Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В Бизнес Парка има само кафявата и сребристата. Дори черната не са я зареждали от някоко седмици  Tired Тази седмица още не съм ходила да проверя.
А кафявата от Sun Club къде я видя? Търся я от доста време, но никъде не съм я мяркала.

В подлеза на СУ.

# 721
  • София
Много ви благодаря  Hug Ще отида до СУ следобяда. Дано да не е купена  Mr. Green
А тези от серията Сън Клъб различават ли се по формула или само по цвят? Тях никъде не съм ги виждала.

# 722
iv4enceto_91 , благодаря за отговора.  Hug  Аз си взех от кремообразните сенки на Essence Stay All Day  http://beautyblogofakind.blogspot.com/2012/02/essence-stay-all-d … -lasting-eye.html  Издържаха 10 часа без да се събират ( с база ) Simple Smile 

Каква база ползваш, пак тяхна ли? Rolling Eyes

# 723
На обед още имаше двечки от лилавата в СУ. Веднага дотичах да информирам Адри Mr. Green

veselina_s_p, от кафявата Sun Club имаше повечко, но имай предвид, че и тя е блестяща в бурканчето като другата кафява. Сега видях, че има и синя от серията Sun Club, ако някой случайно я мерне някъде да свирка  Hug

# 724
  • София
Ей, златни сте  Hug
ТЕзи сенки Stay All Day Long са несъвместими с базата на Арт Деко. С тази на NYX няма проблеми, но с Ард Декото... все едно се пресякоха  Sick и станаха едни гнусни лепкави черни парцали... все едно катран съм си намазала на клепача. Едвам ги свалих после. 10 минути стъргане  ooooh!

# 725
Записвам се и аз на опашка за синята, докато се чудя на кафявата Thinking Почти не нося топли цветове и сигурно само ще я подмятам..

А имате ли отзиви от пудрите на Катрис (в квадратните кутийки) и Есънс (матиращите)? Тези на Есънс, въпреки че се водят матиращи, имат много фини блестящи частички и сигурно хубаво освежават тена, но ми се иска да чуя мнение от ползвали Hug

# 726
Лосиона за ръце с малинки е много хубав. Има го в Пловдив, от дм на Капитан Райчо. Цената е 3.99 няма намаление. Взех два , доволна Simple Smile

# 727
  • София
Пух, кафявата линия от редовната срия (не Сън Клуб) е по-скоро студено кафяво, не топло. Много приятен цвят (в последната ми публикация в блога за опушения грим съм с нея и цветът е излязъл реален, за разлика от този на сенките   Mr. Green ).
Аз също хич не се харесвам с топли цветове.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 17:36 от NovemberRain

# 728
Пух, кафявата линия от редовната срия (не Сън Клуб) е по-скоро студено кафяво, не топло. Много приятен цвят (в последната ми публикация в блога съм с нея и цветът е излязъл реален, за разлика от този на сенките   Mr. Green ).

На мен точно това не ми харесва в тази очна линия. Не мога да се възприела с такъв цвят при миглите  Crazy Имам такива сенки и много си ги обичам. Но за очна линия нещо не ми се връзва. За това искам от другата серия, тя ми изглежда "нормално" кафяво  Laughing

# 729
  • София
iv4enceto_91 , благодаря за отговора.  Hug  Аз си взех от кремообразните сенки на Essence Stay All Day  http://beautyblogofakind.blogspot.com/2012/02/essence-stay-all-d … -lasting-eye.html  Издържаха 10 часа без да се събират ( с база ) Simple Smile 

Каква база ползваш, пак тяхна ли? Rolling Eyes

Да,с база на Essence  Simple Smile

# 730
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мацки на Алверде да има   подхранващ крем за лице ? За мада кожа , не съм гледала кро има .

аз ползвам това за чувствителна кожа
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … screme_seide.html

# 731
  • София
Сетих се да похваля тук и добавките за коса на ДМ. Струват под 6лв и ги купих ей така, почти на майтап, без особени надежди, но се оказаха чудесни. При мен ефектът от подобни добавки е видим обикновено върху ноктите, не толкова на косата. За няма месец се усети резултат с по-бърз растеж, а след два месеца спря и цепенето и станаха много твърди и то при положение, че тъкмо бях свалила гела.
Определено при мен са по-ефективни от Ревалид, Пантогар, Мерц и Геритамин (всяка година си правя по един курс с някакви такива добавки).

# 732
  • Belgium
Адри, как изглеждат тези добавки за коса?

Аз съм доволна от Maxi Hair, но нищо не пречи да пробвам и друго  Laughing

# 733
Пух, кафявата линия от редовната срия (не Сън Клуб) е по-скоро студено кафяво, не топло. Много приятен цвят (в последната ми публикация в блога за опушения грим съм с нея и цветът е излязъл реален, за разлика от този на сенките   Mr. Green ).
Изглежда страхотно на снимките, струва ми се супер подходяща за ежедневен грим, вместо наситено черно Heart Eyes Определено ще си я взема в такъв случай Hug

# 734
  • София
Лу, ето ги -
Макси Хеър не съм пробвала, но доста ги хвалят. Но от тези, които съм пила, ДМските са най-добри или по-скоро с най-интензивно действие. От Мерц и Геритамин никакъв ефект не виждах и след 3-4 месечен прием. От Пантогар и Ревалид имаше ефект, но чак след втория месец, а се пият по 3 таблетки на ден и са значително по-скъпи.

Пух, няма да сбъркаш с очната линия. Много е хубава  Peace

Много благодаря на всички за информацията. Минах през СУ и си взех лилавата  Mr. Green Трябваше май да взема и кафявата от СЪн Клуб серията. Доста по-светла е от другата. Имаше 4 бройки от нея.
Тези очни линии ги харесвам и използвам не само по предназначение, а и като водоустойчиви сенки, а също са и добра основа за много тъмен вечерен грим като се сложат на целия клепач. Сенките залепват отгоре по-добре, отколкото върху която и да било база, а цветът става много по-наситен. Трябва обаче да се действа бързо за да не издъхне преди да са сложени сенките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт