Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 654
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Днес случайно се разминах с едно моми4е с много интересен цвят на косата-беше руса със съвсем леки розово-червени оттенъци (знам че звучи зле,но беше много приятен цвят  Grinning ) Да знаете как се постига този ефект,аз си мисля с някои от тониращите балсами,но не знам  newsm78 и дали мога и аз да постигна подобен ефект,в момента съм 8ца (наай-накрая) Мерси Simple Smile

# 721
  • в 1001-та нощ
за тониране - до колкото зная престиж имат такъв тип тониращ балсам, както и на лореал - малиново - ако ползваш него предполагам много малко трябва да се добави в маска  Peace и да гледаш в огледалото как се развива цвета, за да не отмиеш късно  Peace

# 722
да,разгледах им каталога,утре ще отида до кварталния магазин,мисля си  4е с бордо или махагон ще стане,но първо мисля да пробвам на кичур  Grinning Благодаря ти   bouquet

# 723
  • в 1001-та нощ
престиж имат и виолетово рус  Peace

# 724
както и на лореал - малиново
Точно тези балсами на Loreal, както и тониращият шампоан на мен не ми харесват. Прекалено много ми изсушават косата, а резултатите не са хич добри според мен.

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 01:34 от B & C

# 725
аз искам веднъж-два пъти да пробвам,колкото да ми мине мерака  Grinning

# 726
аз искам веднъж-два пъти да пробвам,колкото да ми мине мерака  Grinning
Пробвай, няма лошо, но по-добре да не е на Loreal  Peace

# 727
  Момичета,според вашия опит,кои от продаваните по магазините бои покриват най-добре белите коси?
   Ползвам Лореал екселанс,с който се получават прекрасни цветове ,но белите коси почти не се покриват... Confused

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 07:54 от Селма

# 728
  • София
Днес случайно се разминах с едно моми4е с много интересен цвят на косата-беше руса със съвсем леки розово-червени оттенъци (знам че звучи зле,но беше много приятен цвят  Grinning ) Да знаете как се постига този ефект,аз си мисля с някои от тониращите балсами,но не знам  newsm78 и дали мога и аз да постигна подобен ефект,в момента съм 8ца (наай-накрая) Мерси Simple Smile
Аз бях така до скоро, първо си бях сложила боя Color time 92, но смених окислителя с по-нисък, цветът се води перлено и розовее леко. След това с виолетово русият балсам на Престиж, става доста по-наситен цвят, но пък хваща неравномерно. Обаче аз си се харесвах, защото ми е мерак много отдавна такъв цвят. Пак ще се направя, но ще пробвам с бои (професионалната на Роза импекс имат много хубави цветови комбинации с виолетово), защото балсамът се отмива много бързо (нормално) и трябва почти всеки път да си го слагам в маската.

# 729
Аз бях така до скоро, първо си бях сложила боя Color time 92, но смених окислителя с по-нисък, цветът се води перлено и розовее леко. След това с виолетово русият балсам на Престиж, става доста по-наситен цвят, но пък хваща неравномерно. Обаче аз си се харесвах, защото ми е мерак много отдавна такъв цвят. Пак ще се направя, но ще пробвам с бои (професионалната на Роза импекс имат много хубави цветови комбинации с виолетово), защото балсамът се отмива много бързо (нормално) и трябва почти всеки път да си го слагам в маската.

Извинявай,ще може ли да те помоля да ми пратиш снимки,ако имаш  newsm78 Мерси   bouquet

# 730
 Момичета,според вашия опит,кои от продаваните по магазините бои покриват най-добре белите коси?
   Ползвам Лореал екселанс,с който се получават прекрасни цветове ,но белите коси почти не се покриват... Confused
Отговорът е: никои   Confused
Поне сред русите цветове, такава боя няма Rolling Eyes

# 731
  • Бургас
няма такъв, това, което описваш е по-скоро коректор  Peace
Синьо имат - "Северно сияние", вътре е тъмно кото мастило синьо, за махане на жълто става, по-добре от "Силвър ефект".
Аз имам зелена боя-коректор, но трябва да чакам чак до другия месец зада мога да сложа към боята. В този ред на мисли, мислите ли, че на коректор може да се добави само оксидант с цел единствено корекция и разбира се за увеличаване на количеството балсам например.
Имам излишен един виолетов коректор на Перла колор (професионална е, не знам дали сте говорили за нея). Ако някой иска, да пише. Опита ми с този коректор е, че поправя само много светло жълти отенъци, а розовее само на много светла основа, на кичурите ми се вижда. Комбинацията обаче от оранжевееща основа и розови кичури  Shocked

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 11:18 от vivi.vivi

# 732
vivi.vivi, може, но бъди внимателна!

# 733
  • Lost in a fairytale ...
Балсамът Silver effect е по-лек от Северно сияние или Ледена зора, нали? Аз имам Ледена зора, но много бързо ми хваща дължините и стават сини. А корена си остава жълт  Rolling Eyes

# 734
  • в 1001-та нощ
... След това с виолетово русият балсам на Престиж, става доста по-наситен цвят, но пък хваща неравномерно. ...

при мен с престижа ниога не е равномерно, затова - откакто ползвам тониращи шампоани - този ефект го няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт