Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да дам отзив за млякото за коса. Наистина няма никакъв, ама никакъв проблем с отежняването на косата. Ще го ползвам с голямо удоволствие.   bouquet

# 331
Catalonia, може да ползваш преса след млякото. То има и термична защита Peace

# 332
Рано пиле,рано пее  Party тази сутрин отскочих до магазина и взех за всеки по нещо  Heart Eyes
мъжкият крем мирише много приятно..като пробвам маската за коса ще пиша.За бебешките неща дано са хубави,въпреки че тя е големичка,но поне няма да й навредят.Хубав ден   bouquet

# 333
  • Lost in a fairytale ...
Catalonia, може да ползваш преса след млякото. То има и термична защита Peace

И аз съм страшно доволна от млякото, но не знаех, че има термична защита. Вече съм още по-доволна  Grinning

# 334
 О, перфектно щом е подходящо и за преса определено ще го купя. Най-важното е да не ми омазнява косата...

# 335
http://maquilab.blogspot.com/2012/04/quick-post-balea-hydrating-hair-milk.html

Това мляко за коса на Балеа хич не ме впечатли, въпреки че много го хвалехте Sad

# 336
Момичета, днес гледах няколко серии на Balea за лице. Имат тоник, маска, почистващо средство, кремове за различен тип кожа. Хубави ли са им този вид продукти  Rolling Eyes Най-вече ме интересуват почистващите гелове, тоници и т.н.

# 337
  • Бургас
Млякото за коса на Балея преди 2 години съм го ползвала, с една приятелка се зарибихме, тя е с права коса и много му се кефише аз съм с къдрава коса и освен якия аромат друго не ме впечатли.

# 338
Здраейте!
Преди малко бях до ДМ и побеснях. В момента тече някаква промоция на всички спирали на Римел, в следствие на което има изтеглен щанд само с тях, до който стои промоутърка с техен тишърт и спира жените да им предлага спирали. До тук добре. Само че какво видях: въпросната промоутърка и охраната хванали по една отворена спирала и нещо се лигавят, май се "дуелираха" с четките. В този момент аз, възмутена от гледката, им казвам: "Извинете, но не бива да отваряте спиралите, защото срокът им започва да тече от този момент и засъхват." Те ми отговориха троснато, че това били тестери. Еми ще ме извиняват, но нямаше нито едно шишенце, на което да пише "тестер"  #Cussing out

Извинете ме за отклонението, но направо ме извадиха от кожата този път.
За да не е съвсем офф - новата спирала на Римел, оранжевата, въобще не ми хареса. За първи път не ми допада тяхна спирала (от трите вида, които съм пробвала преди това).
А в немския сайт на ДМ видях, че Алверде пускат зелен "камуфлажен" коректор, но не го видях днес на щанда им  newsm78

# 339
grrrl, това в ДМ в подлеза на СУ ли беше? Знам, че основната идея на поста ти е друга и си възмутена с пълно право, но освен това там винаги текат някакви селски закачки и страшен лигоч между охраната и продавачките. Доста често ми развалят кефа от пазаруването...  Whistling

# 340
Rangua, на "Мария Луиза", но това, за което ти говориш го има и там, и на "Стамболийски" и в подлеза на СУ (най-близките ми ДМ). Наистина е много неприятно. Аз самата работя с клиенти в не толкова по-различна сфера и не мога да си представя такова отношение от страна на персонал...

# 341
grrrl, това в ДМ в подлеза на СУ ли беше? Знам, че основната идея на поста ти е друга и си възмутена с пълно право, но освен това там винаги текат някакви селски закачки и страшен лигоч между охраната и продавачките. Доста често ми развалят кефа от пазаруването...  Whistling
Абсолютно се съгласявам.
Онзи ден исках да проверя и за разни други неща, но простотията беше на върховно ниво и се наложи да напусна.

# 342
Това ако го напишете до ръководството, тези веднага ще фръкнат Grinning Немците много държат на качествен персонал Peace
Аз лично не съм попадала на такива случки и винаги ми е приятно да пазарувам там, но ако наистина сте недоволни е хубаво да им се напише. На сайта със сигурност има форма за връзка с тях.
Защото иначе излиза, че само клюкариме тука и така нищо няма да се промени към по-добро.
Трябва да си търсиме правата yes

# 343
Това ако го напишете до ръководството, тези веднага ще фръкнат Grinning Немците много държат на качествен персонал Peace
Аз лично не съм попадала на такива случки и винаги ми е приятно да пазарувам там, но ако наистина сте недоволни е хубаво да им се напише. На сайта със сигурност има форма за връзка с тях.
Защото иначе излиза, че само клюкариме тука и така нищо няма да се промени към по-добро.
Трябва да си търсиме правата yes
Абсолютно съм съгласна, за това и НЕ за първи път им пиша. Днес обаче смятам да пиша и на Римел България, тъй като това малко или много злепоставя и техните продукти, защото после някоя от нас ще си купи засъхнала спирала и ще каже, че не става за нищо  Peace

# 344
Toчно така!
Ето на сайта им пише следното:
Доброто обслужване в dm е гарантирано!
Всяко посещение в dm филиал трябва да бъде приключение! Служителите в нашите магазини се грижат ежедневно за подредбата на продуктите, стараят се да дават компетентни съвети и създават приятна атмосфера в магазините. За нас обаче това не е достатъчно! Затова ние Ви предоставяме привилегии, за да се чувствате комфортно при нас!

За да действа тяхното обещание трябва да имат и обратна връзка с нас. Така ще знаят от какво не сме доволни и ще се поправят!

Общи условия

Активация на акаунт