Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Даа, гланца е невероятен. Взех си оранжев и червен, и на една приятелка купих като твоя. А на червения аромата е точно същия малинов като аромата на мусчето на Балеа.
може ли малко инфо за гланца-разтича ли се, лепне ли? Повече блясък ли е, или си има и цвят?

# 691
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз пък влизам да се оплача... Ползвам почти всички маски на Балея за лице, но днес една направо ме умори  #Cussing out
Не знам някой дали я е ползвал,но за мен се оказа непоносима..Първо на вид го докарва на кал,но ок...Сложих си я и веднага започна да щипе, ужас и веднага я измих....Нито кожата ми е раздразнена ,нито нищо.Беше в срок на годност, всичко ок..и направо в коша.

http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … s_meer_maske.html

# 692
  • София
Аз пък влизам да се оплача... Ползвам почти всички маски на Балея за лице, но днес една направо ме умори  #Cussing out
Не знам някой дали я е ползвал,но за мен се оказа непоносима..Първо на вид го докарва на кал,но ок...Сложих си я и веднага започна да щипе, ужас и веднага я измих....Нито кожата ми е раздразнена ,нито нищо.Беше в срок на годност, всичко ок..и направо в коша.

http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … s_meer_maske.html

При мен беше същата реакция  ooooh! Ама аз Балея козметика за лице не харесвам по принцип  Peace

# 693
Това ми напомня за някакъв измиващ гел за лице на Балеа който с бях купила , един с розов етикет и в розово шишенце  помпичка , не го помня какъв беше. Та той , отвратителен , консистенцията подобна на желе и като си я сложиш на лицето чак е лепкава , като силикон. Миризмата натрапчиво химическа. Измиващият ефект - съмнителен , абе ужас , направо в коша. И тук като чета , повече продукти на Балеа за лице май няма да взимам.

# 694
  • София
Аз пък съм на път да си купя втора опаковка от розовия измиващ гел на Балеа с помпичка. Аз съм доволна.

# 695
И аз съм доволна от някои неща - но то си е до кожа май. Много-много не взимам, защото винаги имам нещо предвид от други марки, но като се завъртя, няма как да не грабна нещо. Така стана и с овлажняващите каапсулки, които много ми харесаха.

# 696
Относно гланца на Есенс- Приятен е, не лепне, не се разтича бързо, аромата му е страхотен, червения е малина, оранжевия май беше папая, кафявия- карамел...това е , което съм пробвала. Цветовете не са много силни.

# 697
  • София
За почитателките на малинките, днес си взех лосиона за ръце. В промоция някаква е за 2.95лв.

Останалите ми покупки

# 698
Мацата,лосиона за ръце хубав ли е?Подобен ли е на този на душ гела(ако си го ползвала)? Simple Smile

# 699
  • Стара Загора
Мацата и аз се нареждам за отзиви. Като муса за тяло ли мирише? Него изобщо не го харесах, много ми е сладък. Аз никога не съм харесвала миризмата на малина, може би и този лосион няма да ми хареса.  Embarassed

# 700
Мацата казвай за лосиона за ръце че ми се разтуптя сърцето Laughing Laughingутре мятам два стига да са дошли в Пловдив някой ако знае да каже плс.има ли ги у филибе Praynig

# 701
Мацата,от кой ДМ го купи? И колко мл.е?

# 702
  • София
За момичетата от София - от ДМ в Хаджи Димитър го купих.  Голям е колкото лосиона с ванилия - 300 мл.
Мирише като муса с малини.
Попива бързо, не е мазен. На мен много ми харесва аромата на малини. Като качество е същия като ванилията. И него имам, и си го харесвам. Само не знам кога ще ги свърша и двата, ама важното е че запасих докато има  Joy

# 703
Mацата, аз се нареждам за отзиви за бронзиращия лосион ... дали хидратира изобщо, колко точно цвят се постига с него... Аз търся леко изравняване на тена и маааалко потъмняване, само мъничко, за да не съм толкова бяла... от 4 години не съм била на море, а пък на солариума му нямам доверие Simple Smile
Благодаря, предварително  Peace

# 704
Много благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт