Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 212
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
Да. Peace Щом няма смесена техника полукръстчета, кръстчета, френски възелчета и бекстич, ще се получи. Пейзаж като останалите показани от мен. Пейзаж като на Вилер. Ако ти хареса това, което показах, значи смело ший 1:2. Лично аз , когато стигна до нея, така ще я шия, на българска панама. Hug Дано сме живи да ви покажа резултата, щото понякога с мравешки темпове шия. Embarassed

# 211
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
джема, сега те учат на 1:2, след десетина години може да ти покажат и кръстче Wink а ако слушкаш и папкаш може да се уредиш даже с украсителните бодове  Mr. Green

живи и здрави да са.  Hug

# 212
  • Балчик
 LaughingМоже, може. Тук само Милена стил се продава и всички шият Вилер. Е, има и хора, които са посветени в тайнството, ама са малцина.  Simple Smile

За мое най-голямо учудване наскоро една колежка ме изуми като ми каза,че си е купила гоблен на някаква американска фирма. Веднага я попитах на Dimensions ли? Тя каза, че не знае, но го е купила от Варна, показа ми картинка. Да, такъв е. Приятно ме изненада, че е отворена към новости. Simple Smile

П.П Ох, стига съм висяла в бг мамаа, ами да захващам иглата, че от вчера не съм шила. Отпуснах се след магнолиите. Между другото ги оставих за рамка вчера и сега чакам с нетърпение.

# 213
а пък на мен на едно място ми обяняваха така "този модел се шие на френска панама, вие шила ли сте на такава?" и аз като полезно изкопаемо викам за такава не съм и чувала. та ми показа жената, Аида 14  Tired
иначе и аз имам един гоблен 1 към 2 и то на милена стил, но ми харесва как стана

# 214
ant, променяла ли си цветове от указаните в схемата на Солария?

# 215
Добър вечер! Не съм влизала отдавна във форума, но не съм изневерила на любимото си занимание. Уших гобленчето от Miss Emerald от коледната томбола, само не съм го рамкирала:

От 3 дни не шия нищо и се чувствам някакси "неползотворна". Сега се връщам назад в темата...
Лека вечер!

# 216
  • Карлово
О ,много е красив rozali smile3501

# 217

Miss Emerald, този гоблен го ших преди повече от 7 години, т.е. нямах още дете. Мисля,че не съм сменяла конци. Майка ми си го беше купила, но ми го остави аз да го шия. Беше комплектован с ДМЦ, само това си спомням. Но сега като го загледах има един цвят от ръката,който ми стои неествествено.

# 218
ето го и вече готов в своето великолепие-прекрасен е , съжалявам че не е мой

# 219
  • Балчик
Много красив!

rozali и твоят гоблен е прекрасен, рамкирай по-бързо, да му се насладим в целия му блясък.

# 220
  • Стара Загора
rozali, този гоблен ми е сред най- близките планове! Досега съм го виждала само в каталога на Милена стил, но шит - никога. Имах леки притеснения, но сега ти ги расея!  

# 221
  • София
Джемма, мерси  Hug

Розали, разкошен е!   bouquet

Момичета, откъде да си купя Анхор?  newsm78

# 222
Мерси, мерси.... в действително се шие много лесно и бързо.
Сега съжалявам, че не се включих във великденската томбола,

# 223
Розали, много е хубав!   bouquet Този гоблен го гледах наскоро рамкиран в един магазин и много ми хареса и в тази връзка ще може ли да качиш схемата?

# 224
  • Балчик
Деси, аз гледах в Ибей, но бегло. Още не съм правила сметка какво, колко и от кого, излизат изгодни обяви, но не не знам дали има опции  за зибор на цветове, както често се среща при ДМС-то. две обяви, коиот погледнах бяха с определени цветове само. Ако искаш разгледай:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=cross+stitch+floss+Anchor& … t=0&_from=R40

Ако намериш нещо изгодно, свиркай. Peace

Общи условия

Активация на акаунт