Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Tам през Атлантическия океан
А аз мисля да си я направя на снимка и да си я сложа в една папка и само аз да я гледам. На декстопа всички ще я виждат и ще питат и ще задват неудобни въпроси, които само ще внесат негативна енергия Grinning

Kартата ми е на гоялма коркова дъска  Grinning на стена до 'раборното' / бюро място в къщи до компа  Mr. Green Домъкнах  картата барабар с дъската от Бг. от сантимент  Laughing чак тук .

Имало е случаи един , два пъти  когато са идвали гости да я откача  Laughing ама на края не ми пукаше  Wink
Като ме питат казвам - Карта на желанията ми  Grinning точка  Mr. Green Никаква негативна енергия само усмивки  Wink
Мъжа ми вече нЕма, нема и той забочи нещо негово на картата ми/ни  Laughing Работи  Peace

Хората щяха да се тревожат по-малко за това какво другите мислят за тях, ако можеха само да си представят колко рядко другите мислят за тях.
Джон Мейсън

Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 15:32 от Desss

# 77
Благодаря за новата тема  Heart Eyes

Аз понеже открих темата октомври, ноември 2011 и досега само съм писала желания на новолуние, е първия път се опитах да е нещо като карта, но беше на лист от тетрадка голям формат, разграфих, оцветих и написах...... Но сега за първи път ще правя на Овенско новолуние и при положение, че съм Овен, много се вълнувам, но мисля да си я направя на компа, иначе все някой ще ми я намери и задаването на въпроси с някакъв ироничен тон..... Twisted Evil , пък и  нямам от къде да си изрязвам разни картинки, не купувам нито списания, нито вестници и от компа ми е доста по лесно. Вече съм си дръпнала картинки, разграфила и оцветила картата, за да ми е по лесно после, защото съм малко бавна (да ги оразмеря, поставя и т.н.)
Успех на всички с картите  Hug

# 78
  • Под кленовите дървета
а аз някъде прочетох, че всичко по картата трябвало да се прави в самия ден на Овенското новолуние newsm78 Тоест намиране на снимки, рязане, правене на онлайн картата.

Прави сте, може да я сложа на скрийнсейвър да ми се въртят снимките от картата Grinning

Десс, понеже си задгранично, явно, моля те кажи, къде да поставя желанието за виза? Кандидатствали сме по квебекската процедура и сме вложили всичко там, затова искам да поставя желание за скорошна виза, но не знам в кой сегмент newsm78

А датата, която сепоставя в онлай картата имали значение каква е? Или произволна си избирам?

# 79
  • Tам през Атлантическия океан
Желанието ми/ни за Зелена карта САЩ бях сложила в долния десен квадрат - северо-запад   Peace

# 80
Съгласна съм с постовете ви на 4та страница, така мисля и аз...имах нужда просто да чуя и вашето мнение, споделен личен опит, явно сме стигнали до същия извод и явно е правилен за нас си.  Hug  bouquet

# 81
  • Под кленовите дървета
явно Вселената ми подсказва някои неща Laughing
Днес станах леля и като отидох да поздравя таткото, какво мислите видях -карта на желанията Laughing
Мисля, че това е знак, да не се притеснявам, а да я сложа на видно място.

Аз обаче пак с въпрос Embarassed

Ако искам да...се науча да обичам повече, може ли да сложа просто снимки, които изразяват любов и споделяне, без да са само семейни? Защото иначе сякаш ограничавам искането си само до "да се науча да обичам близките си повече'. А тази година се научих да прощавам на тези, които са ме наранили. Сега искам да се науча да обичам дори наранилите ме. Или не е правилно?

# 82
явно Вселената ми подсказва някои неща Laughing
Днес станах леля и като отидох да поздравя таткото, какво мислите видях -карта на желанията Laughing
Мисля, че това е знак, да не се притеснявам, а да я сложа на видно място.

Аз обаче пак с въпрос Embarassed

Ако искам да...се науча да обичам повече, може ли да сложа просто снимки, които изразяват любов и споделяне, без да са само семейни? Защото иначе сякаш ограничавам искането си само до "да се науча да обичам близките си повече'. А тази година се научих да прощавам на тези, които са ме наранили. Сега искам да се науча да обичам дори наранилите ме. Или не е правилно?

Ами честито лельо - да е живо и здраво детенцето !!! newsm32
Аз слагам снимка , на която сме семейството - прегърнати и усмихнати , защото ми напомня чувството за топлина и голяма взаимна обич /нали е важното чувството/. А ти си сложи снимката , която ти "говори" повече т.е. която предизвиква чувството на обич .

# 83
А аз се домогвам до приятелството на един човек, важно ми е с него да сме приятели.
Къде точно на картата да сложа негова снимка? Страхувам се да не объркам това с любовните взаимоотношения, затова питам.

# 84
А аз се домогвам до приятелството на един човек, важно ми е с него да сме приятели.
Къде точно на картата да сложа негова снимка? Страхувам се да не объркам това с любовните взаимоотношения, затова питам.

В северо-западния сектор - "Помощници, пътешетствия"

# 85
От моята стара карта на желанията правена на овенско новолуние преди три години, нищо не се изпълни. Може би не съм я направила добре- тя имаше три желания- цък  Mr. Green. Сега мога ли да повторя двете от тях  или няма см. newsm78

# 86
  • София
От моята стара карта на желанията правена на овенско новолуние преди три години, нищо не се изпълни. Може би не съм я направила добре- тя имаше три желания- цък  Mr. Green. Сега мога ли да повторя двете от тях  или няма см. newsm78

Винаги има смисъл, ако желанията все още са такива.

# 87
Като правих моята карта преди три години и се сбъдна всичко на нея, нямах си понятие дали е новолуние или не. Не съм спазвала посоките на Света със характера на желанията си , просто защото не съм била наясно , че трябва да се съобразяваме с това. Сега пак съм решила да не се съобразя със второто , но ще я направя на новолуние.- дано има същият успех както първата ми карта , която седеше на декстопа на работното ми място и всички ме питаха . Според мен е по- важно да изживееш максимално всичките си желания...

# 88
Феички, моля Ви , обяснете ми защо така на обратно ми седят квадратите,  както ги е подредила Десс, и по същият начин ги гледах  в някакви други сайтове...? И както така ми седят объркани, самата карта ли трябва да я закача така,че да сочи  към истинските посоки съобразно апартамента , в който живея? ?  newsm78
 И аз се подготвям за Новолунието... Blush

# 89
Така е по фенг шуй, както са на картинката на Дессс. Нищо не се обръща, така трябва да изглежда като я гледаш ти. С тези квадрати на тези места.

Отделен е въпросът, че това е по фенг шуй, а никой не е длъжен да се съобразява с него, ако не му идва отвътре. Карти, правени само по едно желание и целите налепени само с картинки за същото това желание си работят и без да са по фенг шуй. Наистина е най-важна емоцията и заряда, всичко останало е второстепенно.

Аз обаче съм с по-различно мнение за приятелите в северо-запада. Зоната на приятелите и обществото е отляво на правещия картата, на изток. На картинката на Дессс пише само "семейство" там, но по принцип там са и приятелите, и обществото, в което искаме да сме и как да сме поставени в него.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт