Ако и аз съм била с други разбирания никакъв проблем нямало да спим и с други хора.Но по-интересното е какъв отговор ми даде той след моята ей такава реакция по темата

Още повече, че начинът му на мислене ми е голямо предизвикателство. И него, ако го питаш, любовта и семейството са си само за двама, но... грубо казано - секса не му пречи на любовта.
Казва, че не му е проблем, ако искам да правя секс с някой, да го направя, както и няма да възрази, ако реша да включа и друг/и/ между нас...
Още повече, че начинът му на мислене ми е голямо предизвикателство. И него, ако го питаш, любовта и семейството са си само за двама, но... грубо казано - секса не му пречи на любовта.
Казва, че не му е проблем, ако искам да правя секс с някой, да го направя, както и няма да възрази, ако реша да включа и друг/и/ между нас... 

Съгласна съм. Удоволствието при тях е водещо, не само тяхното, но и на партньора. И ако включването на други хора в сексуалния живот ще допринесе за изпитване на по-голямо удоволствие, то те не биха имали нищо против. И то без ревност и без егоизъм. Поне при моя е така, да не казвам още какви нещица му се въртят в главицата Препоръчани теми