Мъж Телец - 7

• 68 892
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Sagapo92, един Телец винаги, ама винаги си оставя вратички.Както искаш го разбирай Wink
Само ти си преценяваш оттук нататък дали да чакаш и какво от него.Той утре може и да заживее с въпросното гадже и пак ще ти каже, че не е нищо сериозно.

# 601
  • Варна
При нас са сложни нещата. Точно това ме притеснява, както ''не е много сериозно'', да не стане.... аз му викам как няма да е сериозно, като се събирате за 2ри път вече...
Просто както всичко си беше наред до преди дни, и той точно да ми поднесе това... хич не ми причерня ли..

# 602
един Телец винаги, ама винаги си оставя вратички.
да, и това е едно от нещата, които ме дразнят. Той, и моят, така по едно време ми обясняваше, че съм била млада и винаги трябвало да имам резервен вариант.  Laughing

# 603
Бягайте с 200км/ч от тях! Даже още при запознанство с някой мъж го питайте каква зодия е и ако каже телец - веднага се отдалечете поне на 100м от него! Не търсете никакви контакти, че да не съжалявате горчиво един ден! Simple Smile

rotfImao     - съгласна съм.

# 604
Eдно теле, яко го обичам, ама не се вкарвам във филми.  Не чакам нищо от него, то мине не мине пристига на топло и уютно при мен. Sunglasses ...... друг път , не ще се захвана аз с теле - бик.

# 605
Опа...е това е..четох, четох и опрях до тук... ЗДРАВЕЙТЕ Simple Smile Та и аз да помоля за едно мнение  Embarassed

Моята ситуация е следната: запознах се преди известно време с един такъв "рогат" и се почна бавно и мъчително домогване, аз подавам, той откликва и после нищо до следващата крачка. И така доста дълго време, през този период от около 6 месеца сме все в различни градове.
 Та по същество след последния месец мълчание една вече го засяках в фейсбук и не можах да издържа и му писах и така поговорихме си и той започна да ме пита защо не съм ходела да го видя, ще се радва да мина да го видя ( той работи в бар). И аз просто му предложих да излезем веднага( с идеята  да изясня нещата и да спра терзанията ) и имахме среща в 1и30 през ноща. Не очаквах нищо от него, толкова време не беше направил нищо, но той започна сам да прегръща, да ме целува и т.н. и така изкарахме 2 часа като ученици, натискайки се в колата , но до там нищо повече не стана ( дори той се държа толкова мило и беше толкова ...откровен, че аз просто бях зашеметена) аз трябваше рано сутринта да тръгна за друг град и се разделихме с въпроса "Кога се връщаш?". След няколко дни му писах , че се прибирам следващия уикенд , а той обеща да се обади, но не го направи ...когато го потърсих  излезе с филма че е в затруднено положение и разни оправдания, но така и не пожела да говори с мен...сега отново съм в града и му предложих да се видим за кафе...( просто не мога да приключа с примирение и мълчание )...поне да бехме спали заедно , да знам , че всичко е било за единия секс и да ми е мирна главата....

Много ще се радвам на едно адекватно мнение по въпроса....аз колкото и да се опитвам да мисля разумно и трезво, в този случай не мога да следвам логиката Sad

# 606
Може и да ми е неадекватно мнението, но си мисля, че този мъж няма силен интерес.И все пак ти ще кажеш как се е развила историята.

# 607
 Grinning, ами какво да ти кажа, тези мъже явно са такива всичките или повечето. Имат необясними постъпки, много бавни ,не бързат, проточват с месеци и бля-бля. Понякога си мисля,че търсят любов , а не толкова секс, емоционална сигурност и това им храни егото.

# 608
Дори и да тръгваш с идеята за по-сериозна връзка, сексът пак е в основата.Закъде да го протакваш него пък.Особено пък Телец да се дърпа от секс Laughing

# 609
Ами , може и да си права, но все пак обсъждаме различни мъже, пък нищо ,че са от една зодия.

# 610
  Ами не знам ....ще почакам и ще видим , но най-вероятно ще трябва да събирам егото си парченце по парченце....а това е просто против всичките ми знания за мъжката психика...не познавам мъж, който ще започне нещо без да иска да го докара до край ..( когато става въпрос за секс)  newsm78

# 611
Да, проблема не е в теб, пак казвам много странни мъже са това.

# 612
  • Варна
Подкрепям с двете си ръце и крака, че са странни... Трябва да им се хване цаката...
То да се чудиш дали имат интерес към теб, или нямат... или толкова добре го прикриват, че...

# 613
Подкрепям с двете си ръце и крака, че са странни... Трябва да им се хване цаката...
То да се чудиш дали имат интерес към теб, или нямат... или толкова добре го прикриват, че...

Oщипани моми с две думи,  Grinning  ..... обичат да им се поднася на тепсия, даром да им даваш, защото те го заслужават, ако може да му галиш егото цяяял живот. И като се измориш и се направиш на "отпочиващ", започват да те търсят, да напомнят, и така до без край.

# 614
  • Варна
А, споко, мен дори не ме и търси  Wink Чудя се ако спра да го занимавам определено време....

Общи условия

Активация на акаунт