Тук са най-красивите деца, Майските ни слънчица ! - Тема 16

• 43 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Ами, значи и 6 годишните са от същия дол.Ева цял ден обикаля с плюшено куче вързано на колан.
Въпросното куче имаше РД в събота,купувахме тарталета,слагахме свещичка,захарна розичка и пяхме вкупом с ММ:Happy birthday! hahaha Joy

# 76
 Здрасти мацки Mr. Green
 Питате за 5 годишните?И на 9 като станат е пак така,но може би в по-лека форма-събират камъчета Joy
 Ралица хареса куФнята само на супите малко се мръщи,но успявам да натикам 5-6 лъжици Tired
 За яслите направо не ми се говори-за Варна едва ли имаме шанс,така че ще се пробваме в Аксаково,защото септември трябва да съм на работа.
 Вчера разбрах,че една кокошка струва 10 лева Mr. Green Голямата щерка изтървала бултериера докато го разхожда и той уморил една кокошка на комшиите EmbarassedМного ги мрази това куче тез кокошки Crazy Деца може да го дърпат, скубят,котка може да спи отгоре му обаче види ли пернато.... Sick

# 77
Грабвайте по едно парче от която торта си Аресате,днес 11-месечинкото В. ви черпи Wink

Честито и на всички останали с поводи от последните дни и специално честито на днешните месечинковци  bouquet

Не съм чела много,много назад,ако трябва да съм честна дори не беше и по диагонал Mr. Green...захванали сте едни такива теми,които хем ме вълнуват,хем не искам да ги слушам,че само се ядосвам още повече за цялата тъпанарщина в тая държава... Twisted Evil

За обувките,както казва братовчед ми "иииибаси хумора" Mr. Green Положението си ми намирисва на друго подобно "за или против проходилките" Mr. Green Както навремето всеки си взе решение да слага ли дребното в проходилка или не,на същия принцип ще си вземе решение и за типа обувка за прохождане.Моят духовен гуру(душката),видя нашите и каза "идеални",за мен това е достатъчно Wink Ако се разровите в нета ще срещнете толкова противоречиви мнения,че не е истина,аз го направих и разбрах,че за себе си съм направила правилния избор Peace
Хммм,да не би последният ми пост да е прозвучал леко наставнически Thinking(на мен това ми е в кръвта Mr. Green)

Марте
,твоите размисли и страсти ги прочетох Naughty Съгласна с теб до дупка Peace

П.П.И накрая една малка играчка-закачка:сещате ли се защо този път ви черпя с такъв тип торти и то няколко вида Wink Mr. Green

# 78
Жужи, аз намерих частна клиника  и съм запазила час за 25.03 за да и пробием ушите. Много се учудих, че ще работят в неделя, но явно заради деня.
За РД сме решили да го организираме с кръщене. Тъй като ще се събираме само най-близките решихме да комбинираме празниците.
За подарък решихме да е триколка, но още е не сме избрали каква да е. Примерно http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/22747
За обувките: ние купихме на Колев и Колев http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9972&cat=4 , само че розови. Никак не съм доволна, краката и се потят много. Водата избива по кожата и сега са на петна. Ужасни са!

# 79
Луска да е жив и здрав мистър В newsm51! А ти все така да отразяваш поводите за радост в сърцето ти. Много съм доволна като има такива богати почерпки за малките слънчица. Аз обожавам празниците и обичам да отбелязвам подобаващо и най-малките поводи. Малко радост в така сивото ни ежедневие. Та съм се подготвила и за трите тортички eat. Аз се сетих за ягодките докато ги гледах Wink.

# 80
Благодаря ви за поздравите за РД! Страхотни сте!

Люфис, ние не сме повтаряли плуването. Часът не ни е много удобен. Ние пробвахме да я топнем още веднъж в басейн (направихме си спа уикенд в Правец преди няколко седмици), но не и хареса и беше голям рев. Явно и е рано още, ще пробваме по-късно, на морето примерно.

Ние все още сме хремави и много кисели. Мъчат ни много и горните зъби. Нищо не яде освен кърма, което много ме притеснява. За една седмица е отслабнала видимо и вече няма гривнички на крачетата Sad
Мария, завиждам за лакомия Валентин!
 Моля, посъветвайте ме какво да правя Praynig

# 81
  • София
Добър ден!

Честита месечинка на Венцулини  Hug  bouquet  love001

За 5 годишните и аз да кажа,че  и 4 годишните са на същия принцип  Wink . Постоянно събира разни дребни боклучета от земята и си ги прибира по джобовете. То са бъркалки, камъчета , хартийки и всякакви други малки "ценности". На въпроса  " за какво ти е  тоя боклук?" ми  отговаря твърдо "трябва ми", следва въпроса "за какво?"  -  "така". "Ценностите" си ги носи до вратата и си го оставя там. В къщи всички играчки се разглобяват , на колите им се махат гумите и всичко де що може да се махне. Пак го питам " защо ги разглобяваш?" следва отговорът  " така ми харесват повече" . Алекс обича да играе с дребни нещица. Колкото е по-дребна , толкова е по-харесвана играчката. По някога си разнася само някаква част от играчка и си фантазира че е нещо определено. Детска му работа.

Лусии на въпроса ти защо ни черпиш с 3 торти предположението ми е : бременна???

П.П.: Лусиии о освен това ти се ядът ягоди  Mr. Green . Тази втората торта ми  слабост на мен от 1 година. Мисля да се пробвам да я направя  Thinking

П.П.2 : Честита месечинка и на Елина    bouquet Hug

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 10:31 от nellyli

# 82
  • Варна
Честити месечинки на прекрасния Венцулини и лъчезарната Елина!

Лусии, много хубави торти, и аз обожавам ягоди. Нямам търпение да им дойде сезона.

Това е от нас, изчезваме на разходка.

# 83
Мързеливо привет и от нас:)
Събота и неделя не сте били много активни, та сега ще ми е по-лесно:)
Мария - дребната яде така - 8,30-попара - само и единствено попара с чай лайка 150-180 гр (не иска кускус или овесени ядки); 12,30 - пюре - 200 гр; 16,30- плодово пюре или каша с плод 200гр; 20,00- пюре, каша или от нашата вечеря - ок. 150 гр. Не предлагам кърма или десерт. Кърмя ок 2- 3 пъти през деня  и когато стане през нощта.
Честита месечинка на Венци, Стефи и Ели Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 14:40 от Бисквитка

# 84
Привет от слънчев и топъл Пазарджик!

Честити месечинки на Венци, Ния, Елина, Ясена, Алекс и всички други дечица!

Люска, много готини тортички си ни поднесла!!!! Да не мислиш тортата за рождения ден, а??? Rolling Eyes Wink

Зу, радвам се, че Раличка е харесала манджичките, а за супите - въпрос на време е за да свикне, поне за Еди беше така!  Peace

За нас - ние пристигнахме. Еди добре се адаптира тука... днес направихме и първата си разходка из града (вчера бяхме при прабаба и прадядо) и вече си намерихме и другарчета  Mr. Green Heart Eyes
Имаме си ново постижение - изправяме се на уолкъра и тръгва абсолютно самичък (но все още не напълно стабилен) Mr. Green Heart Eyes

# 85
  • при палмите и алигаторите,FL
Има торти и аз съм тук  Flutter

Лусинда, да ти е жив и здрав Венцулин  Heart Eyes Hug

Тая втората торта я спретнах миналата година за моето РД, добре се получи, даже много добре, абе направо вкусотийка Blush
Аз ич тамън не мога да се сетя защо аджеба има три тортета, щот сме много и не мож ни изхраниш с една newsm78, щот си ги Аресала и трите и те е страх некой да не тъ изпревари и да почерпи преди теб hahaha, или
Лусии на въпроса ти защо ни черпиш с 3 торти предположението ми е : бременна???

П.П.: Лусиии о освен това ти се ядът ягоди  Mr. Green

Гери, браво на вас за приятелчетата, бързо се ориентирате. Еди май е чакал смяна на обстановката за да се пусне с Лолкъра.
Да ви кажа Моника от нялколко дни се пуска сама да ходи, но понеже преди все с Лолкъра се движеше, сега като се пусне опъва ръце напред и ходи като сомнамбул hahaha

# 86
Люси и бременна - уаууууу, много ще се зарадвам, ама не ми се вярва! Ноооо, защо пък НЕ?! Wink Mr. Green

Браво на Моника!!!  smile3501

# 87

Луси и аз не разбраФ що черпиш толкоз много, дън си правила секс?  Mr. Green

Честити 11 месеца на Венцулиновия

За 5 годишните, моят е на 7 и е ...няма да изненадам никого- същия  Mr. Green

Редовно, обаче му казвам, че не може да пазим всичко това, няма място така да ги трупа, та от време на време разчистваме двамата.  bowuu

Ние днес бяхме на контролен за каската. С още два мм има подобрение и ако и другия месец на прегледа е така, ще махнем каската след 3 месеца, не след 4  Grinning

Вече не се забелязва с просто око, ако не знаеш, няма и да разбереш. Но аз се вглеждам прекалено и другия месец ще решим ако все още аз го виждам и ме дразни, може да остане още един месец с нея, ще видим. Важното е да покрие нормите и стандартите от медицинска гледна точка, пък то е ясно, че аз все кусури ще намирам  Mr. Green  Thinking

# 88
  • при палмите и алигаторите,FL
, пък то е ясно, че аз все кусури ще намирам  Mr. Green  Thinking

За свекърва ли тренираш? Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 19:47 от nandi

# 89
, пък то е ясно, че аз все кусури ще намирам  Mr. Green  Thinking

За свекърва ли тренираш? Mr. Green

Остави се...Лошото е, че аз кусурите все на себе си или на хора около мен намирам. Аз сама със себе си трудно живея, за свекърва няма нужда да тренирам, то е ясно, че ще съм отвратителна..като онази от картинката на Мариетка, с мятащите ц*ци ще бъда някой ден (да не дава Господ!)  Joy

Леле, Моника е голям бонбон  Crazy А Соня е красавица  Blush

Да питам- от къде купуваш чорапите с гумената подметка? Аз такива не съм виждала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт