Ние сме на светлинни години от бърсането сам. Той беше в някакъв период с ношно и следобедно напикаване, т.е. по време на сън. Та камо ли да се бършем!
И аз я мисля Тея и Бебеш, как ли са, никой ли няма връзка с тях да сподели?
Сега съм спряла Валери, че цялата група в яслата натръшкана с нов вирус, та и той се паразкашля, сега сме с Бриония 15, надявайки се да стопираме нещата в зародиш. Интересно, че няма сополи никакви, откъде пък е тая кашлица. Че и влажна! Пак се моля бебето да се размине
!Забелязвали ли сте децата ви да реагират на сладко - в смисъл да се превъзбуждат. На Валери сякаш и най-малкото количество му се отразяв. Сега сме скрили всичко и той напада плодовете. Аз почти постоянно го ограничавам заради алергични обриви, които прави лятото. Но дори и малко да му отпусна - пак ми се струва, че се превъзбужда. Наколо смятат, че си въобразявам, та затова питам и вас.
Само се дразнят, навънка също въобще...

Добре, че ви има!
Поради тази причина не позволяват на Свилен да ходи на ясла, защото групата била здрава и не ми се влиза в допълнителните подробности да ви обяснявам ,че се поядосвам. Добре поне, че от понеделник съм отпуска до края на месеца, щото иначе....та отново отглеждам и двамата. И днес го водих с мен на работа, уникално изживяване
От тук нататък никакви подобни премеждия да не ви се случват! Много целувки на Тея
Тя как е? А ти