Мъж Телец - 7

• 69 037
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Вярно е, че има и такива мъже Телци. Познавам такъв. "Ухажваше" жените като им се надсмиваше тайно, не знам причината, поради която го правеше, но си личеше, че не е сериозно - дори не го правеше за повишаване на самочувствието или самоувереността си - а по-скоро, за да опознае женската психика и да й се надсмее... може би...
 А дали "ухажваната" жена ще се окаже по-умна и ще разбере, че се шегуват с нея или ще се окаже по-глупава и ще позволи да бъде подведена - си зависеше от самата нея.
Но катогерично не всички мъже Телци са такива.
В случаят на Амфибия мисля, че отношението му е сериозно, заради проявената ревност и постоянство в ухажването. Ако намеренията му бяха за краткотрайна интимна връзка, би бил по-директен и би действал по-бързо.

# 571
Напълно съм съгласна, че се държат любезно с всички, но има дребни детайли, поради които виждам по-различно отношение. Например си търси повод уж по работа да контактува с мен, като това може да го свърши и друга колежка, винаги се обръща към мен, влизайки в стаята, ако случайно яде нещо, започва да ми мушка в устата, а на останалите присъстващи въобще не им дава, наскоро имаше имен ден, на почерпката умишлено останах към края на групичката, честитяща му празника, той посегна да целува единствено мен и то не по бузата, а поиска по устните, защото искал истинска целувка и много други неща да не прекалявам с подробности. А и очите най-много говорят за един човек, има разлика в погледа от една обикновена любезност и отношение придружено от усмихнати очи.
Благодаря много за мненията Ви, на този етап нямам проблеми в брака си и никога не съм мислила за друга сериозна връзка, по отношение на неговия нямам нформация, времето ще покаже!

# 572
amfibia, а ти какво искаш и какво очакваш от цялата тази работа?

# 573
В момента нямам никакви очаквания и незнам още какво искам, просто исках да знам той евентуално какво може да иска.

# 574
В момента нямам никакви очаквания и незнам още какво искам, просто исках да знам той евентуално какво може да иска.

Е, щом те интересува какво може да иска той, едва ли ти е безразлична цялата работа, дори и да нямаш очаквания. Т.е. от неговите искания, ще зависят твоите желания ли?

# 575
Позабравихте ли идеята на директните въпроси?

# 576
здравейте на всички!
преди няколко дена попаднах случайно на този форум и прочетох доста от написаното тук. както вече се досещате, и аз съм хлътнала по телец...  smile3511
как започна всичко: сприятелих се с едно момиче (нека да я наречем К) и започнах да излизам с нейната компания. въпросният телец Д е приятел на гаджето й Й. вечерта, в която се запознахме, не спря да ме гледа. отидохме на дискотека и явно толкова ме е зяпал, че съм му казала: "Моля те, не ме зяпай така, че ме караш да се чувствам неудобно!". нещото, което ми направи страшно впечатление беше, че не се свени ни най-малко да ме попита дали не може да дойде вкъщи след партито..дааа обожавам директните мъже. не че бих се съгласила, естествено че казах не, но все пак ми хареса  smile3501
и така започнахме да се виждаме всяка седмица. събирахме се през почивните дни при К и Й (които живеят заедно) и ходехме насам-натам. Д бе6е винаги там. в последствие разбрах, че винаги е питал за мен и казвал на К да ми се обади да отида.
На втория път вече ме ревнуваше. нея вечер си бяхме пийнали и доста флиртувах с едно момче. когато се прибирахме, Д ме гледаше доста лошо. когато погледите ни се засякоха, аз доста се оцъклих в недоумение защо така ме гледа, но веднага разбрах - ревнуваше!
и така почти 2 месеца. не говореше много, но никога не пропускаше да ме пита, дали не може да дойде с мен вкъщи. започнах да го харесвам, но се срещах с друг. той знаеше, лично ме беше питал дали имам приятел. не беше нещо сериозно, след 3 месеца се разделихме, но все пак не бях свободна. Д не се отказа.
след раздялата Д направи по-голяма крачка. (явно някои му беше казал за нея) излязох да пуша и той дойде при мен. говорихме си и докато се усетя, ме целуна. за секунди отвърнах, но после се дръпнах. не бях готова, а и съвсем скоро заминавах за чужбина за 2-3 месеца. на по-следващата седмица стана още по-упорит. пак бяхме навън сами и този път направо ме награби  smile3521 настояваше да отидем в тях. отказах. опитах се да му обясня, че в този момент не мога, че заминавам за известно време. казах му, че и аз го харесвам, но не ми се иска да рискуваме приятелството ни. каза: "Докажи го!" (че го харесвам) попитах го какво точно иска от мен, да не ме лъже! отговори: "Всичко"
дааа, така както го разказвам, излиза че е искал да спи с мен. не че не е вярно...но някакси му имах доверие и усещах, че не е само това, че наистина ме харесва..толкова се беше "развълнувал", че изтърси нещо много грубо: "А поне една св***?" направо ми причерня!  bash сега се смея като си спомня. отново истината, как мъжете мислят с долните глави... но тогава много се обидих. зодия риби съм и съм си доста чувствителна. той е на 33, аз на 28 - не сме деца, но да ми се обяснява колко ме харесва и да изтърси такава глупост...казах, че влизам вътре, оставих го сам. явно и той доста се е разстроил, защото изобщо не се върна при компанията. беше си тръгнал.
след 2 дена ме изтри от facebook. изчаках още 2 дена и му пратих съобщение: "Моля те, не ми се сърди" (беше ми дал телефона си още в началото, но никога не бях писала или звъняла) отговор не получих, но не бях и очаквала. (така.. той се държи глупаво, аз се извинявам, защото съм го засегнала..а той мен?)   bash
заминах. не се бяхме виждали почти 3 месеца. когато се върнах, се уговорих с К да излезем по женски, само двете. Бях й разказала за случилото се и й казах, че вероятно ще поспра да излизам с тях, за да избегна неудобни ситуации. Когато отидох в тях, ми каза, че Й и Д са искали и те да дойдат, но тя е отказала. исках да го видя, но дълбоко в себе си бях благодарна. още не бях готова да се срещнем, не бях сигурна какво искам, не знаех как да се държа; а усещах, че е доста чувствителен и може би моят следващ отказ ще6е да е последен. наистина спрях да излизам с тях. беше ми трудно, защото се разбирах добре с всички и винаги си изкарвахме весело, но просто не знаех какво да правя, беше ме страх.
след около още 3 седмици взех решение, че го харесвам достатъчно, за да рискувам (даже повече от достатъчно). пък каквото ще да става. с приятелството така или иначе вече нямаше да я бъде.
бях изтрила телефона му, но го намерих пак във facebook. направих му доста недвусмислен намек, че искам да правим интимни лудорийки newsm53 естествено веднага откликна. на следващата вечер се видяхме. прекарахме си чудесно, говорихме все едно нищо не се беше случило... и отново този поглед..така ме зяпна, че чак ме засрами. очите му блестяха от щастие. моментът дойде - беше толкова първичен, толкова страстен..попитах защо е чакал толкова време да направи крачка, а той: "Ами просто си чаках търпеливо" аз: "мен ли?" той: "да"
беше понеделник вечер и си тръгнах много рано сутринта. 2 пъти ми каза да се видим пак в сряда. аз се усмихнах и отговорих: "може". когато си доспах (не бях на работа) реших да му драсна 2 реда, ей така, да знае, че си мисля за него: просто че се надявам, че работния му ден не е тежък и че той е ок. без отговор.
дойде сряда- никакво обаждане, а нали точно той искаше да се видим..не го взех присърце, но и аз си направих пас. на другата сутрин рано рано смс да сме се видели, щял да дойде да ме вземе. аз още спяща: "ама сега ли?" той: "да". позамислих се, но реших да не се правя на тежка и да приема. казах добре и попитах дали е ок след 30 минути. след като не получих отговор 1 час, кипнах (какво да се прави, много съм емоционална). последва пак смс от моя страна, че обикновено когато предлагаш на някой да се виждате, си проверяваш телефона за отговор.ако ме взима на майтап, няма проблем, но не съм!
еее, както се досещате, това беше и последният смс. и оттогава 2 месеца...сигурно се питате, защо аз не отстъпя и не се обадя? ами по една единствена причина- един мъж както го научиш в началото..а и смятам, че пределно ясно му показах, че и аз го желая. щом не го разбира и иска да се държи невменяемо - така да е!!
та въпросите,които си задавам
1. дали не е било наистина само за едното .. ? -от всичко, което прочетох, излиза, че телците не търсят бройка, а сериозна връзка. и шестото ми чувство казва, че не е. много искрено се надявам, да не се заблуждавам! (дори самият той ми сподели, че не е бил с жена от много време, наистина много)
2.ако наистина аз съм тази, която иска, защо ме оставя да си тръгна? то бива бива инат, ама чак пък толкова
3. какво да правя? не мога вечно да чакам и то за нещо, което може и никога да не се случи..
П.С. когато се разделих с момчето, с което се срещах, бях публикувала във facebook като статус: "Желана от много, в притежание на никой, заглеждаща се по някои и чакаща един" (един в смисъл на един-единствен и подчертавам, че не беше свързано с Д). 2 седмици след като прекарахме нощта заедно и отново прекъснахме контакт, Д публикува абсолютно същото. не знам дали тогава го е приел като знак от моя страна и дали той го публикува заради мен, но странно съвпадение, не мислите ли? та нали точно там се свързах отново с него. може би на това разчита, че от време на време хвърлям по едно око.. а то си е точно така  
много бих се радвала да чуя чужди мнения и съвети. бая изписах, дано не съм ви отегчила много.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 01:33 от Dirty Dancer

# 577
Здравей, Dirty Dancer.На първо място се чудя откъде този инат от една Риби Laughing
2 месеца не се е обаждал?И да не беше Телец въпросният мъж, това никога не е добър знак.
Заблудил те е някой, че мъж Телец търси сериозна връзка.Съвсем не е задължително това.Телец е търпелив, да, но само когато е преценил, че си заслужава.Също така бързо губи интерес.Не може една жена да му се дърпа до безкрайност.Не обича сцените, ролите, позите.
Другото, което ме учудва е, че ти наистина си повярвала, че той иска "всичко".Спомняш си какво ти е отговорил след това "А поне с****а не може ли?Цинични са, спор няма.Ама се свиква Laughing Няма да забравя в началото на връзката с моя Телец как една вечер се сдърпахме и аз решена да си ходя.Той толкова искрено ме погледна и ми каза "Знам, че искаш да си ходиш, но може ли да правим секс преди това?" Сега се търкалям от смях като си спомня, но товава точно така го погледнах Shocked
Не се вкарвай във филми той какво си мислел в момента, как то е насочено към теб.По-добре му се обади и ще разбереш със сигурност.Успех!

# 578
здравей Аня,
за обаждането...какво да ти кажа...та той никога не ми се е обаждал  Joy
но както споменах преди, винаги е питал за мен и е казвал на моята приятелка да ми звънне да отида. може и сега на това да разчита, че все ще се видим.
по принцип ние рибките имаме много силно шесто чувство, но сложим ли розовите очила..та и аз така, вече не знам дали трезво преценявам ситуацията или само се заблуждавам..

# 579
Абе и аз съм Риби, но нямам розови очила в аксесоарите си Laughing До човек си е явно.
Обади му се, нищо не губиш.Ще разбереш от източника всичко Wink

# 580
ааахххх не знам,
и аз съм твърдоглав добитък...  Joy не мисля, че ще се обадя.

# 581
Аз продължавам да си чета във форумчето и има нещо, което държа да споделя.
ДА- трябва да се бориш за любовта, ДА- трябва да имаш търпение и да му дадеш малко време, НО до едно време.
момичета, вземете се малко в ръце! стига сте се отчайвали! някои звучат като удавници, хванали се за сламка..ДА, може да изпуснете страхотен мъж, но да не би да е единственият?а страхотната жена, която той изпуска? щом не знае какво иска, прав му път! ако сами не се уважавате, как той да ви уважава? знайте си цената!
сигурна съм, че всички вече сме минали по този път, да се разделим с любимия. стискаш зъби и гледаш напред! щом тогава си успяла, и сега можеш!
като чета тук: връзки, по-дълги от година, че раздели, че събирания, че какво ли не..днес те искам, утре-не..и докога така? това ли е истинската Любов, за която всички копнеем?
аз така го виждам (естествено всеки си има собствено мнение): един човек или иска да е с теб, или не! да, може в началото да има несигурност (и при нас жените е така), но да си имаме уважението!
не ме разбирайте погрешно, знам колко боли. аз самата съм страшно влюбчива. дори за телето, по което съм хлътнала, плаках 1 месец, а даже не сме били заедно..ама стискам зъби. не тичайте след мъжете, ще ви приемат за даденост! ако един мъж държи на теб, няма да те пусне. а друг е въпросът, дали докато той бавно и славно взема решение, няма вече да е късно.
много от вас пишат: да, ама съм толкова щастлива с него. и затова ли сме тук да искаме чужди мнения и съвети? защото сме много щастливи? явно реалността е малко по-сурова..
мъжете телци във форума да не се обиждат (нищо лично), но май доста от мъжките представителите на тази зодия са големи страхливци..било ги страх да не бъдат наранени и затова ни измъчвали, че първо да ни опознаят. че нас не ни ли е страх?
спирам, че много се запалих. но много бих се радвала да чуя мнението на мъжките телета по въпроса

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 23:26 от Dirty Dancer

# 582
Всичките сте си изгубили мозъка по тия крави. Какво ви става?
Всичко са измислици и митове. Доста сме зли и жестоки.

# 583
E чак пък зли...
А по моята история как разсъждаваш?
Игрички ли си играе?

# 584
и един поздрав за дамите. горе главите!  smile3525

http://www.myvideo.de/watch/8822331/Alicia_Keys_Girl_On_Fire

Общи условия

Активация на акаунт