Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Момичета , препоръчайте ми спирала  Hug

# 661
  • София
iloveshoes, pantera666, много благодаря.
Както казах смятам да го ползвам за краката до коляното, тъй като от дългогодишното ползване на епилатор имам едни точици, които съм твърдо решена, че няма да боря със солариум. Вече минах на кола, ексфолиирам всеки ден, мажа разни кремове, има ефект, но става бавно. А ми се ходи боса и преди морето. Та миризмата няма да ми е голям проблем, няма да е близо до лицето и няма да го усещам толкова силно, сигурно.

# 662
  • на последния етаж
Подкрепям. И аз ползвах същия - изсушаваше при мен доста, а и ефект няма. Метнах го директно в коша.
Хм, а на Алверде нещо? newsm78
Това:

# 663
Момичета , препоръчайте ми спирала  Hug
А какъв ефект търсиш? Thinking

# 664
Подкрепям. И аз ползвах същия - изсушаваше при мен доста, а и ефект няма. Метнах го директно в коша.
Хм, а на Алверде нещо? newsm78
Това:
Благодаря Simple Smile А може ли линк към самия продукт, че е малка снимката?  Hug

# 665
  • на последния етаж
Благодаря Simple Smile А може ли линк към самия продукт, че е малка снимката?  Hug
Разбира се: цък

# 666
Момичета, какво ще кажете за крема за лице на Алверде с дива роза, както и за очната линия- гел на Есенс?

# 667
Очната линия много ми харесва, аз имам лилавата и вероятно ще си взема повечето от другите цветове Peace

# 668
  • София
И от мен + за очната линия на Есенс. Аз имам черната и съм много влюбена в нея.

# 669
+1 за черната. Перфектна е.

# 670
Неочаквано добре хидратиращ балсам. Маските също са страхотни! Косата ми не "хвърчи" след тях.

# 671
Всички цветове от очната линия на Есенс са страхотни, новият срeбърен също. На много места я сравняват по качество с M.A.C  Peace http://funnybunnyonallthingspretty.blogspot.com/2012/02/essence- … el-eyeliners.html

# 672
  • София
Всички цветове от очната линия на Есенс са страхотни, новият срeбърен също.

Ахх, хитрушо, как си се сдобила с всички? Аз обикалям като луда из ДМите и навсякъде има само черна  ooooh!

# 673
Всички цветове от очната линия на Есенс са страхотни, новият срeбърен също.

Ахх, хитрушо, как си се сдобила с всички? Аз обикалям като луда из ДМите и навсякъде има само черна  ooooh!

Закъсняла си, душко  Laughing Essence имат противния навик като изкарат нови продукти, да си прибират старите - смениха лилавата със сребърната, оглеждай се някъде ако са им останали по-стари неща. Иначе кафявото също си го има, а зеленото още като ги пуснаха беше супер дефицитно - случайно ми попадна едно по погрешка заредено  Mr. Green Hug

# 674
Момичета, какво ще кажете за крема за лице на Алверде с дива роза, както и за очната линия- гел на Есенс?
От този с дивата роза съм изразходвала поне 4-5 опаковки.Мисля че не е за лято.Моята кожа е нормална към леко суха и  ми идва една идея по-мазен сега.Забелязала съм че почти всички на алверде са по-като за зимни за мен, а Балеа са ми точно за сега. Но пък нищо не пречи според мен дневния с дива роза да се ползва за нощен.Иначе аромата ми харесва, на роза е ,но  не е точно на розата от бг кремчетата. Дано да съм била полезна.
На мен много ми пасна в момента на балеа дневен с био домат. Лесно се разнася и има много приятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт