Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 848
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
в средата е кое  newsm78 - леко оранжево не е ли
това от ляво също какво е - то пък мн ми жълтее
нямам угодия  Laughing

# 586
  • в 1001-та нощ
лявото е на редкен - тонираща маска рич ванила, разкошна е, а в средата е златисто-русия на престиж Peace и при мен на монитора "оранжевее-кафенее"  Peace

# 587
  • София
А този златисто русия как стои на обезцветена до бяло коса? Жълтее ли? Simple Smile

При мен жълтееше. Не ти препоръчвам, щом е до бяло.  Peace

# 588
Здравейте   bouquet ,аз много отдавна не съм писала тук.Отскоро започнах пак да чета какво сте писали,но не мога да си наваксам всичко.Косата ми не е чак толкова бяло руса колкото беше преди,но си е светло руса.Сега обмислям варианта да вкарам малко по-естествено руси кичури в по-долната част на косата.Колебая се между Garnier 9 или 8,но се опасявам да не станат прекалено тъмни.Чудя се дали ако стоя по-малко време с боята(например 15 минути),а не 40 ,дали ще се получи нещо.Ще се радвам ако ми дадете съвет дали ще стане и кой номер е по-светъл от двата,защото на мен в каталога 9-ката ми се вижда по-тъмна от 8,а на кутията е по-светло.Благодаря предварително Hug

# 589
Относно тъмно русия балсам на Престиж искам да споделя опит.Значи миналата година реших да го пробвам и цвета стана просто убийствен.Стана по-тъмно и с лек пепеляв отенък,просто се влюбих в него и си викам "вече само него ще ползвам".Обаче втория пък когато си купих такъв косата ми стана оранжева към кафява.Мисля че тогава беше объркан с друг цвят(капучино или златисто рус не знам).На кутийката и шишенцето пишеше тъмно рус,но вътре определено не беше това,което бях ползвала преди него.След време пак реших да го взема,но да пробвам първо на кичур за да не стане пак гаф,но го търсих на няколко места в Перник и все ми казваха,че е спрян от производство и са пуснати други цветове(северно сияние и др. не ги помня), даже и в каталога до нямаше

# 590
Благодаря момичета! Peace  Алена, Деси  Hug ще си взема нещо по-топло на бес  Peace

# 591
хаха, увода на темата ми хареса особено много
такам, мисля че тук е мястото да си излея мъката
предупреждавам че далеч не съм ви наборка и съм на крехката възраст от 16 години (  Mr. Green Mr. Green ) така че гадостите, които съм причинила на косата си се оправдават с липса на мозъчни гънки. такам ;d
Късната пролет на 2010 реших че ми е време да стана руса.. общо взето исках да се изживея като супер готина какичка. боядисах се с боя на Палете (доколкото помня...?) 2 пъти в рамките на месец-месец и половина. Добре, ама не стана това супер светло сиво-русо, което исках.. и естествено, понеже липсата на търпение ми е вродена пък и имам страх от фризьори, реших че ще си тормозя косицата със супра.. нда. година и половина блаженство.. меко-казано, супра, тониращ балсам и бам-точно цвета, който исках.. е да, но малко преди нова година косата почна да ми пада кажи-речи на кичури и следователно се боядисах с тъмна боя.. много готин цвят, отиваше ми, но русото си е русо. издържах около 2 месеца, през които изпуках куп пари за ампули, маски и балсами за коса.. имаше голям ефект в интерес на истината, но от месец и половина пак започнах да се изсветлявам като едва ли не положих клетва, че повече супра НЯМА да ползвам.. но просто не става с тия гадни бои.. какви ли марки не пробвах, колко ли време не ги държах.. просто не става русо и не става, стои си едно светло кестенявo /близо до естествения ми цвят/ и не мърда.. става въпрос за 4-5 боядисвания вече.. и общо взето моля да ми препоръчате по-силна боя за коса, с която да го докарам поне до НЯКАКВО русо.. мерси предварително мами  Wink

# 592
  • София
с масова боя трудно ще постигнеш русо, освен, ако не си естествена блондинка. вземи си професионална боя и отделно оксидант. и кажи каква ти е естествената коса, какъв цвят си в момента, кога е боядисвана последно и какъв цвят целиш?
професионални бои има от 4лв. до ... 20лв. примерно боята.

# 593
  • София
deskata_90, аз си направих няколко кичурчета с Garnier Clor Sensation № 7 върху основа № 10 и наблюдавах  колко точно потъмнява, и кога да отмивам. Хубаво се получи но малко тъмничко.
Ако си решила с тази боя да го направиш, според мен № 8 ще е по-добре. Rolling Eyes и времето за престой също може да съкратиш, просто наблюдавай какво се случва.

П.П.
Не съм сигурна за % оксидант на Clor Sensation, но до колкото знам за потъмняване се използва 6%   Rolling Eyes  притеснявам се, да не се получи сивкав оттенък  Rolling Eyes Не съм съвсем запозната. Дано др. се включат.

Успех!  Peace

# 594
adoreher, много скоро сигурно ще искаш тъмно русо, поне аз съм минала по този път и знам   Grinning
Препоръчвам ти професионална боя, от серията суперизсветляващи, те са отделени в каталога, с 2 пъти по 12% оксидант и после матиране, поне при мен ефектът беше като блондор, ноо все пак не съвсем.
Другият мариант е хубав блондор, професионален, къса коса, до раменете примерно, екстеншъни и скъпи препарати за поддържане  Rolling Eyes

# 595
Dessi,благодаря.И аз също се притеснявам да не стане сиво,защото искам да се получат по-натурални,а не сиви.Дано и някой друг сподели мнение.А иначе 7-цата си е по-тъмна според мен

# 596
хммм
естественият ми цвят е този
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/148464_1739 … 345_3725665_n.jpg (аз съм с розовото)
косата ми беше такава, когато се изрусявах и в интерес на истината бях супер доволна от цвета
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/320721_2898 … _1174149387_n.jpg
след това се боядисах така
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/378509_3362 … _1521917039_n.jpg
(беше доста по-тъмно отколкото изглежда и преди първите 1-2 измивания леко биеше на червено)
след 4-5 боядисвания го докарах до това
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430381_3924 … 5_157813369_n.jpg
(аз съм с по-светлата коса)

искам да получа нещо такова
http://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/Image/Angelina_Jolie-ruso-cherno.jpg

общо взето парите не ме бъркат, просто искам да си изветля косата с 1-2 боядисвания по възможност и да не е супра.. Ако исках да е супра щях да използвам изрусителите на sayoss, които са много добри между другото.

# 597
  • София
можеш да пробваш колестон перфект.
за сваляне на боята - за деколора на престиж има добри отзиви.

# 598
тоест? да я обезцветя?

# 599
  • В полите на Пирин планина
тоест? да я обезцветя?

Деклорите / римувърите / свалят напластена стара боя, ан е обезцветяват / блондират /. Естествената ти коса е доста светла и би трябвало да стане с някоя супер изсветляваща боя, пък дори и да не е професионална.

Общи условия

Активация на акаунт