Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Belgium
Mацата, аз се нареждам за отзиви за бронзиращия лосион ... дали хидратира изобщо, колко точно цвят се постига с него... Аз търся леко изравняване на тена и маааалко потъмняване, само мъничко, за да не съм толкова бяла... от 4 години не съм била на море, а пък на солариума му нямам доверие Simple Smile
Благодаря, предварително  Peace

bmb, малко по-назад в темата дадохме отзиви за автобронзанта  Peace

# 706
  • София
Момичета,знаете ли тази серия на Essence   http://www.essence.eu/products/trend-editions/weiterleitung/fruity.html  дали ще се внася в България?  Simple Smile

# 707
Да похваля този скраб! Стра-хо-тен!!!! Grinning

Взех си и муса с малинката. Обаче на мене този с ванилия повече ми харесва Rolling Eyes

# 708
  • Стара Загора
Момичета,знаете ли тази серия на Essence   http://www.essence.eu/products/trend-editions/weiterleitung/fruity.html  дали ще се внася в България?  Simple Smile

Не. Тя вече и в Германия се изчерпа и ако е останало някъде нещо, е на късмет. "A new league" е текущата. Тук вече не внасят лимитираните колекции.  Peace

# 709

Някой ползвал ли ги е? Моля за впечатления.  Grinning
Относно крема за лице 3в1, бях го ползвала преди време, но само като нощна грижа, тъй като до колкото помня не ми хареса, защото ми се стори тежък и попиваше бавно. Аз имам смесен тип кожа на лицето и ми оставяше лек мазен филм, но пък за сметка на това аромата му беше доста приятен.
Ако си със нормална или суха кожа, предполагам ще ти допадне Simple Smile

# 710
  • София
iv4enceto_91 , благодаря за отговора.  Hug  Аз си взех от кремообразните сенки на Essence Stay All Day  http://beautyblogofakind.blogspot.com/2012/02/essence-stay-all-d … -lasting-eye.html  Издържаха 10 часа без да се събират ( с база ) Simple Smile 

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 00:49 от zority

# 711
Да похваля този скраб! Стра-хо-тен!!!! Grinning

Взех си и муса с малинката. Обаче на мене този с ванилия повече ми харесва Rolling Eyes
Аууу ще си го взема newsm44

# 712
  • София
Някой някъде мяркал ли е зелената и лилавата гел очна линия на Есенс? Навсякъде имат само от черната, кафявата и сребърната  Tired

# 713
Лу, знам - прочела съм и съм благодарна за отделеното внимание. Обаче колкото повече отзиви събера, толкова по-добре. Не вреди още едно мнение, нали така ?  Peace

# 714
Някой някъде мяркал ли е зелената и лилавата гел очна линия на Есенс? Навсякъде имат само от черната, кафявата и сребърната  Tired
Аз си взех лилавата от Лили в мол Сердика , но преди месец някъде. Зелената никога никъде не съм я срещала , дори не знаех че има такава.

# 715
  • Ст Загора
Мацки на Алверде да има   подхранващ крем за лице ? За мада кожа , не съм гледала кро има .

# 716
  • Belgium
Лу, знам - прочела съм и съм благодарна за отделеното внимание. Обаче колкото повече отзиви събера, толкова по-добре. Не вреди още едно мнение, нали така ?  Peace

О, разбира се, аз помислих, че не си видяла предишните отзиви  Laughing

# 717
  • София

Вчера купих лилавата в подлеза на Софийския,бяха останали 2,а зелената я нямаше  Peace

# 718
  • София

Вчера купих лилавата в подлеза на Софийския,бяха останали 2,а зелената я нямаше  Peace

Аз също  Peace Зелената съм виждала преди време в Бизнес Парка, а вчера загледах една, на която пишеше Sun Club- изглеждаше кафява, ако съм запомнила добре.

# 719
В Бизнес Парка има само кафявата и сребристата. Дори черната не са я зареждали от някоко седмици  Tired Тази седмица още не съм ходила да проверя.
А кафявата от Sun Club къде я видя? Търся я от доста време, но никъде не съм я мяркала.

Общи условия

Активация на акаунт