Мъж Телец - 7

• 69 921
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Телетата са просто невероятни мъже. Толкова са силни, едни такива властни...чувстваш се като малко дете в ръцете им. Толкова чаровни, такъв дълбок и влажен телешки поглед  Crazy Къде съм спала до сега, как не съм го срещнала по-рано  Grinning

# 241
Здравейте на всички! Снощи намерих случайно този форум, докато търсех информация как да намеря начин да се разберем с моето теленце като запазим и двамата основните си принципи в начина ни на живот. Стана ми  много интересно и започнах да Ви чета, но за жалост не мога да прочета всичко и тогава да ви разкажа и моята история, защото ще ми трябва много време, пък и нямам такава възможност.
Аз съм Овен и се запознахме в сайт за запознанства през 2006 година през лятото, но на среща излязохме през зимата по мое желание. Имахме краткотрайна връзка и след 2 месеца той замина да работи е друг град и спря да ме търси и аз не съм го търсила тогава. Помислих, че всичко е до тук, но 4 години след това се виждахме по 2-3 пъти в годината, когато той се прибираше и правихме секс без въпроси от моя страна за нас и за бъдещето, защото си имах достатъчно ангажименти в живота, че да се занимавам само с неговия непукизъм. Имало е и много случай, в които аз съм му отказвала директно да си видим, когато съм му била ядосана, но той си продължаваше да ме търси и като бях на кеф ми идваше на гости, докато не си казах, че не искам това положение повече и цяла година не му вдигах телефона и не исках да се видим, а само му отговарях на съобщенията. После се видяхме 2 пъти в края на година и ме ядоса максимално за пореден път, но тогава му наказах такива думи, че ще ги помни цял живот и не му спестих абсолютно нищо, защото от моя страна знаех, че това е края и не ми пукаше от нищо. Интересното беше, че той си мълчеше само ми казваше да не съм била черногледа и, че той ме ревнувал и това няма да е края, дори искаше да ми дойде на гости и да го запозная с родителите ми. Аз му казах, че няма начин това да стане. След нова година ме потърси 2 пъти през различен период от време, като изобщо не съм очаквала подобно нещо от него, защото наистина бях много злобна и крайна. После аз го питах какво иска от мен и той каза, че не е само секс.
Нещата от тогава се промениха в положителна насока, но това не е връзка според мен, защото интереса му към мен не е постоянен. Сега не сме се виждали от 5 месеца, чуваме се, той поиска 4 пъти да ми дойде на гости, но аз искам да се видим на друго място, защото не мога да го покана в нас като гадже, защото според мен нашите взаимоотношения не са на това ниво и то заради всички тези качества, които Вие всички сте забелязали-егоцентризма им, студенината им, безразличието им през голям от период от време, когато все едно забравят за съществуването ти, а след това добрички се връщат и искат всичко на макс от влюбените и объркани ни души.
Знам, че има тук мъже телци и много жени, които се чувстват като мен и за това искам да чуя и аз вашето мнение. По принцип съм твърда глава и трудно признавам нужда от помощ, но тъй като ги познавате мисля, че ще ме разберете.
Благодаря на всички за отделеното време и пожелавам на всички, това, което пожелах и на него за Велик ден- Спокойствие, Любов и Светлина!

# 242
как да намеря начин да се разберем с моето теленце като запазим и двамата основните си принципи в начина ни на живот.
..............
защото от моя страна знаех, че това е края и не ми пукаше от нищо.

И в крайна сметка, какво точно искаш?
И какъв е точно въпроса ти?

това не е връзка според мен, защото интереса му към мен не е постоянен.

И според мен.

# 243
razli4na_86, казваш, че еди-кога си си му казала думи, които той никога нямало да забрави.Ще те изненадам вероятно, но ще е забравил тези думи даже още на момента, в който ги е чул.Един Телец има избирателна пропускливост на слуха и за нищо на света не би си позволил бремето да помни лоши думи и събития.Всичкото това е само и само да не си наруши типично телешко спокойствие.Също така, ако една жена му стои насреща- повишавайки тон, поставяйки ултиматуми, нищо добро не я чака.Сериозно!Разбирам, че си Овен и при вас нещата трябва да се случват "тук и сега", но ако ще си с Телец, само търпение му е майката.И никой не е обещавал, че ще е лесно Wink
Мога да ти кажа, че в началото на връзката ми с моя Телец, беше меко казано кошмарно за мен.
Той беше приключил брака си съвсем скоро и го тресеше луда депресия.Изчаках, стиснах зъби, ходех на пръсти около него.Исках да се съвземе, да разбере готов ли е за нова връзка.Ей богу, заслужаваше си търпението.Поне при мен.Един път вземе ли решение Телеца, няма връщане назад.И ще ти се отблагодари стократно за търпението и спокойствието, с което си го дарила.И пак да ти кажа - никакви ултиматуми!Поговори с него и ако не смяташ, че си залужава търпението и жертвите, приключи тази връзка (каквато и да е тя)И да знаеш, че трудно ще се откачиш от Телец, който има какъвто и да било интерес към теб Wink

# 244
Аз го искам и съм готова да правя компромисите, които беше споменала Елинор в началото  на форума и какво ли не още, но не знам как да го подхвана на подобен разговор. В неговата глава има само работа и пари, а аз съм в промеждутъка. Нито го искам тук и сега, нито му поставям ултиматуми, защото и за мен професионалното развитие е важно, но искам да знам какво мисли и иска от мен и това да стане без да го отблъсна.

# 245
Просто са абсолютни охлюви. Липсва ми на мен търпение явно. Не разбирам как може да предпочитат да изчакват, да осмислят и да се лутат посстоянно, вместо да изживеят нещо готино, пък каквото стане. Сега ще стане точно обратното - на мен почна страшно да ми писва вече, той сега ще реши че иска да сме заедно накрая, подсигурен уж че ставам, а в крайна сметка аз вече няма да искам. По - изсмукана и емоционално изтощена никога не съм била, ама никога. Така да ме разпали и да ме изгори - не ми се беше случвало. Сега  дори не държа да се виждаме, камо ли нещо повече. И за какво - можеше да стане нещо готино. В крайна сметка всеки си има предел.

# 246
  • където мечтите се сбъдват
Я,бе я им натиснете педала на тези телци,какво сте седнали да ги чакате  Laughing

# 247
  • Варна
Страх ги е да не останат наранени, затова дълго обмислят дали да започнат една връзка или не.  Wink

# 248
Въпрос от друга гледна точка:

За какво ми е връзка, като мога да я получа когато си поискам?

# 249
Защото както му казах и на него - не може да си отговорен само в професионалния си живот, а да бъдеш безотговорен в личния и да нямаш след време дори на един внук да се порадваш. На теб само ще ти добавя, че за тези пари, които постоянно мислите и друго не ви влиза в главата с това си поведение като дойде момент да искате да ги похарчите с кеф няма да имате нито жена, нито наследници, които да ги ползват.

# 250
  • Варна
razli4na_86, телета....какво да ги правиш - и те имат своите недостатъци Simple Smile Наистина са много заети с работата си, гледат да не седят на едно място, те просто не издържат, когато не правят нищо... Работата при тях винаги е на първо място. Е, сега не можем да говорим за абсолютно всички телета, но...повечето са така. Даже и "моето". Има си работа човека, има си хоби - тренира фитнес и бокс. Учи в университет. Добре,че съм аз да му напиша едно "здравей"...иначе съм забравена  Grinning

# 251
Мога да съм толкова безотговорен колкото си искам, защото знам че до мен има жена, деца, които ме подкрепят и обичат, така както аз ги обичам и давам всичко за тях. Така че мога да си позволя да съм безотговорен в личния си живот Grinning

Ако сега съм отговорен в личния си живот занапред няма да имам нито жена, нито деца. Защото всяка жена иска сигурност няма значение каква. И да, по-добре е на 42 години с бременна 27 годишна жена на Бахамските острови, отколкото на 35 години с 30 годишна изневеряваща жена натъпкани в панелка и 2 деца.

Така че ще съм безотговорен колкото си искам Grinning

# 252
Страх ги е да не останат наранени, затова дълго обмислят дали да започнат една връзка или не.  Wink
A дали се замислят какво остават след себе си .......когато си тръгнат.......и колко объркват хората/човека около себе си когато всичко е приключило,а те продължават да се държат собственически.Продължават да ревнуват,да правят скандали,когато се държиш като свободен човек(защото връзката вече е бивша и ти нямаш ангажименти...............но знаят че все още имаш чувства),изчезват и после се появяват все едно нищо не се е случило и те носят на ръце отново,пишат ти че ти си" единствената в неговото сърце" ,а в същото време ти разбираш че има и други.......мимолетни или не ,това няма значение.Те се страхуват и се пазят да не са наранени,но знаят ли как нараняват те?!Както една съфорумка каза"никога не съм се чувствала толкова изтискана емоционално".......така и аз.....за 1 година отношения с телето се съсипах.........естествено никой не ми е виновен.Кокото хубави моменти съм имала,толкова и кошмарни за мен.Но твърдо съм решила да сложа абсолютният край на нашите отношения......не мога повече.Искам да бъда с него но не издържам повече.Предстои ни още една обща почивка,след 2 седмици,не сами а с компания,но вече не съм сигурна дали ще отида.Не мога да понеса отново да сме двойка........но само за там,един път вече го преживях,втори път.........

# 253
Telcite vinagi vyrtqt po nqkolko vryzki v tova se ubedih. I nai-typoto e,4e vinagi si imat dobri obqsneniq za vsi4ko. Bilo avatjura, ni6to ne vlagali i edva li ne ti si specialnata, no... Biva gi v tova-dobri manipulatori sa. Egocentri4ni, gledat si kefa, pravqt si kakvoto znaqt, samo ti govorqt edni gluposti da te balamosat. I samo te dyrjat emocionalno i bukvalno te iztiskvat. 4uvstvam se empocialno iztiskana i napravo ne mi se iska da vidq maj sled tozi telec.

# 254
 inache RedBull dobre se izkaza. Taka e, za kakvo ti e vryzka, 6tom mojesh da q poluchis po vsqko vreme. Tochno zatova ne deistvat teletata, zashtoto si mislqt,4e si im v kyrpa vyrzana. MIslq, che nai-dobriqt udar za teleca e da prodyljavash da se dyrjish priqtelski, super ljubezno kakto toi, no po nqkakyv delikaten na4in da mu dadesh da razbere,4e ve4e ne mislish za nego i ne si pravish planove s nego v jivota si. Taka se aktivizirat. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт