Мъж Телец - 7

• 69 912
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Странна работа са тези Телци, сякаш установеното и сигурното е най-важно за тях, въпреки че това, от което се нуждаят е видимо пред тях и дори не протягат ръка, за да го вземат.

Напротив, протягат. Търпение му е майката. Трябва им време да се убедят, че наистина се нуждаят точно от това, пък и нали трябва да се превърнеш в част от "установеното и сигурното", щото то наистина е важно за тях.  Wink

# 271
Galcheto kato te cheta, sqkash 4eta za sebe si. Tiq telci mn mudni be, nikak ne deistvat. Az sega ne sym v BG, a toi e tam, no sym sigurna, che nqma da doide pri men da jivee, zashtoto tova si e seriozna kra4ka. No inache postoqnno mi pishe, napomnq mi za sebe si, interesuva se ot moite problemi. Razgovorite s nego vinagi sa bili stoinostni, otdelq mi ka4estveno vnimanie i vreme. No ni6to ne kazva, dali iska da e s men. Tiq telci napravo mogat da te dovedat do umopobyrkvane. Sad

# 272
Странна работа са тези Телци, сякаш установеното и сигурното е най-важно за тях, въпреки че това, от което се нуждаят е видимо пред тях и дори не протягат ръка, за да го вземат.

Защо да е странна? Нима и жените не търсят точно сигурността?
Обръщали ли сте внимание на това, че за вашият Телец огромно значение има любовта? Защо, мислите е така? Защото, когато неговата жена/партньорка го обича, тя няма да го изостави! А Телецът не иска да бъде изоставян! За разлика от други знаци, той няма за цел да сменя жените си, любовниците си, партньорките си... или както и да бъдат наречени жените в живота му.
Според мен (поне спрямо моя характер) най-хубавото качество на Телеца е, че когато се обвързва, той го прави с намерението да е за постоянно! За повечето Телци дори е завинаги!
Но ако не е сигурен в безрезервната и трайна любов на жената срещу себе си, той ще обмисля, ще анализира, дори на моменти ще се разколебава. Всичко за него трябва да е на 100 %. Не би направил компромис, но ще очаква такъв (такива!) от жената до себе си.
...
Постът ми по-горе всъщност казва толкова много и важни неща!
Аз самата в началото на връзката ни, поне по 100 пъти на ден му казвах колко много го обичам и горя по него... Рискувах, не очаквах нищо от него, но бях искрена и показвах това, което ме изгаряше!... Говорехме за толкова много и различни неща... Бях най-близкият му човек, който даваше, даваше.... но нищо не искаше... И мисля, че това му помогна в бързото вземане на решение да бъде с мен...
Не знам как да бъда по-точна, но Телецът много изисква! И това е най-естественото за него...

# 273
  • Варна
Галче, едно е да харесваш, друго - да обичаш. И съм съгласна с теб. Тея телета много работят, много спортуват и както казах, имат ли свободно време - ще гледат и тогава да са заети с нещо. Не могат да не правят нищо. Просто търпение, търпение и търпение...... Ако искаш да си с теле, трябва да имаш конско търпение. Първо той ще те омагьоса с този негов телешки, влажен...омайващ поглед. След това ще го желаеш до болка. Ще се срещате. След това ще започнеш да го чакаш да се сети за теб, тъй като ще е винаги зает в работата си. Постоянно ще си задаваш въпроси. Ще се чудиш има ли смисъл да продължаваш. Ще се тръшкаш, ще се сдухваш, ще плачеш....до болка познато.

# 274
  • Sofia

Защо да е странна? Нима и жените не търсят точно сигурността?
Обръщали ли сте внимание на това, че за вашият Телец огромно значение има любовта? Защо, мислите е така? Защото, когато неговата жена/партньорка го обича, тя няма да го изостави! А Телецът не иска да бъде изоставян! За разлика от други знаци, той няма за цел да сменя жените си, любовниците си, партньорките си... или както и да бъдат наречени жените в живота му.
Според мен (поне спрямо моя характер) най-хубавото качество на Телеца е, че когато се обвързва, той го прави с намерението да е за постоянно! За повечето Телци дори е завинаги!
Но ако не е сигурен в безрезервната и трайна любов на жената срещу себе си, той ще обмисля, ще анализира, дори на моменти ще се разколебава. Всичко за него трябва да е на 100 %. Не би направил компромис, но ще очаква такъв (такива!) от жената до себе си.
...
Не знам как да бъда по-точна, но Телецът много изисква! И това е най-естественото за него...

За всички хора, не само за телците има значение любовта. И никой не иска да бъде изоставян. Аз също. Целта в нашия случай, доколкото я бяхме изговаряли конкретно съвпадаше. Обаче не се получи. Аз имах търпение. Известно време. Но в определен момент неговото поведение и най-вече реално неприсъствие стана адски демотивиращо и всъщност показваше не онова, за което ме убеждаваше.
Пък и аз имам остъчни рани още от съпруга си, отдавна просто на думи не вярвам, думите си идват на място, само когато са подплатени със съответно поведение. Та всъщност се дръпнах от чувство за самосъхранение. А този мъж си го усещах сроден... Много бях влюбена.

# 275
Разбирам те.
Това, което искам да кажа е, че във връзка с Телци (а и по принцип, според мен) би трябвало да се подхожда с определен риск, да се дава без да се очаква отсреща да ни отговорят на даденото от нас. "Риск губи, риск - печели"... Даваш и не му мислиш. Това е. При Телците се получава, при други знаци също (напр. при Риби). Но ако не се получи, поне не страдаш - защото си дал най-великото от себе си - любовта! И знаеш, че поне си опитал и вината за края не е твоя.

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 23:15 от Бунтар

# 276
  • Sofia

Напротив, протягат. Търпение му е майката. Трябва им време да се убедят, че наистина се нуждаят точно от това, пък и нали трябва да се превърнеш в част от "установеното и сигурното", щото то наистина е важно за тях.  Wink

Има противоречие тук, макар че те разбирам. Трудно някой би станал част от установеното, при положение, че почти не му се отдава такава възможност. Няма как да свикне с мен и да ме приеме, ако не ме вижда. Пък и ако той може, повечето хора не го умеят, поне аз, де.

# 277
  • Sofia
Разбирам те.
Това, което искам да кажа е, че във връзка с Телци (а и по принцип, според мен) би трябвало да се подхожда с определен риск, да се дава без да се очаква отсреща да ни отговорят на деното от нас. "Риск губи, риск - печели"... Даваш и не му мислиш. Това е. При Телците се получава, при други знаци също (напр. при Риби). Но ако не се получи, поне не страдаш - защото си дал най-великото от себе си - любовта! И знаеш, че поне си опитал и вината за края не е твоя.

Риск винаги има. Всеки го поема. Нищо сигурно няма. Ама дори не мога да му дам любовта си, него го няма, на кого да я дам. Не мога да го казвам по телефона. То и обидно става. Пък и любовта се заражда в общуването, в случването на нещата, в опознаването. Не пожела Телецът да ме опознае, може би имаше боязън точно такава, че ако не стане нищо  между нас - ще загуби неща, на които държи до тогава.

# 278
А защо не по телефона? Ако прецениш, че си заслужава? Че има шанс!

# 279
galcheto, той има ли дете/деца?
А твоето къде е по време на срещите?
Питам, понеже имам сходен случай ... Simple Smile

# 280
Но ако не се получи, поне не страдаш - защото си дал най-великото от себе си - любовта! И знаеш, че поне си опитал и вината за края не е твоя.
Много добре казано   bouquet.Аз разсъждавам по същият начин  Peace.

# 281
  • Sofia
galcheto, той има ли дете/деца?
А твоето къде е по време на срещите?
Питам, понеже имам сходен случай ... Simple Smile

Той няма деца.
Моето обикновено е при родителите ми, когато сме били заедно.

# 282
Но ако не се получи, поне не страдаш - защото си дал най-великото от себе си - любовта! И знаеш, че поне си опитал и вината за края не е твоя.

Аз също.
Само мога да добавя от последните ми разговори с моето теле, че колкото по-недвусмислено и открито му показвам чувствата си, толкова по-близки ставаме. Искам да Ви кажа момичета, че когато искате да се уверите в неговите чувства му задайте по такъв начин въпроса, че той да отговори с "да" или "не".

# 283
  • Sofia

Аз също.
Само мога да добавя от последните ми разговори с моето теле, че колкото по-недвусмислено и открито му показвам чувствата си, толкова по-близки ставаме. Искам да Ви кажа момичета, че когато искате да се уверите в неговите чувства му задайте по такъв начин въпроса, че той да отговори с "да" или "не".

Да, добре звучи това.

# 284
Такъв въпрос зададох вчера и съм доволна от него и от отговора:) Успех на всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт