Мъж Телец - 7

• 69 934
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Ако парите са много- пак ли е така?

# 211
И аз имам въпрос. Телците в по-зряла възраст ли са склонни на сериозна връзка и брак?
Като че ли между 20 - 30г градят кариера, след което обръщат внимание на личния живот или бъркам? Thinking

# 212
И аз имам въпрос. Телците в по-зряла възраст ли са склонни на сериозна връзка и брак?
Като че ли между 20 - 30г градят кариера, след което обръщат внимание на личния живот или бъркам? Thinking
Не бъркаш, първо трябва да се подсигури бъдещето, тогава се търси половинка. Не са от мъжете, които чакат нещо от жените.

# 213
Не бъркаш, първо трябва да се подсигури бъдещето, тогава се търси половинка. Не са от мъжете, които чакат нещо от жените.
Е, това е то, отговорни мъже. Блазе на тези, които са ги открили и са техни половинки.

# 214
  • където мечтите се сбъдват
Струва ми се,че винаги си правят сметката.Познавам мъж телец(не моя),който притежава верига хотели и същевременно се ядосва,че жена му хаби прекалено много вода,когато мие чиниите  Shocked Това ме навежда на мисълта,че дори нямат миялна машина.От същия човек съм чувала,че зимата не пуска отопление в спалнята,а се завива повече  hahaha

# 215
тоя требва да е много прост  Laughing Laughing Laughing

# 216
Струва ми се,че винаги си правят сметката.Познавам мъж телец(не моя),който притежава верига хотели и същевременно се ядосва,че жена му хаби прекалено много вода,когато мие чиниите  Shocked Това ме навежда на мисълта,че дори нямат миялна машина.От същия човек съм чувала,че зимата не пуска отопление в спалнята,а се завива повече  hahaha
УжасТ, пази Боже! Shocked

# 217
УжасТ, пази Боже! Shocked
Наистина могат да стават изключително дребнави понякога.

# 218
Здравейте мили момичета и дами. Волю, не волю и аз ще ви следя...поне за известно време. И в моят живот се натресе едно теле. А лошото е, че и аз съм рогато и не знам дори да се получат нещата дали няма да се избием накрая.
Прочетох доста от сегашната тема и смея да твърдя че виждам много общо с 'моето' теле.
Аз винаги съм мислила че нямам никакъв шанс с него (той това не го знае, разбира се), но съвсем наскоро стана така, че нещата излязоха извън контрол.Уж си беше само за вечерта,която беше страхотна, но аз забелязах промяна към добро в поведението му след това. Започна да ми обръща повече внимание(може да си въобразявам или пък просто да се чувства длъжен). Лошото е, че аз винаги съм го харесвала много, а сега идва най-трудната част за мен. Козите с рога не сме известни с търпението си. Адски смесени сигнали ми дава и не мога да разбера какво се случва. Много пъти го усещам как ме гледа и като погледна той веднага свежда глава. Отделно, имам чувството че го е срам от мен хаха, или поне така ми се струва. Не мога точно да го обясня, но знаете как е когато някои те гледа по онзи странен начин и не смее да те погледне в очите.
Тук идва и типично телешкия момент в които след като последно се видяхме той писа че ще се видим, а от тогава ни вест ни кост. Минаха няколко дни и мен ми е супер тъпо.
Кофтито е и че си личи че това теле не е по сериозните разговори. Смисъл, никога няма да дойде и да каже искам да има нещо или не искам да има нещо. Но да знам.
Не мога да си обясня как един човек може да е толкова двойнствен...

# 219
...Не мога да си обясня как един човек може да е толкова двойнствен...

Аз мога да ти обясня, но няма да го направя Stuck Out Tongue

# 220
Здравейте мили момичета и дами. Волю, не волю и аз ще ви следя...поне за известно време. И в моят живот се натресе едно теле. А лошото е, че и аз съм рогато и не знам дори да се получат нещата дали няма да се избием накрая.
Прочетох доста от сегашната тема и смея да твърдя че виждам много общо с 'моето' теле.
Аз винаги съм мислила че нямам никакъв шанс с него (той това не го знае, разбира се), но съвсем наскоро стана така, че нещата излязоха извън контрол.Уж си беше само за вечерта,която беше страхотна, но аз забелязах промяна към добро в поведението му след това. Започна да ми обръща повече внимание(може да си въобразявам или пък просто да се чувства длъжен). Лошото е, че аз винаги съм го харесвала много, а сега идва най-трудната част за мен. Козите с рога не сме известни с търпението си. Адски смесени сигнали ми дава и не мога да разбера какво се случва. Много пъти го усещам как ме гледа и като погледна той веднага свежда глава. Отделно, имам чувството че го е срам от мен хаха, или поне така ми се струва. Не мога точно да го обясня, но знаете как е когато някои те гледа по онзи странен начин и не смее да те погледне в очите.
Тук идва и типично телешкия момент в които след като последно се видяхме той писа че ще се видим, а от тогава ни вест ни кост. Минаха няколко дни и мен ми е супер тъпо.
Кофтито е и че си личи че това теле не е по сериозните разговори. Смисъл, никога няма да дойде и да каже искам да има нещо или не искам да има нещо. Но да знам.
Не мога да си обясня как един човек може да е толкова двойнствен...

Това с козите не го разбирам, и аз съм такава, аз го въртях телето цяла година преди да се случи нещо съществено.

# 221
Не, нямах предвид това. Имам предвид, че телетата явно действат по-мудно, а аз съм много нетърпелива. Blush

# 222
Zdraveite na vsi4ki ontovo! Skoro ne bqh pisala, no reshih da se vklju4a. Imam edno zapitvane. Telecyt izbira li si jena po smetka? Kakto bqh spomenala po-rano, mi se naloji da zamina v 4ujbina i ve4e ne sym v BG. Otvori se dobra vyzmojnost za men i sled kato teleto razbra,4e ne blyfiram nqkak zapo4na da se dyrji stranno. Pishe mi 4esto po skype-i postoqnno me pita dali sym mislila da se omyja za nqkoi 4ujdenec da si opravq jivota. Imam use6taneto,4e ako go pokanq pri men i 6te doide. NO zabravih da propusna,4e si ima priqtelka Grinning Daje si postna snimki vyv facebook,no prodyljava da me tyrsi. Ne znam, no ostavam s vpe4atlenieto,4e telcite navsqkyde si ostavatq po edna jena, kydeto i da otidat. I samo za arhiva-tq ne e ot negoviq grad-vryzla ot razstoqnie. Qvno taka e po-udobno za nego, ako ne se polu4at ne6tata. Ne moga da povqrvam,4e nai-naglo flirtuva s men, pra6ta mi ljubovni pesni. Naistina li telcite sa verni partniori? Ve4e silno se zamislq newsm78

# 223
Е, колко да са верни? Колкото и всички останали  Simple Smile
Да, държат на партньора до себе си, няма да го зарежат просто ей така, няма да разрушат сериозна връзка за няма нищо, ма това изобщо не означава, че никога и при никакви обстоятелства няма да изневерят или пък няма да се впуснат във флирт за забавление, разнообразие и пр... Хора са все пак  Wink
И не знам доколко зодията предопределя това... Може би им се случва по-рядко, защото по принцип нещата при тях се случват по-бавно в интимен план и доста по-трудно се хвърлят в авантюри.

# 224
  • където мечтите се сбъдват
Не зависят само от зодията тези неща.Ако,например този телец има венера в близнаци или овен,много е вероятно да е шавлив.

Общи условия

Активация на акаунт