прочетох всичко без да се замисля...май ще да си права:)

Елинка
е много сладка с обечките.Аз ще пропусна точно заради дърпането на ушите,както вече споменах,иначе и аз съм махнала моите и не слагам,че тя всичко дърпа,дори преди няколко дена си сложих пак верижката на врата и сега очите и ръцете и са все там.

Общи условия

Активация на акаунт