Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 849
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
като минавам ще се огледам  Peace

# 571
  • В полите на Пирин планина
Ето и моят цвят на дневна светлина / с 9.13 на Гарние Калър Сенсейшънс /:
http://media.snimka.bg/s1/0378/027000095-big.jpg?r=0
страхотен цвят!  bouquet ще я пробвам и аз боята, позаглеждам я няколко пъти, но ми се струва доста по-светла на кутията.

Благодаря ти. Аз започнах от 7-ца, минах през 8-ца и ще се задържа на това 9.13 за сега  Grinning
Да добавя, че се матирах с перления балсам, но забъркан с друг балсам и масло, нещо като маска и цвета стана още по-натурален и приятен.

# 572
Celtic, на продукта е написано без изплакване, но все пак не се ли мие след това  newsm78 и колко време го държиш . и какво имаш предвид под "нюансирано изсветляване"  Simple Smile
Ми да, пише без изплакване, ама ако е естествено светла основата, според мен се седи на огледалото (понеже действа по-бавно от боя и е прозрачно) и като решиш, че вече ти стига толкова изсветляване, миеш с шампоан, че сега съм почти като боядисана Mr. Green

# 573
Леле момичета -страшни сте FlutterАми не знам на какво се дължи, но моето оранжево взе да изчезва постепенно ,те боите имат ли такъв ефект да действат и след това се чудя Rolling EyesА пък аз нали реших да се потъмня но днеска видях една не много близка позната с такъв страхотен рус цвят и си викам неееее друго си е да си блондинка имаше страхотен цвят просто много светло русо, но матирано с никакво жълто очите ми останаха,но тя е синеока и много бяла и стоеше убийствено-то и аз съм бяла слънце не видяла ама с кафеви очички и лунички малко  bouquetПродължавам да ви чета и следя да видим какво ще измислите и забъркате пак

# 574
  • София
днес минах от там и питах жената - Стефан Стамболов 46 се води, след пресечката с Лозенград (има чешмичка там) и малко надолу, предният магазин е за цигари, отляво се пада. каза, че зареждат 90% от продуктите на Роза импекс, но специално за балсамите нещо се губи при дистибуторите; след поръчка на следващия ден май им ги носят, аз си поръчах златисто русия за майка ми.

# 575
А този златисто русия как стои на обезцветена до бяло коса? Жълтее ли? Simple Smile

# 576
  • София
ами златисто русо ще да става. аз не съм го пробвала, алена и още едно момиче (не помня ника) бяха писали отзиви - виж по-назад.
аз ще го взема за майка ми, защото не й хваща боята (косата й отпред е изцяло бяла и нещо не хваща добре цвета), та да вкара малко пигмент.

# 577
  • На острова
днес минах от там и питах жената - Стефан Стамболов 46 се води, след пресечката с Лозенград (има чешмичка там) и малко надолу, предният магазин е за цигари, отляво се пада. каза, че зареждат 90% от продуктите на Роза импекс, но специално за балсамите нещо се губи при дистибуторите; след поръчка на следващия ден май им ги носят, аз си поръчах златисто русия за майка ми.
Аз пък минах вчера и си купих тъмно русия балсам  Peace Каза същото, че може да поръчваме и на другия ден са там. Мерси за хубавото обяснение къде се намира магазинчето, аз идвах от Екзарх Йосиф и лесно го намерих.
(даже предната вечер сънувах как отиваме три жени в магазина - Алена, Аня, още някой и аз и си пазаруваме разни работи  Laughing)

# 578
  • София
(даже предната вечер сънувах как отиваме три жени в магазина - Алена, Аня, още някой и аз и си пазаруваме разни работи  Laughing)
Laughing Laughing Hug

# 579
  • в 1001-та нощ
А този златисто русия как стои на обезцветена до бяло коса? Жълтее ли? Simple Smile

жълтее, не е перлено, а ако се сложи много и кафенее  Peace

на мен за моите цели не ми допадна, за по-тъмна коса от моята е  Peace и за бяла русо не мисля, че е добре  Shocked

# 580
аз търся тъмно рус ефект, златист или тъмно русия балсам да си взема?  Златистия щом кафенеел  newsm78 според алена, а по-нагоре някой беше писал че тъмно русия матирал в пепеляво, но на мен и перлата ми върши тази работа.
Иска ми се тъмно рус мат, но топъл, не пепеляв  newsm78

# 581
  • в 1001-та нощ
кафенее, ако се сложи много и се стои много

ако се сложи нормално - става мръсно жълто, не светло и искрящо - поне на моята ксоа

но не матира  Peace

# 582
  • София
аз търся тъмно рус ефект, златист или тъмно русия балсам да си взема?  Златистия щом кафенеел  newsm78 според алена, а по-нагоре някой беше писал че тъмно русия матирал в пепеляво, но на мен и перлата ми върши тази работа.
Иска ми се тъмно рус мат, но топъл, не пепеляв  newsm78
Тъмно русия според мен. Матира леко (освен, ако не е много пепелива и светла косата) и потъмнява косата.

# 583
аз търся тъмно рус ефект, златист или тъмно русия балсам да си взема?  Златистия щом кафенеел  newsm78 според алена, а по-нагоре някой беше писал че тъмно русия матирал в пепеляво, но на мен и перлата ми върши тази работа.
Иска ми се тъмно рус мат, но топъл, не пепеляв  newsm78
Тъмно русия според мен. Матира леко (освен, ако не е много пепелива и светла косата) и потъмнява косата.
Супер   bouquet Ще потърся първо по Красно село, там няма ли  Thinking че това магазинче дето казахте, по-дълго ще го търся

Едит- Балсамът Капучино прави косата медна, който иска да си разнооблази цвета.... но аз си го имам медното и искам тъмно рус мат

# 584
  • в 1001-та нощ
виж как изглежда - в средата е

Общи условия

Активация на акаунт