Тук са най-красивите деца, Майските ни слънчица ! - Тема 16

• 43 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • при палмите и алигаторите,FL
Бубе, тия на снимката са прости чорапи, ама е тия
Скрит текст:
са от Таргет

# 91

Офф..всички вие с по две момиченца сте просто благословени, завиждам  Blush
Мерси за инфото за чорапитИ, ще проверя в Таргет.
Нанди, имаш и ЛС  Mr. Green

# 92
  • София
Влизам само , за да не пропусна Венцулини и Стефи днес-честита месечинка дечица, да сте ни живи и здрави!    bouquet
Лусинда: Предполагам, че изборът на торта е провокиран от дългата зима и огромното желание за нещо свежо- затова и тортите са 3 и то изпълнени с любимите ми пролетни плодове!:bowuu:
Нанди: Децата ти са уникални, особено Моника е неповторима!!! Heart Eyes Hug Иде ми да я изпапкам-добре, че сте далече, защото май са и много мераклиите тук в темата и не само Peace
Гери: Радвам се, че пак си тук след голямото преселение bowuu
Бубка: Още малко с каска, но после- със страхотно оформена главичка bowuu Добре, че сте в  USA, че тук едва ли щяхте да повлияете на формата и! Peace
Благодаря за отговорите за 5 годишните- малко се поуспокоих, че не само у нас е така! Hug

# 93
Аййй Бубе, и ти си благословенна с две момченца! Имам приятели с три дъщери и ела ги виж как все се възхищават на момченцата.
(BTW, Stride Rite тук хич не са никаква марка, много се уважават. Просто в БГ ги няма. Също както Skechers).
Браво за Ралфи и добрите резултати.
Нанди, Моника е бонбонче голямо. Честити Ви краченца! И ние имаме такива чорапи с гума отдолу, но напоследък никак не са ни удобни. Моята мома също проходи,вече минава цялият хол сама преди да тупне по дупе. Много, ама много е смешна.
Хайде сега Люси да каже за тортите, че и аз не се сещам.
Хора, вашите деца как изяждат по толкова много  newsm78? Казват че стомахчетата им са големи колкото юмручетата им. Моето верно е много слаботелесно, но още сме на най-малките пюрета (60 гр.) и на коричка хляб. Толкоз храна колкото другите изяждат ние и за цял ден не можем да се справим. Confused Ми сериозно ще взема да се притесня вече.

# 94
  • Сливен
Simple Smile Днес беше толкова хубав и слънчев ден, че като излязохме около 10.30 се прибрахме да хапнем около 14 и едва в 22.30 се завърнахме вкъщи  Embarassed Елина заспа в колата и едва успях в просъница да и сменя памперса, а татко и да я нахрани Simple Smile Днес бяхме се събрали много мами с дечица и явно от много радост и вълнение сме изморени яко Simple Smile Влязох само да надникна какво става тук и да отбележа месечинковците Simple Smile
Благодаря ви, че сте се сетили за нашата месечинка Hug Hug Hug
Ето и едно колажче на Елито:

Утре сме на консултация и ще се отчетем след това Wink Да видим колко е пораснала фината дама Simple Smile
Мама си пожелава да е все така послушна и лъчезарна, и най-вече здрава!!! Heart Eyes

Честита 11-та месечинка на Венци и Стефи, и честита 10-та месечинка на астралните ни близначета - Алекс, Ясена и Дани! Да са здравички, много игриви и усмихнати!!!  Hug  bouquet  love001

Лека и спокойна нощ! newsm46 smile3524 smile3503

П.П.  Нанди, Моника е страхотен бонбон  Heart Eyes Много сладка и лъчезарна Hug

# 95
# 96
Доживяхме да се стопли.Аз още не мога да се настроя и да не навличам Ина.
Вчера за първи път използвах летния кош навън/иначе само в моловете го ползвахме/.Колкото бях влюбена в зимния кош,толкоз недолюбвам летния,смятам да си обявя колкичката в Продавалника и да си купя друга.

Вчера започнахме и кухнята,дадох на обяд пюрето.Излапа го за нула бройки,но вечерта не посмях да дам супа с месо,защото тя вечер само суче и се опасявах да не й стане тежко.
Десертът също не посмях да дам,стори ми се много сладък.Беше кисел от дюли,но сякаш не разчитаха само на естествената захар в дюлите newsm78
Много се учудих,че лелката,която сипва храната ме помни и взе да ме разпитва за Ева.

Инчето хич не харесва овесените ядки,току що се опитах да я нахраня-рев голям!

# 97
Аааааа,мноУ смях сте вкарали вчера Joy Joy Joy
Все за най-Убавото си мислите - то не беше бременност,то не беше секс... hahaha

БТВ,най-близо до верния отговор е била Мартето Naughty

Хора,пролет е!!!Имате отчайваща нужда от витамини,а плодовете са доста голям източник на такива,затова и тортите бяха изцяло с плодове,а бяха 3,защото както е казал Мечо Пух "колкото повече,толкова повече" Wink

Абе като се замисля и Нелли се е доближила до нещо вярно Wink - ягодки ми се Апват вече и то доста,но български,че тези изкуствени,надути грамади,които се продават по магазините не стават за нищо Mr. Green

Благодаря ви за пожеланията за малкия ми пампаец Heart Eyes Hug

Иииих,темата съвсем ще замре сега лятото,верно че идват РД,но в крайна сметка ние сега като сме по цял ден навън,а вечер съм капнала от умора кога да седна да драсна два реда(за фермани вече все по-рядко ще става въпрос Mr. Green)...
Аз все още обмислям тортата и партито(като стана въпрос за РД),но уви нищо не ми хрумва Crossing Arms
Много исках тортата Макуин,но се отказах,защото все едно да си я поръчам за мен,В. няма да я отрази изобщо,всъщност най-много да я тупне 2-3 пъти отгоре,щото нали е доста ярък цвят и ще му привлече вниманието, и тФа ще е Mr. Green
Тези дни ще отида до една сладкарница да им разгледам каталога и да го умувам Thinking

Нандисимааа,кажи ми честно,ядеш ли Моник по цял ден Laughing Аз ако бях само това щях да правя Heart Eyes

Бубе
,браво за напредъка с каската Hug Стискам палци ако можете и наполовина да съкратите носенето Peace

Признавам - не отворих друг браузър и бях дотук Mr. Green

Само да кажа,че в СЗ е супер култово,но ако трябва да издам една малка тайна,ми е много по-трудно,защото в Пловдив хващах ММ изцяло след работа той да се грижи за В.,а тук майка като се прибере от работа се започва едно чистене,готвене,пране,гладене ... и работата ми намирисва на 24-часов тормоз от В.,предназначен само за мен Twisted Evil Но пък компанията на душката и Мариетката си струват тази жертва HugДа се надяваме,че за месец няма да изперкам тотално и да седна да напиша роман,примерно hahaha

Геринце,я издай при вас как стоят нещата Wink Бабата и дядото помагат ли активно newsm78

П.П.Слизам да си взема куФнята Mr. Green БТВ,Аресахме я,но е доста по-малко и следобед се налага да давам и пюре,за да може да се нахрани Naughty
П.П.П.Някой компютърен спец У темата newsm78 Имам спешна нужда от едно рамо,че не мога да се оправя с wireless-а Mr. Green

# 98
Уф таз Моника бе, добре че както е казала Мартето е надалеч, че нищо нямаше да оставим от нея Laughing Уникална сладост Heart Eyes

Бубе много е хубаво като пишеш добри новини Hug. Не че няма да ни е интересно да видим каската наживо, но ви пожелавам да я махнете преди да се приберете в БГ  Praynig

Деси Шиша, киселчето е от компот от дюли и затова ти се е сторило сладичко. На мен това ми е любимото eat. И аз в началото не ги давах тези десертчета, но вече му отпуснах сладичкото. Заслужи си го детето, като не притеснява мама и си изяжда всичката манджичка Simple Smile

Луси предположението на Буба ми беше най-забавно Wink

Ние сме екстра в това хубаво време. Вчера бяхме цял ден навън. Резултата беше щастливо бебе и пуфтяща мама. Вечерта се чувствах като разглобена, всичко ме болеше и дупето много тежи бе. А дребния иска да ходи непрекъснато. Докато спра количката и тръгва да става. Добре че поне като се движим стои горе долу кротко. Днес има гаден вятър, ама вече не може ни уплаши.

Онзи ден и Дани се пусна сам с уолкъра, ама като се усети какво е направил спря и почна да реве. Много беше смешен както се хилеше, за секунда смени физиономията и се оглеждаше като гърмян заек по средата на стаята Laughing. Много ми е трудно, защото желанието му да ходи доста изпреварва стабилността. Ходи само когато се държи за нечие пръстче. Пуска се и без да се държи, но тръгвайки с главата напред ви ясно докъде стига. Ако се е хванал за някаква мебел отказва да се движи. Прави го само ако е сам в стаята, но имайки предвид какви писъци следват ако остане сам, това не се случва често. Вчера го оставих да реве на земята в спалнята, за да мога да оправя багажа за излизане. Като отидох да го взема, той се беше преместил явно по дупе до кошарата, изправил се и заобиколил по нея, като стигнал до ъгала, който е най близо до вратата. От там вече е нямало за какво да се държи и викаше да го взема. Това му е най-дългата самостоятелна разходка. Мисля си обаче, че за да тренира стабилността си трябва да направи много такива.

# 99
Да се включа и аз набързо,че тоя моя звяр ми изпили нервите-от 6ч е будна,спи и се,задремва за 10 мин и пак става,все едно бързо презарежда батериите.
За стоене навън с часове немога и да си помисля,толкова мразя да влача пюрета и буркани и да храня по градинките,а и Мариела е проклетия-неиска да стои в количката,а да ходи и да пълзи и то не по асфалта- а в калта...и вчера хората събрали на купчини листа и клони ,а тя отиде и се зарови в тях.
Сега е на фаза "ритане" и оня ден и котката отнесе един шут.

За яденето-Мария,аз мисля че това което яде малкия е огромно количество,ама пък явно му е добре и не му се лепи на детето.

Малката Моника е голям сладкиш.

За тортите не Луси-очите ми окапаха и ми потекоха лигите,аз реших че са три щото ги е харесала и бърза някой да не и ги "открадне"

И аз все още несмея да съблеча детето много,слагам още чорапогащника и панталона,че тя сега не стои завита в количката,даже вчера за първи път се осмелих да и махна шапката,ми страх ме е,то ту пече,ту подухне вятър.....

За РД-то незнам-ще събера на близките роднини в някое заведение в София и това ще е .Тя е още малка и неразбира.
А подарък-за подарък незнам-баща и иска дакупим нещо златно,ама за къв дявол ще му е на детето като няма да го носи,а чак като порасне.

За пробиването на ушите-мислехме да е сега на 25ти но се отказахме,тя все още си дърпа много ушите и ме е страх че като открие,че там има нещо може да си откъсне обицата.Така че или за ЧРД,или за кръщенето,което ще е през август....кумовете са и избрали обички вече:)

# 100
Привет майчета,  Hug,

Джиджонка, много се радвам за Дани! Те заедно с Еди направиха първите си самостоятелни крачки със уолкъра по едно и също време явно. Колкото до това за самостоятелната разходка - Еди също се разплакваше и търсеше помощ за да се добере до нещо, което иска, но го оставих така на няколко пъти като тебе и той се отпусна и сега само това прави - върви подпрян я на стол, я на дивана, я на леглото. Дразнеше се и когато искаше да седне, както е изправен, ревеше, тупна на няколко пъти, и започна полееека вече да сяда хахах много са смешни  hahaha Laughingеси

Деси_шиша, виждам, че Джиджонка ти е отговорила - наистина слагат допълнително захарчица в десерта, или пък е от компот.
Ааа казваш, че до скоро сте използвали зимния кош?  Rolling Eyes Инчето не иска ли да сяда, като излизате, или вашия има някаква джаджа, за да се прави в седнало положение?  Rolling Eyes

Люсиии, права си душкооо - време е за витамини...  Peace
Колкото до помощта - ами баща ми не е в България. В Пзк са майка  ми и сестра ми (тя ще е абитуриентка)  Peace, нооо определено си е друго да си при мама....  Mr. Green
Еее тя жената си ходи на работа, но работи наблизо до вкъщи. ии няма какво да обеснявам повече, тя е мама!  Mr. Green Heart Eyes

Иии малко за нас - Еди вдигна Т тази вечер. Успях цяла зима да го опазя, нооо от това рязко затопляне, смяната на климата, явно му се отрази на детето.
Сега давам нурофен. Но ефикасно успях да сваля Т със ... забележете - втрит сапун по тялото на детето  - крачета, ръчички, гръбче, коремче, челце - много бързо свали Т. Която не успях да сваля с два пъти панадол и един път нурофен...  Peace
Надявам се да минем леко настинката! Peace

А да ви кажа - Освен тази нощ, заради Т, Еди започна да спи малко по - добре! Peace

Нанди - твоите съкровища наистина са много сладки.  Heart Eyes

Шени - страхотни "туту" си направила на Алито, а тя е страхотен модел!  Peace Heart Eyes

# 101
Честита първа пролет !

Стопли се времето и цял ден сме навън. Тони е много щастлив , майка му топи сланинки  Mr. Green

ГериСян , дано не е нещо сериозно и бързо да се оправя Еди  Hug

Нанди , Моника е много, много сладка  Heart Eyes

Уфф, отивам ,че дзверчето се събуди и ще хапваме.

До скоро  Hug

# 102
Djidjonka,въобще не ми беше дошло на ума,че може да е от компот.Чудех се къде има още дюли hahaha

Гери,Инчето иска да седи,но летния кош не е уплътнен добре и подухва вътре.Зимният беше капсулован направо.Те са си отделни- само долната част на количката е една и съща.
Летният кош по-трудно се разглобява,изобщо търся си сто причини да си сменя количката Mr. Green

# 103
  • До морето :)
2 бързи въпроса, а довечера ще опитам да намеря време да пиша  Mr. Green

1. Мами, отбили децата - пихте ли нещо за спиране на кърмата? На мен  гърдите (по-точно гърдата) не ми се пълнят, все едно не съм кърмила, ама знам ли  newsm78

2. Мамите, коите имат люлеещи кошари - скоро ще се местим да спим в спалнята (Дай Боже), но кошарата още не ни е застопорена. Вашите още ли се люлеят или не  newsm78

# 104
Опиии, здравейтИ мацки!

И аз чета, ама вечер след като го изкъпя, нахраня и приспя......нещо умората си казва думата.

Нандисима, Моника е уникална....... и с тия очила- разби ме!
Лусинде, мерси за тортичките Hug....... верно под вола теле търсят Mr. Green... ти пък чак с три торти ли ще черпиш  за секс.....  newsm78
Нелли, и аз я правих тази втората, стана страхотна Simple Smile
Бубе, много хубаво е, че каската действа и има вече резултат.
Деси-шиша, ама как до сега си събирала Ина в зимния кош?  Shocked То не само на твоята, на всички колички летните не са уплътнени. Верно си търсиш причина за я махаш, а защо си купи с двата коша?
Гери, да се оправя Едито, и ти да си полежиш........както ти казах - да загладиш косъма Simple Smile
danaq_lv, браво на Мариела, че им е разровила листата  Joy да имат пак работа де Simple Smile

ох, още какво имаше....... трябва да ставам

Общи условия

Активация на акаунт