Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 226
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сис, Честит рожден ден!   bouquet Много здраве, любов, щастие, късмет и достатъчно свободно време за любимото хоби  Hug

# 256
Sissak не мога да не се включа и аз Laughing
Желая ти здраве, повече свободно време и мноооого поводи за усмивки. Честит Рожден Ден   bouquet

# 257
  • Пловдив
Сис, честит празник! Бъди здрава и много усмихната!     newsm67

# 258
Честит празник, Сис  Hug

# 259
  • Балчик
Честит празник и от мен, Сис.  bouquet

# 260
Сис ,и аз да се присъединя към поздравленията. Бъди жива,здрава,обичана и с много поводи за радост.

# 261
  • гр.Плевен
Честит рожден ден, Sissak!   bouquet

# 262
  • ГОре на черешата...
Сисак, честит рожден ден  bouquet! Много щастие и творческо вдъхновение!

# 263
Сисак, няма как да пропусна - Честит празник!!! Желая ти всичко най-най и каквото поискаш, да го получиш! И весело изкарване!!!   bouquet

# 264
Сисак,  newsm59 !!!!!!
Джемма, нямам търпение да видя магнолиите в рамки! Simple Smile))

# 265
Sissak, честит рожден ден и от мен! Бъди преди всичко здрава! А след това... след това нека имаш много реализирани мечти, каквито и да са те!  smile3525

Момичета, благодаря на всички за споделеното инфо за DMC. Ще почакаме, пък ще видим. С колко ще се вдигнат. И ако е много, ще направя списък на страшно желаните за ушиване и липсващите за тях номера,  и може би ще поръчам от 1-2-3 stitch.

# 266
  • Стара Загора
Честит рожден ден, Sissak!   

Аз се запалих от вас по гоблена с пумата. Доколкото си спомням коментираше се в темата, че има два варианта. Може ли да ми обясните каква е разликата между тях и да помоля някой да качи по- добрия вариант.

# 267
Сисак, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди здрава, смела, горда, силна и винаги продължавай напред и нагоре!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 268
  • София
Аз се запалих от вас по гоблена с пумата. Доколкото си спомням коментираше се в темата, че има два варианта. Може ли да ми обясните каква е разликата между тях и да помоля някой да качи по- добрия вариант.

Ето това е вариантът без грешки  Peace
http://dump.ru/file/5662694

# 269
Сис, честито помъдряване   bouquet

момичета, ще пускам обща поръчка на криф и рогоблен. събирам поръчките до 01.04 и на втори пускам поръчката. ако някой се интересува да ми пише на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт