Мъж Телец - 7

• 68 898
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
аз май сама си пиша, но толкова ми стана интересно, че просто не мога да се сдържа  smile3505

ето това е истината:

Истината всъщност е че щом ви харесат няма да имате никакви проблеми с време, дистанция, обмисляния и т.н. Просто ще сте заедно и това е. Елементарно, просто и гениално.
Няма как един мъж да ви хареса и да продължава да ви върти мозъка. Щом ви хареса значи всичко приключва до там - просто си обръщате внимание и сте щастливи.
Зарежете глупостите за загадъчност и тайнственост - това са неща от миналото. По-добре е да сте честни, открити и искрени. Не се самозаблуждавайте, нали уж жените имали интуиция и шесто чувство и прочие, а фактите ви избождат очите в същото време.

Човек трябва да движи света, не той него. Приемете фактите още на първо четене, вдигнете си самочувствието и стига сте хленчили като... жени Grinning

В крайна сметка искаш или не искаш? - този въпрос му задайте и спрете да си губите времето.

# 586
Dirty Dancer, той Red Bull намине през някой-друг месец, изкаже се гениално и всички го цитират възторжено Laughing Обаче ако усещаш нотката във всички постове - неебавка му се вика Laughing
Ами такива са си всички до един.Или свикваш, или си отиваш.

# 587
според мен в стремежа си да успокоим някой и да го накараме да се чувства по-добре, много често по-скоро го заблуждаваме и даваме празни надежди.
това, което Red Bull е написал, е и моето мислене. или искаш или не искаш (особено, когато вече се виждате от известно време).
и един цитат по случая: hurt me with the truth, don't comfort me with a lie

# 588
Някой ми искаше мнението, ама поста беше толкова дълъг че не го прочетох, даже не го спрях със скролера. Grinning
Извинявай, Dirty Dancer обаче за времето, което си изгубила за да напишеш този ферман можеше да излезеш с приятели да изпиеш едно кафе и да си много по-добре. Grinning

Чувай, кравата е много срамежлива, колкото да се прави на телешко-печено си остава бастун. Ако искаш тази тъпа крава, просто хвани един вектор с посока и сила към кравата. Може би ще подейства ако му се обадиш и го поканиш да хапнете - и да сандвичите вършат същата работа като изискания ресторант, само не забравяй накрая да го оставиш да плати. Силно вероятно е да те изпрати после до вас. Ако се случи пак ти трябва да действаш - награби го първа Grinning
Идеята е следната: кравата трябва първа да получи 2-3 неопровержими доказателства че искаш именно нея. След това е лесно. Simple Smile

# 589
  • Варна

Идеята е следната: кравата трябва първа да получи 2-3 неопровержими доказателства че искаш именно нея. След това е лесно. Simple Smile

Това предлагам да се слага в първият пост към темата   bowuu

# 590
Radost Nezemna, spodeli pls kak se razvivat ne6tata pri vas? Vie ot kolko vreme ste zaedno s tvoeto tele?

# 591
  • Варна
Съни, благодаря за вниманието  Hug
Как се развиват... ами не са се развили много в последната година - все сме си двамата срещу света  Laughing Измисляме си някакви каузи за които да се борим. Сега сме решили 2013 година да ходим на колоездачен маратон (100км  Whistling ). Ей такива щуротии. Mr. Green

# 592
Здравейте! Не исках да пиша преди да съм събрала достатъчно информация за тези индивиди телците (т.е преди да изчета всичките 7 теми), но ето, че дойде време и аз да се представя като влюбена в такъв. Много се радвам на темата и ще продължа да я следя с интерес, защото все още има какво да науча, пък и понякога малко съвети не са излишни.  Wink

# 593
Бягайте с 200км/ч от тях! Даже още при запознанство с някой мъж го питайте каква зодия е и ако каже телец - веднага се отдалечете поне на 100м от него! Не търсете никакви контакти, че да не съжалявате горчиво един ден! Simple Smile

# 594
Бягайте с 200км/ч от тях!
Ужас Laughing А аз даже се омъжих за Телец и чакам бебе Телец.Имат си цака и те, pupppa Wink

# 595
Аз не съм казала, че не им знам цаката Sunglasses просто нямам желание и нерви за тях. А между другото, незнам дали е защото съм козирог, но постоянно ми се лепят телци, направо като мухи на мед Laughing
Вече трета година не мога да се отърва от един, по никакъв начин не мога да му обясня, че не желая да е част от живота ми. И като казвам обясня, имайте предвид всякакви мерки и по мекия начин, и по лошия. Е, няма и няма, не се отказва. Един пример: аз му казвам, че не мога да го търпя, а той ми предлага брак...

# 596
Това ще да е някой доста отчаян Телец Laughing Обикновено не са мазохисти.

# 597
Аз не съм казала, че не им знам цаката Sunglasses просто нямам желание и нерви за тях. А между другото, незнам дали е защото съм козирог, но постоянно ми се лепят телци, направо като мухи на мед Laughing
Вече трета година не мога да се отърва от един, по никакъв начин не мога да му обясня, че не желая да е част от живота ми. И като казвам обясня, имайте предвид всякакви мерки и по мекия начин, и по лошия. Е, няма и няма, не се отказва. Един пример: аз му казвам, че не мога да го търпя, а той ми предлага брак...
Хахаха, няма да се отървеш, хвани се с друг мъж, ама така, че той да разбере, ще изчезне за секунди, ако искаш все пак наистина да се отървеш де.

# 598
Това вече го направих, миналата година. Не помага! Продължаваше с обсадите, въпреки че дори  3 месеца не бях в града. Няма и няма отказване, може би ако се оженя и родя... Ама аз вече свикнах с номерата му и не му обръщам внимание Simple Smile

# 599
  • Варна
А пък ''моето'' теле ми каза онзи ден, че си има друга... тоест, те се събират за втори път, а вика, че не е нещо МНОГО сериозно. Как да го разбера това? Дали ще се разделят? Не мога да се откажа от него....така ми е влязъл под кожата. Е, не , че съм тръгнала да ги разделям де... не съм такава. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт