Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 893
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Ахааа то щом е чисто масло не си струва. За тези пари ще си взема поне 5 на икаров..  ooooh! На наши наистина може да е много по-добро,но не си струва въпреки това... Момичета а ползвали ли сте на икаров аргана? Мисълта ми е щом не омазнява значи не е като обикновените масла.. Simple Smile

чак пък да не струва  newsm78 а на икаров знаеш ли какво купуваш и колко е чисто  Blush

# 511
Не казах Не стува, а Не си струва защото е скъпо. Има разлика  Wink На икаров нещата са си добри,доста продукти съм ползвала  Wink със сигурност на наши е доста по-добър,както казах вече, но Не всеки може да си позволи скъпа козметика, особено в тази криза  Peace Ако мога да го заменя с по-евтин подобен още по-добре ...

# 512
Получава ми се такъв цвят с пепелява 8-ца на блондирана основа

А има ли опастност да стане нещо с топъл отенък или медно  newsm78 Искам да е студен пепелив цвят без топли примеси  Blush

И какво да правя корените си аджеба  Rolling Eyes Те ще станат медни 100%  Sick

# 513
Не казах Не стува, а Не си струва защото е скъпо. Има разлика  Wink На икаров нещата са си добри,доста продукти съм ползвала  Wink със сигурност на наши е доста по-добър,както казах вече, но Не всеки може да си позволи скъпа козметика, особено в тази криза  Peace Ако мога да го заменя с по-евтин подобен още по-добре ...
МЪНИЧЕ  права си за цената но то ще ти стигне за много време то се слага съвсем мъничко NaughtyАз реших да спестя пари и да взема евтиното нали си е арганово викам нооооо се заблудих сега ще ми излезне двойно Rolling EyesДа ползвам вече на холивуд бюти точно като маска маслена преди баня че друго приложение няма за сега Sad
АЛЕНА искам да попитам макар все още да не ми е дошла боята -то вътре сигурно има разяснения newsm78Аз си мислех че ще използвам цялата боя а вие викате че за два пъти ще стигне,на професионалните опаковките ли са по големи Rolling EyesИ как да го направя този номер с балсама някой тука беше писал да смеся с някакъв балсам и да разнеса по дължините -не става ли да си разнеса боята цялата и да си стоя колкото е посочено newsm78После още два въпроса-някой пробвал ли е примерно да разбърка една част боя с по силен оксидант за корените и друга част за дължините по слаб оксидан като в моя случай коса имам впредвид!Ипоследния въпрос как да матирам накрая ли се прави това като се измие косата след боята?Става ли с матиращ шампоан или да търся нещо друго!Благодаря

# 514
  • София
8.1 си е доста пепелив и тъмен цвят, няма да станат медни според мен. по-скоро гледай да не се появи зеленикъв оттенък. Rolling Eyes

# 515
Надолу си изсвелена затова няма смисъл да стоиш цялото време  Peace Оксиданта ако е поне малко прозрачна тубичката  изправяш го към светлина и с нещо за писане рисуваш до къде е.След това само го делиш на две  Peace Това се прави с везна по принцип ама то и везни да си накупим, фризьори ще станем накрая..  Laughing А за балсама в сместа за дължините добавяш малко от балсама който си ползваш  Peace Наистина е най-добре 1 смес за корени друга за надолу ама много сложно става  Grinning

# 516
8.1 си е доста пепелив и тъмен цвят, няма да станат медни според мен. по-скоро гледай да не се появи зеленикъв оттенък. Rolling Eyes

Хахах....е зелена не съм била досега  Laughing Дано не стане  Rolling Eyes

Добре,а ако смеся 8.1 с някаква друга осмица  Thinking

Или по-добре да пробвам с кичури  Whistling

# 517
  • в 1001-та нощ
crystalnoir  Peace има различни варианти, както да ползваш различни оксиданти за корени и дължини, така и да нанесеш в различен момент, например, ако ползваш оксидант 9%, то първо нанасяш в корените и в последните 5-15 мин разнасяш по дължините, след това отмиваш навсякъде

когато аз правя корени и ползвам 12%, то няма да нанеса смес с 12% на обезцветени дължини, та - в последните 5 минути нанасям смес от 2 с.л. боя с мат и вода - 150-200 мл - т.е. боята е с 12%, но всичко е много разредено  Peace

в твоя случай накрая - можеш да навлажниш дължините и да разнесеш боята за 5-15 минути (нанасяш я от 5 до 15 мин преди края на времето за корените)

хубаво е да се гледа и в огледало какво се случва с цвета - да не стане много тъмно или пък недостатъчно тъмно, можеш да добавиш и малко вода в сместа (или пък да е с 6%), защото по дължините  не сваляш тон, не изсветляваш ...а мисля и, че с 6% ще хване по-добре на изсветлен косъм  Peace , няма и да е толкова агресивно   Peace

задължително прочети упътването - има бои стават за 20 минути, други за 40 минути и т.н.  Peace

и направи тест за алергия зад ухото - два дни преди да боядисваш  Peace

# 518
crystalnoir  Peace има различни варианти, както да ползваш различни оксиданти за корени и дължини, така и да нанесеш в различен момент, например, ако ползваш оксидант 9%, то първо нанасяш в корените и в последните 5-15 мин разнасяш по дължините, след това отмиваш навсякъде

когато аз правя корени и ползвам 12%, то няма да нанеса смес с 12% на обезцветени дължини, та - в последните 5 минути нанасям смес от 2 с.л. боя с мат и вода - 150-200 мл - т.е. боята е с 12%, но всичко е много разредено  Peace

в твоя случай накрая - можеш да навлажниш дължините и да разнесеш боята за 5-15 минути (нанасяш я от 5 до 15 мин преди края на времето за корените)

хубаво е да се гледа и в огледало какво се случва с цвета - да не стане много тъмно или пък недостатъчно тъмно, можеш да добавиш и малко вода в сместа (или пък да е с 6%), защото по дължините  не сваляш тон, не изсветляваш ...а мисля и, че с 6% ще хване по-добре на изсветлен косъм  Peace , няма и да е толкова агресивно   Peace

задължително прочети упътването - има бои стават за 20 минути, други за 40 минути и т.н.  Peace

и направи тест за алергия зад ухото - два дни преди да боядисваш  Peace
  bouquet

# 519
  • София
После още два въпроса-някой пробвал ли е примерно да разбърка една част боя с по силен оксидант за корените и друга част за дължините по слаб оксидан като в моя случай коса имам впредвид!
Аз съм се правила така не веднъж, 9 или 12  оксидант за корените, за дължините 3 или 6.
Боядисваш, отмиваш боята, матираш и накрая завършваш с балсам/маска.
Самото матиране - има няколко варианта - обливка с тъмна боя, коректор или матиращ балсам. Ако е обливка се взима черна или по-тъмна пепелива боя, ок. 1см. боя в чаша вода и малко шампоан. Ако слагаш коректор го смеси с 3% оксидант, а матиращи балсами има на няколко фирми, на Престиж са май най-достъпни и са добри.

# 520
  • На острова
А къде в София мога да намеря по-голямо разнообразие на матиращите балсами на Престиж? Навсякъде само сребристия и един перлен.

Аз съм, да речем като цвят, топла осмица, кой от балсамите да сложа за да убия червено-оранжевикавите отенъци? Имаше някакъв "капучино" в нета видях, дали ще е удачен?

Или с коректор да действам?

# 521
Капучиното Не е ли топъл нюанс?  Thinking А иначе можеш да се уговориш с някоя квартална магазинерка да ти докара балсама, до нас има едно магазинче семейство го държат много свестни хора, един път ми бяха докарвали едни лакове Simple Smile
ММомичета аз днес установих че може да се поддържа хубаво русо и с блондор и отгоре боя.... Днес съм на 3 измивания след боята, сивото падна и се получи 1 хубаво русо  Laughing фантазия.....Друг е въпроса че ако реша да си направя сешоар Не се знае какво ще стане  Mr. Green Но Не е порьозна, за правена със силен оксл  силна боя много добре Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 23:21 от ««°«{МъНиЧе}»°»»

# 522
  • в 1001-та нощ
MiaGia, преди време питах производителите къде зареждат всичко и казаха, че се намират по пазарите Красно село и Красна поляна.

Попитах в едно магазинче до офиса защо не зареждат и друго освен - изброените от теб и каза:"Ами дистрибуторът само това носи"

явно там се чупи телефонът  Peace

# 523
  • На острова
Ясно. Алена, сетих се къде по пазара на Красна поляна има такива работи, утре ще скокна да питам.
А с кой нюанс да стана леко пепелива, но не сива?

# 524
  • в 1001-та нощ
перленият е най-слабият  Peace

като за 1 път не стой много - 5-10 мин и гледай да нанасяш равномерно  Peace

при мен абсолютно равномерно (и по-добре от балсам) става с матиращ шампоан  Peace

Общи условия

Активация на акаунт