Деца може да го дърпат, скубят,котка може да спи отгоре му обаче види ли пернато....

Ако се разровите в нета ще срещнете толкова противоречиви мнения,че не е истина,аз го направих и разбрах,че за себе си съм направила правилния избор
(на мен това ми е в кръвта
Съгласна с теб до дупка 
! А ти все така да отразяваш поводите за радост в сърцето ти. Много съм доволна като има такива богати почерпки за малките слънчица. Аз обожавам празниците и обичам да отбелязвам подобаващо и най-малките поводи. Малко радост в така сивото ни ежедневие. Та съм се подготвила и за трите тортички
. Аз се сетих за ягодките докато ги гледах
.

. Постоянно събира разни дребни боклучета от земята и си ги прибира по джобовете. То са бъркалки, камъчета , хартийки и всякакви други малки "ценности". На въпроса " за какво ти е тоя боклук?" ми отговаря твърдо "трябва ми", следва въпроса "за какво?" - "така". "Ценностите" си ги носи до вратата и си го оставя там. В къщи всички играчки се разглобяват , на колите им се махат гумите и всичко де що може да се махне. Пак го питам " защо ги разглобяваш?" следва отговорът " така ми харесват повече" . Алекс обича да играе с дребни нещица. Колкото е по-дребна , толкова е по-харесвана играчката. По някога си разнася само някаква част от играчка и си фантазира че е нещо определено. Детска му работа.

, щот си ги Аресала и трите и те е страх некой да не тъ изпревари и да почерпи преди теб
, или

А Соня е красавица 
Препоръчани теми