Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви момичета, а може ли снимка на кремчето на Балеа с био домат?

# 676

Някой ползвал ли ги е? Моля за впечатления.  Grinning

# 677
Благодаря ви момичета, а може ли снимка на кремчето на Балеа с био домат?
Нямам време да ровя за снимка но ще се ориентираш има на кутийката едно червено разрязано доматче и цената е 5 лв и стотинки при нещата на балеа ще го откриеш лесно Peaceдо него има нощен но той беше с нещо друго не с био домат и не посмях да го взема да не ми дойде мазен.
Тази прахообразната пудра на Алверде не можах да мина да я взема но на предната страничка доста подробно беше обяснено за нея че тестерите не отговарят много-много.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 15:11 от raz_nejena

# 678
Lilotti,ползвам гел за измиване на лице с "перла"  и крем от същата серия.Последния ми е много мазен.....Имам и друг крем на Алверде,пак ми е мазен.Явно тези кремове не са за мен.  Peace

# 679
Lilotti,ползвам гел за измиване на лице с "перла"  и крем от същата серия.Последния ми е много мазен.....Имам и друг крем на Алверде,пак ми е мазен.Явно тези кремове не са за мен.  Peace

Странно, защото е матиращ за нормална и смесена кожа. Твоят за каква кожа е?

# 680
# 681
# 682

Странно, защото е матиращ за нормална и смесена кожа. Твоят за каква кожа е?
   Странно наистина... Peace
   Моята е смесена.

# 683
Аз го ползвах , има вътре нещо като кокосови стърготини , които всъщност правят ексфолирането. Не е някакъв стържещ - приятен е на допир. Като го купих имаше много хубав сладък кокосов аромат , но като го изхабих на половина след около 2 седмици , и изненадващо почна да мирише много странно , на вкиснало или изгнило  ooooh!  Хвърлих го , но обмислям да му дам втори шанс , може да не съм случила на туба.

# 684
  newsm53 Хубав ли е този пилинг?
Аз го ползвах , има вътре нещо като кокосови стърготини , които всъщност правят ексфолирането. Не е някакъв стържещ - приятен е на допир. Като го купих имаше много хубав сладък кокосов аромат , но като го изхабих на половина след около 2 седмици , и изненадващо почна да мирише много странно , на вкиснало или изгнило  ooooh!  Хвърлих го , но обмислям да му дам втори шанс , може да не съм случила на туба.

С продуктите  на Арверде и при мен съм забелязала подобно нещо  Thinking  Rolling Eyes .В магазина като ги помириша -страхотна миризма   Crazy и след отваряне нищо не се усеща   ooooh! - затова се отказах от тях. Naughty Crossing Arms

# 685

С продуктите  на Арверде и при мен съм забелязала подобно нещо   Rolling Eyes Thinking   .В магазина като ги помириша -страхотна миризма    Crazy и след отваряне нищо не се усеща  ooooh!   - затова се отказах от тях.  Crossing Arms Naughty

# 686

С продуктите  на Арверде и при мен съм забелязала подобно нещо   Rolling Eyes Thinking   .В магазина като ги помириша -страхотна миризма    Crazy и след отваряне нищо не се усеща  ooooh!   - затова се отказах от тях.  Crossing Arms Naughty
   Аз без да знам че на Алверде не са трайни уханията на продуктите си взех пилинг за тяло на Балеа с индийски чай,ухае уникално...та явно е било за добро Joy

# 687
Вече и аз се сдобих с мусчето,страхотно е http://storage4.album.bg/ab9/039_ac786_29546900.jpg  Heart Eyes
Доволна сам и от http://storage4.album.bg/998/021_a676c_29546896.jpg

# 688
Даа, гланца е невероятен. Взех си оранжев и червен, и на една приятелка купих като твоя. А на червения аромата е точно същия малинов като аромата на мусчето на Балеа.

# 689
Вече и аз се сдобих с мусчето,страхотно е http://storage4.album.bg/ab9/039_ac786_29546900.jpg  Heart Eyes
Доволна сам и от http://storage4.album.bg/998/021_a676c_29546896.jpg
Ауу,наистина добре изглежда  newsm10 И аз щях да си взимам този четвъртък и взе че се случи това ужасно земетресение Cry Понеже съм от Перник и беше страшно boo Но като се поотърся малко от шока ще се престраша да ида до ДМ smile3517

Общи условия

Активация на акаунт