Мъж Телец - 7

• 68 918
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Всъщност спестяваш доста неща и неизлагайки ги в хронологичен ред няма как да ти дадем предположение. А, дори и да ги изложиш няма как да оценим субективните фактори защото не сме били там. Така че самичка си. Причина за това му поведение може да е страх дали ще се получат нещата. Вероятно говори тия неща за общото бъдеще и прочие с цел да провери може ли да разчита на теб. Естествено ти му даваш негативен отговор и той те пуска по пързалката. От друга страна му даваш положителен отговор, той не вярва че си сериозна и за наказание че го лъжеш пак те пуска по пързалката. Grinning В момента в който свикнеш да се пързаляш ще спре да те пуска по пързалката. Grinning
Според мен по една или друга причина те има само за забавление. Щом е минала година и половина...

# 332
...пак те пуска по пързалката.
Е, какво остава, освен да се насладим на спускането!

"На думи е голям, но на дела страшно издиша. " Това мен би ме притеснило. Не трябва да им позволяваме на тези мъже толкова да ни разиграват.
Мелиса, ти най-добре си го познаваш човека и само ти можеш да вземеш най-правилното решение. Hug

# 333
RedBull според теб възможно ли е мъж телец да има връзка с жена пет години само заради секса,а да няма чувства към нея? Връзката е от растояние.

# 334
  • Варна
RedBull според теб възможно ли е мъж телец да има връзка с жена пет години само заради секса,а да няма чувства към нея? Връзката е от растояние.
Не съм Ред Бул, но съм сигурна, че отговора е да! Даже мисля, че може цял живот да продължи и да не го взема за нещо сериозно! Когато нещо им хареса са готви да грабят с пълни шепи, без да смятат, че нещата имат последици Crossing Arms Моят най-прекрасен мъж (за мен е такъв, нооо....) е разигравал едно момиче няколко години така (преди мен ест.)... и смята, че нещата са били ок Shocked  ooooh!

# 335
Как да разбера със сигурност дали е така?

# 336
  • Плевен
Как да разбера със сигурност дали е така?
Едва ли някой тук може да ти каже със сигурност "Да, така е" или "Не, не е така"

# 337
Редбул, делят ни цифра километри, а на този етап няма как да просъществуваме заедно. Той работи на няколко места, аз уча и работя... И преди съм писала историята ни, но синтезирано - запознахме се, докато бяхме на почивка на едно и също място, като той беше инициаторът на запознанството ни. Аз му се дърпах и го разигравах дълго време, докато накрая го поканих на кафе, а той просто не дойде и не ми вдигна телефона, което за мен си беше знак, че не си заслужава. Той ме търсеше през разни интервали месеци наред, докато дойде моментът, в който, както вече писах, му казах, че не искам повече да го виждам, а след известно време сама го потърсих, за да е противоречието пълно.  Laughing Оттогава колелото пак се завъртя, той сам без капчица побутване от моя страна ми каза, че иска да сме заедно и да се видим, каза ми кога да го чакам да пристигне при мен и прочее. Поне по веднъж на ден ми звъни да ме чуе как съм и/или ми драсва някой смс, но аз съм объркана. Много. Защото по моята логика, а аз съм принципно доста горд човек и държа на достойнството си(което хич не личи в историята с телето), той би трябвало да ми е страшно обиден и да не желае повече да комуникираме, а не да желае да се мята по пътищата n-брой часове само, за да ме види и да прави сметки към мобилния си оператор за няма нищо, за човек, който му е антипатичен.
Иначе не мога да си обясня и за какво забавление ме използва, като дори не сме правили секс.

# 338
Моят бивш партньор също е Телец.
Поради определени обстоятелства се наложи той да замине за чужбина, с намерението ние да се преместим при него по-късно.
Но времето си минаваше, а според него законите все не бяха достатъчно уредени, за да емигрираме и да заживеем заедно.
Търпението ми се изчерпа и след няколко години му казах, че приключвам връзката ни. Той разбира се не повярва! Помисли, че се  шегувам... Стараех се да го убедя, че съм искрена... Не само че не вярваше, но и продължаваше да прави планове за бъдещето ни в чужбина.
Разбрах, че съм подходила неубедително и намерих друг начин да го накарам да повярва. Директно му казах, че обичам друг мъж и имам намерение да живея с него, което беше и самата истина (сегашният ми съпруг - също Телец).
Реакцията му беше неочаквана за мен. И противоречаща на стабилния и силен характер на Телците. Вкара ме в такива филми, от които не знаех как да изляза. Една вечер... по телефона - казва ми: "На релсите съм... След малко няма да съм жив..." В този момент осъзнах много неща... Принудих се да играя роля за известно време, като успях да го убедя, че съм се отказала от другия мъж. Неговите думи след моето "решение" да дочакам времето, в което ще бъдем заедно, бяха: "Вие сте смисълът на моя живот, вие ме крепите... Без вас просто не се чувствам жив..."

Мелиса, духовната връзка за Телците е също толкова важна, колкото и емоционалната... и колкото сексуалната... Опитвам се да ти подскажа предположението си, че е възможно този мъж да има чувства към теб - може и приятелски, може и някакво привличане да е. Ако разговорите ви винаги са положителни и му влияят зареждащо, възможно е той да изпитва нужда от теб, нужда да присъстваш в живота му... Аз не бих го отблъсквала, ако бях на твоето място... Защо просто не започнеш от някъде, от изграждане на силна приятелска връзка например?

# 339
MelissaP, дай му шанс, дай го и на себе си. Вас, и двамата, ви мъчи неудовлетвореността от неизживяното. Започнали сте нещо и не сте го довършили... Ами довършете го и отговорите сами ще дойдат. Реално какво е имало /или има/ между вас - привличане, тръпка, флирт... и до там. Че вие дори не знаете дали ще си паснете - сексуално, емоционално и пр. Докато не пробвате, няма как да разберете. Не го мисли толкова и не си прави толкова прибързани изводи - не знаеш зад привидното поведение какво се крие. Скъси дистанцията, пък после ще мислиш за дълъг път става ли, или не. И дали ти самата ще искаш да тръгнеш по дългия път.  Wink
Човекът има някакъв интерес явно. Останалото зависи и от двама ви.
Успех ти желая!

# 340
MelissaP kato te 4eta mislq, che imame shodni situacii Simple Smile I az ne sym spala s teleto, koeto me presledva i sega sym v 4ujbina, no toi iska da poddyrja vryzka s men i mi pishe. 4udq se dali me presledva samo zashoto ne sym spala s nego, zashto tolkova dryji na nashite otnosheniq, naistina li sym mu tolkova skypa priqtelka ili kakvo? NApravo v 4udo se vidqh-tva telece ne e zadoq, tva e diagnoza :DDD

# 341
4udq se dali me presledva samo zashoto ne sym spala s nego, ...

ДА Peace

# 342

Какъв е проблемът? Щом 5 години не се е случило нищо за да се съберат заедно...

# 343
Редбул, делят ни цифра километри, а на този етап няма как да просъществуваме заедно. Той работи на няколко места, аз уча и работя... И преди съм писала историята ни, но синтезирано - запознахме се, докато бяхме на почивка на едно и също място, като той беше инициаторът на запознанството ни. Аз му се дърпах и го разигравах дълго време, докато накрая го поканих на кафе, а той просто не дойде и не ми вдигна телефона, което за мен си беше знак, че не си заслужава. Той ме търсеше през разни интервали месеци наред, докато дойде моментът, в който, както вече писах, му казах, че не искам повече да го виждам, а след известно време сама го потърсих, за да е противоречието пълно.  Laughing Оттогава колелото пак се завъртя, той сам без капчица побутване от моя страна ми каза, че иска да сме заедно и да се видим, каза ми кога да го чакам да пристигне при мен и прочее. Поне по веднъж на ден ми звъни да ме чуе как съм и/или ми драсва някой смс, но аз съм объркана. Много. Защото по моята логика, а аз съм принципно доста горд човек и държа на достойнството си(което хич не личи в историята с телето), той би трябвало да ми е страшно обиден и да не желае повече да комуникираме, а не да желае да се мята по пътищата n-брой часове само, за да ме види и да прави сметки към мобилния си оператор за няма нищо, за човек, който му е антипатичен.
Иначе не мога да си обясня и за какво забавление ме използва, като дори не сме правили секс.

Значи сте бавноразвиващи и двамата. Ти че си хлътнала по него въпреки че си му казала да се маха, а той защото се връща там откъдето го гонят.

# 344
Стига глупости за това че телеца преследвал и прочие. Както вече казах, като не ми обръщаш внимание - следващата. Всичко останало е плод на вашето въображение.

Общи условия

Активация на акаунт