Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 223
  • 770
  •   1
Отговори
# 240

В 1-2-3 stitch са доста по-евтини, но пък трябва да поръчам доста бройки, например за няколко гоблена каквито конци нямам, за да ми излезе на сметка. Иначе няма смисъл за малко бройки. Ще видим. Всъщност някой от този сайт поръчвал ли е DMC конци?

Последният път си поръчах от тези http://www.123stitch.com/Sullivans_Six_Strand_Floss.html
реших да ги пробвам за "Сиянието", излизаха изгодно и по евтино от ДМЦ, а на самите чилета си пише дори номера ДМЦ, на който съответстват.
НО
изобщо не съм доволна! изглеждат по плътни(дебели), по-НЕлъскави, и нямат нищо общо със цвета на ДМЦ, на които уж съответстват.  Stop оп извинете само черното си е черно  Whistling
Та не си поръчвайте от тези Съливан или както там им е името. ДМЦ не съм поръчвала, поради същата причина, която си описала Miss Emerald  Peace

# 241
  • София
Тук все още са по 0,95 лв., мисля и аз да поръчвам оттук, защото при нас вече ги дигнаха на 1,10  Tired

http://www.8888bg.com/cat2.php?cid=44

# 242
И аз да се оплача от некачествен конец в оригинален Дим поръчван от чужбина и лично разпечатан от мен.
Почти  уших  платната и всичко бе ок с всички цветове.НО като стигнах до коритото единия кафяв се нищи и се къса. ThinkingИ не ми върви шиенето защото са все мартенички и напасвам дължини.И ми е едно нервно от безсилието.Снощи се нервирах и го оставих,днес пак така ....
Не че ще променя нещо,но поне си изплаках болката....

# 243
Мхм.. Thinking гледам в сайта на 8888.bg конците Анхор са по-скъпи от ДМЦ newsm78
Аз си купувам от едно квартално магазинче ДМЦ-1.00лв. Ако купя над 10 цвята, жената ми ги дава по 0.95лв. А Анхор тамм са 0.95лв, ама не съм купувала.
mamamari купи си го тоя цвят отделно  дето ти се къса и ший спокойно  Hug. То така с напасване на дължини....много нервно, а шиенето трябва да е удоволствие  Crossing Arms

# 244
  • Троян
Eто и другите 2 рамкирани гоблена,малко бледи излезнаха снимките,но....

# 245
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
galle74 На мен тези мечета са ми любими и имам едно ушито за съпруга.

Браво!

mamamari Подкрепям   didida - подмени конеца.

Честит рожден ден на Силвия / sissak/

# 246
albenapd, прекрасни са!
 Не се ли намери лятната воденица?

# 247
  • Атлантис, Галактика Пегас
sissak и от мен ЧРД!!!! Да си жива и здрава, много време за хобито.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 248
  • край Дунав
  bouquet  Силве, ЧРД! Да си жива и здрава с този неуморен дух на творец и добър приятел!

# 249
 Hug Благодаря ви.

# 250
  • Варна
Привет, момичета!  bouquet
Кога започна темата , кога успяхте да я напълните с толкова много красота! Hug
Аз минавам да се отчета с един дребосък подарък за една малка принцеса, надявам се тези дни да го покажа и рамкиран.

Ау, много е сладко това! И аз искам да подаря такова! Откъде да му намеря схемата  Praynig

# 251
  • Поморие
Дай мейл и ще ти я изпратя. Peace

# 252
# 253
  • Балчик
Дмц съм купувала от тук, но по-голям брой, за малко доставката оскъпява.:
http://craftersmarket.net/dmcfloss.html

# 254
  • Ловеч

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Силвия и от мен.

нека всяка твоя мечта, се превръща в реалност.

Общи условия

Активация на акаунт