138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Atti, аз за тая сума купувам от близък магазин за балетни и гимнастически одежди по една истинска балетна пачка, барабар с коронка и вълшебна пръчка. Като дойде време за отваряне на подаръците, нашият винаги е единствен по рода си и безпогрешно води до възторжени писъци от всички присъстващи момиченца.

# 556
  • Чикаго / София
Мерси Ати, Наде! Hug

Сипируми супер идея сте си били заформили с твоя мъж. Някой друг път може да я осъществите.
Аз използвам възможността, че още работя през агенция и си взимам чат-пат някой ден офф, че после ако/като ме наемат, вече няма да има така лесни офф дни, а ще трябва да си взимам от отпуската.

Ами какво да коментирам, тъжно е. Не ми е ясно защо е трябвало да го изтъпанчат в новините горкия човек.

И на мен ми стана жал, че го показват по новините. Горкия човек.

Ати аз от розови момичешки подаръци не разбирам. Моите си падат по друг тип неща и хич не ми е лесно да избирам нещо розово и принцеско за някое момиченце. Всичко ми изглежда еднакво и ужасно розово. Crazy Иначе моите се радваха на Playmobil серията с разните животни. От разни празници са я събрали почти цялата и си правят по целия под една голяма ферма. Предполагам, че имат и разни по момичешки серии.

А последната любима играчка на Деница е един ужасно грозен от нещо като мека гума плъх. С истински размери е и си прилича досущ като истински, чак на мен ми е леко неприятен, а тя си го гушка и си спи с него. Crazy

Иначе да докладвам, че моя мъж го викнаха обратно на работа.  Всъщност, то не беше хич лошо - 2 месеца си изкара в къщи, свърши доста неща за които все не ни остава време заради работата, децата бяха болни - гледа ги, бяха ваканция - забавляваха се. Даже и пари му даваха.  Grinning Почина си малко и сега отново е в редиците на редовно трудещите се.

Лек  ден!

# 557
  • USA
Браво Ирка! Радвам се, че са се подредили нещата при вас.  Hug Закъснели поздрави и от мен за РД. Много да си здрава и щастлива!   bouquet

# 558
Анет, току-що прочетох опулена за the nose tube diet. То бива, бива, ама... Имали ли сте такъв случай при вас?

Ето статията http://shine.yahoo.com/the-thread/brides-8217-extreme-wedding-pr … et-173800919.html

# 559
  • USA
Мишки, благодаря, че сподели за шампоана!

Солей, не знам как се заблудих(може би от описанието на шишенцето) и днес като бях в Уолмарт, реших, че имат същото масло, което ти препоръча, купих го  и сега като погледнах, се оказа различно Sad. Ето това е http://www.amazon.com/Spring-Valley-Pharmaceutical-Grade-Tree/dp … cr_pr_product_top .
 Как ти се струва това, дали е чисто и трябва ли да го смесваме с нещо или така неразредено се нанася на скалпа? За какво друго освен акне, херпес (на уста), пърхут може да се ползва? Благодаря!

# 560
Маймун, изглежда ми читаво.  Peace
За нанасяне на скалпа - ако пърхута е много и НЕ е себорея, няма рани по главата - може и директно. Но първо пробвайте на малък участък и на следващия ден може по-смело. Ако се появи щипене при пробата - разредете с базово.
Друга употреба - гъбички (по краката или вагинални), всякакви ухапвания от насекоми, въшки, малки порезни рани, изгаряния на малък участък от кожата, антивирусно (няколко капки във ваната или отстрани под душа), вместо паста за зъби, за дезинфекция на всякакви пособия - козметични, кухненски, баня, премахване на мухъл в баня (смесено със сода или сол), премахване на неприятна миризма от кошчета за боклук, застояли канали на мивки/вани, миялни машини (2-3 капки), дезинфекция на многократни пелени (2-4 капки на пералня, моята никога не е пълна) и други (както се казва Wink).

# 561
Здравейте, мамита!

Солей, с малко закъснение се включвам към честитките за прекрасната новина! Честито ново попълнение- да ви е здраво и щастливо цялото семейство! Много се радвам за вас! Hug  bouquet
Аз искам да попитам- каква вода за пиене давате на децата си - 2,5-3 годишни (с флуор, без флуор, редувате ги или директно чешмяна, или айс-маунтайн и т.нат.), а също и каква вода ползвате за 6-месечни бебета, когато се налага за консумация? Нашият пед. каза, че тук водата за бебета няма регулация и най-добре била чешмяната, но аз не съм много съгласна с това...
Също така- мамитата, които кърмят- давате ли допълнителни витамини на бебетата и какви точно? А някакви витамини за 2-3 годишни?

# 562
Надежда, на бебе, жадно за вода давах чешмяна, прекарана през филтрираща система (Brita, Pur, etc.). Същото пием и сега.

Докато кърмех, не съм давала допълнително витамини.

# 563
  • USA
Ееее, Солей, супер си! Много благодаря  bouquet!

Надежда, аз давам филтрирана чешмяна вода. Витамини не давам, според моята педиатърка няма нужда.

Ирка, страхотно се е получило това с мъжа ти!

# 564
Аз още не давам витамини. Мандарини, грозде, ягоди, малини, къпини, киви и боровинки яде достатъчно.
Вода на бебе - педиатърката предпоръча преварена. Предлагала съм главно след храна, различна от кърма. На тодлърчето - филтрирана чешмяна (каквато и ние пием).

Ирка, поздравления за подредбата Simple Smile

# 565
Ирка, много хубава новина за работата на мъжа ти.

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 02:18 от benson10

# 566
еха Ирка,свърши ви рахатлъка с манджите на тати..честит ти рд на патерица и браво за работата,хич не е лесно това в наши дни,щом са го викнали обратно,значи има защо Laughing
*
Фейа,с НГТ лекуваме болни от анорексия,така ги храним като не ядат през устата..диетата е отдавна популярна в Европа,не знаех че и тук е дошла..не съм имала подобен случай,но аз съм в малко по-друга сфера (психиатрия,не козметика)..много бели стават от незнание и липса на информираност..

редакцията се състоЯ в поправка на 4 правописни грешки

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 02:11 от anette1104

# 567
Ирка, супер новина.
Тази събота в Хоул Фоодс в Северна Каролина , Южна Каролина, Вирджиния, Джорджа / лисля 4е са тези щати, а може би и Тенеси newsm78/ хол Боди  ще имат 20 % офф сутринта от 7 до 10

# 568

Е, Ирка на всеки този късмет като на мъжа ти. Пу-пу. Моят зет го уволняват от работа на 4 май. Има три деца и неработеща жена. Чак аз  психясах заради тази неприятност.

(психиятрия,не козметика)..много бели стават от незнание и липса на информираност..

Предполагам става дума за психиатрия. Да, наистина, доста бели стават от незнание. Peace

# 569

Ами какво да коментирам, тъжно е. Не ми е ясно защо е трябвало да го изтъпанчат в новините горкия човек.
Онзи ден това си говорихме с мъжа ми, трябва ли да "порицаваме" (малко силна дума, но не се сещам за по-лек вариант в момента) подобна гавра със собственото ти тяло в името на доброто здраве, или по-скоро да продължаваме да се самозаблуждаваме, че и дебел си пак красив. Преди време видях момиче на около 18 години, което едвам ходеше(от дебелина), ужасно много ми дожаля, за мен това си е болест. Не говоря за дебели по български стандарти хора, говоря за наистина дебели, защото ние тук мрънкаме, коя има да сваля 5-10-15-20 килограма, което са нищо, но станат ли към 50 за нищо красиво не иде реч, да не говорим колко е вредно.

Общи условия

Активация на акаунт