Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

Друг мус с малина не помня да е имало.
Лелеееее БЛАГОДАРЯ ТИ smile3525ИЗГЛЕЖДА СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРР  bouquet  bouquet

# 646
  • русе
В ДМ-а видях два фон дьо тена на Алверде - минерален и обикновен. Някой ползвал ли ги е?

Ползвам този http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … care_make_up.html харесва ми но не е много покривен по скоро е като крем но иначе кожата седи добре ,на мен лично ми идва малко светъл-взела съм си най тъмния цвят №30 тъй като съм с по тъмна кожа и отгоре слагам една пудра пак на Алверде/бронзова/ за да се потъмня малко Joy

# 647
  Виждали ли сте това в ДМ или Лили?

# 648
Измиващите гелове за лице на Балеа хубави ли са?

# 649
Изключително съм доволна от това масло за лице въпреки ,че не съм във възрастовата категория за която е предназначено:

http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … _gesichtsoel.html

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 10:53 от KATREN

# 650
  • София
Андъруотър, тази серич на Нивея я спряха...

# 651
  • Бургас
Странно точно тази серия я имаше в ДМ и си купих крема за лице преди 2 седмици някъде. Имаше цялата серия. За Нивея имах в предвид серията  Laughing

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 11:50 от deadly_vesi

# 652
Измиващите гелове за лице на Балеа хубави ли са?

Ползвах преди време един от серията Balea Young (зелена опаковка) и не ми хареса особено. Не изсушаваше прекалено, но не беше и добре измивен (аз обичам да скърца Crazy)

# 653
Благодаря за отговорите Simple Smile Проверих в един ДМ и имаше останалите продукти от серията, само моя не, но пък после го намерих в една квартална аптека ..  Sunglasses

# 654
Дамарис, мерси Simple Smile

# 655
Подкрепям. И аз ползвах същия - изсушаваше при мен доста, а и ефект няма. Метнах го директно в коша.

# 656
  • София
Днес бях на крачка да се сдобия с този лосион, но ме спря това че нямам отзив от тук  Laughing

Въпросите ми са: много ли потъмнява кожата, има ли опасност от петна и равномерно ли пада тена след това.
Нужно ми е нещо за краката, което леко да изравни тена.
Надявам се някой да го е ползвал.

# 657
Подкрепям. И аз ползвах същия - изсушаваше при мен доста, а и ефект няма. Метнах го директно в коша.
Хм, а на Алверде нещо? newsm78

# 658
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Днес бях на крачка да се сдобия с този лосион, но ме спря това че нямам отзив от тук  Laughing

Въпросите ми са: много ли потъмнява кожата, има ли опасност от петна и равномерно ли пада тена след това.

Всъщност има отзиви на 34 страница за него

Имам го, но съм се мазала само 2-3 пъти. За сега съм доволна - има лек блясък, не ми е изцапало дрехите, но аз изчаквам да попие изцяло. Не съм видяла да придава особен тен, но още е рано за забележима разлика  Peace

Ако търсиш само леко изравняване на тена на кожата и озаряване е подходящ продукт  Peace

# 659
Днес бях на крачка да се сдобия с този лосион, но ме спря това че нямам отзив от тук  Laughing

Здравей, този бронзант го имам и като цяло съм доволна, след няколко нанасяния придобиваш лек, но забележим тен, но аз така и не го ползвах повече от три дни, за да видя хубав краен резултат, защото не ми харесва аромата, не точно на този продукт, а като цяло на всички бронзанти. Оставят един много гаден мирис по кожата за целия ден, който не мога да понасям.
Незнам дали само аз го усещам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт