Мъж Телец - 7

• 69 926
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Според мен, за Телеца секса е нещo съвсем отделно от любовта и връзката. Може да обича много една жена, но ако му се прави секс с друга не би се лишил (ако знае, че половинката му няма да бъде наранена). За мен това е непростимо, но ММ ми е казвал, че ако бях с други разбирания, нямало да има нищо против да правим секс с други хора.  Shocked

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 10:16 от Radost Nezemna

# 226
Radost Nezemna, не знам защо, но във всеки твой пост за мъжа ти, аз виждам телето до мен. 1:1 отвсякъде - чак не ми се вярва!  Laughing
Същото отношение към секса, същите думи съм ги слушала безброй пъти...
И пак по повод на друго твое мнение, ми е любопитно дали всички телци са саможиви? Щото моя е, даже сам така си се нарича - "саможивляк"...

# 227
Мойто теле продължава да ми изпитва нервите. Онзи ден ме потърси, писахме си, всичко точно. Но, принципно той е човек, с когото не можеш да стоиш да си пишеш 3-4-5 часа. Предпочита живата комуникация, то и аз, де. Но не виждам какво да правя освен да чакам да се сети да се видим. Sad
Всичко е много сложно, защото двамата сме коренно различни - той е по-спокоен, аз съм луда. Mr. Green
Никога не съм мислила че ще имам шанс с него, понеже не вярвах че може да се загледа в човек като мен. Rolling Eyes

# 228
  • Варна
Radost Nezemna, не знам защо, но във всеки твой пост за мъжа ти, аз виждам телето до мен. 1:1 отвсякъде - чак не ми се вярва!  Laughing
Същото отношение към секса, същите думи съм ги слушала безброй пъти...
И пак по повод на друго твое мнение, ми е любопитно дали всички телци са саможиви? Щото моя е, даже сам така си се нарича - "саможивляк"...

Същия, само дето се определя като "асоциален тип"  Laughing

# 229
Не, нямах предвид това. Имам предвид, че телетата явно действат по-мудно, а аз съм много нетърпелива. Blush

Значи обмисля в момента, като реши нещо хич няма да е муден.

# 230
Radost Nezemna, все едно моя го слушам в момента Joy Ако и аз съм била с други разбирания никакъв проблем нямало да спим и с други хора.Но по-интересното е какъв отговор ми даде той след моята ей такава реакция по темата Shocked Каза, че за него също не било проблем и да бъде само с една жена.Което е странно, защото човек или следва някакъв принцип по този въпрос или не.Та все още не съм му повярвала напълно.Относно флирта мога да потвърдя, че е страшен флиртаджия.Но пък аз като една типична Риби, също съм Laughing Тук нямаме търкания Laughing

Raulista, когато един Телец иска нещо, няма нито за миг да си позволи да бъде муден или нерешителен.Явно има някакво колебание или изчаква просто.

# 231
хах... до днес бях убедена, че само аз съм попаднала на някакво чалнато теле, което е "за" свободни и разкрепостени сексуални отношения и с други хора.   Laughing

# 232
  • където мечтите се сбъдват
хах... до днес бях убедена, че само аз съм попаднала на някакво чалнато теле, което е "за" свободни и разкрепостени сексуални отношения и с други хора.   Laughing

Да кажа и аз за моето теле-ние такъв въпрос досега не сме коментирали,но след като сме семейство се подразбира,че сме си само двамата,то просто няма какво да се обсъжда  Simple Smile

# 233
  • Варна
Тези телета са много сложни по принцип  Shocked

# 234

Да кажа и аз за моето теле-ние такъв въпрос досега не сме коментирали,но след като сме семейство се подразбира,че сме си само двамата,то просто няма какво да се обсъжда  Simple Smile

Е, ние си обсъждаме  Simple Smile Още повече, че начинът му на мислене ми е голямо предизвикателство. И него, ако го питаш, любовта и семейството са си само за двама, но... грубо казано - секса не му пречи на любовта.  newsm78 Казва, че не му е проблем, ако искам да правя секс с някой, да го направя, както и няма да възрази, ако реша да включа и друг/и/ между нас...
И въпреки че не се съмнявам в чувствата му към мен и знам, че не би ме наранил, той не получава същото отношение и свобода от моя страна. Донякъде го разбирам, но май не ми стиска.  Laughing

# 235
  • Варна
Да!! Само иска да не знае, ако му изневерявам.  Crazy

# 236

Е, ние си обсъждаме  Simple Smile Още повече, че начинът му на мислене ми е голямо предизвикателство. И него, ако го питаш, любовта и семейството са си само за двама, но... грубо казано - секса не му пречи на любовта.  newsm78 Казва, че не му е проблем, ако искам да правя секс с някой, да го направя, както и няма да възрази, ако реша да включа и друг/и/ между нас...

Наистина ли? Нали телците се водят за едни от ревнивците в зодиака. Не са ли егоисти, не искат ли жената само за себе си?  newsm78

# 237
Не са ли егоисти, не искат ли жената само за себе си?  newsm78
Точно обратното.Биха споделили с близки и приятели всички благини в техния живот.Това включва и жената Laughing Но ако случайно се намери някой ревнив и егоистичен мъж Телец, то по-скоро е изключение, а не правило.За жените Телец обаче не знам как стоят нещата.

# 238
  • където мечтите се сбъдват
Точно обратното.Биха споделили с близки и приятели всички благини в техния живот.Това включва и жената Laughing Но ако случайно се намери някой ревнив и егоистичен мъж Телец, то по-скоро е изключение, а не правило.За жените Телец обаче не знам как стоят нещата.
Това определено не е моето теле.Снощи специално го попитах,дали при наличие на сериозна връзка,би имал желание двамата да правят секс и с други хора.Той каза,че това е странен начин на разсъждаване и не,не би искал.А,моето теле освен слънчев знак телец,има и венера в телец.Така,че не мисля че това е от зодията,а по скоро си зависи от конкретния човек.

# 239
Peace Съгласна съм. Удоволствието при тях е водещо, не само тяхното, но и на партньора. И ако включването на други хора в сексуалния живот ще допринесе за изпитване на по-голямо удоволствие, то те не биха имали нищо против. И то без ревност и без егоизъм. Поне при моя е така, да не казвам още какви нещица му се въртят в главицата  Embarassed
Но, пак казвам, той не го смесва с любовта - това си му е чисто сексуално изживяване. Не би ме накарал да направя нещо, което не искам, и не би направил нещо, което ще ме нарани, обиди и пр. Идеята е удоволствието да е взаимно. И подхожда с разбиране към това, че аз определено не съм узряла за такива отношения.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт