Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Engin Akyurek Bulgarian Fans
ФГ: Нито ти забрави онази нощ, нито аз. Затова вече не се страхувам, Керим. Знам, че няма да се случи по-лошо нещо от това, което преживях. Вече много добре знам какво чувствам. Сигурна съм в чувствата ми към теб. Искам да бъдем едно семейство с теб. Искам заедно с теб да забравя това, което преживях.
Керим: Обещавам ти! Ще те направя много щастлива, обещавам...

Party Party Party Party Party

# 301
след този слух всичко пия!!!

# 302
  • В Града на липите
sasas, благодаря ти за доверието в преценката ми, но понякога емоциите и фантазията ми ме подвеждат.
Но определено съм на твоето мнение за страха. Тя не веднъж му повтори "Убий ме". По-скоро се страхуваше за Керим, отколкото за себе си. Мисля, че точно в случая с отвличането най-силната болка, която изпита беше от това, че се е подвела в преценката си за него. Че го е обичала, че му е вярвала, че му се е доверявала, че е мечтала за общо бъдеще с него, - човек, който извърши не едно престъпление. Аз през цялото време виждах едно огромно разочарование и болка, наред с описаните от теб чувства.

Тия слухове са страхотни. Заслужихме си ги бих казала. След целия екшън, време беше за романтика.

# 303
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Подсказки за 67 еп. на ФГ от Mechul:
---------------------------------------------

ФГ: Нито ти забрави онази нощ, нито аз. Затова вече не се страхувам, Керим. Знам, че няма да се случи по-лошо нещо от това, което преживях. Вече много добре знам какво чувствам. Сигурна съм в чувствата ми към теб. Искам да бъдем едно семейство с теб. Искам заедно с теб да забравя това, което преживях.
Керим: Обещавам ти! Ще те направя много щастлива, обещавам...
[/b]

http://www.facebook.com/pages/Engin-Akyurek-Bulgarian-Fans/14735 … 205378843?sk=wall

Ето това чаках толкова време, ако и да е на плажа и огън .... и да няма целувки-милувки и секс-мекс, стига ми, че ще каже това.

# 304
  • Пловдив
Злате, засегна се мъжът ми, да знаеш. Оплаках му се, че не ми вярваш и той се закани утре да се снима специално за теб. Досега не му беше хрумвало. Виж, снимки на творенията си има бол.
Като тази, например.

Скрит текст:

Още ли не ми вярваш?  Laughing

"Неспособен съперник нито интелектуално нито физически на Мустафа ..."  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao

Ако туриш малко синьо, направо си е ОК , съперник и половина  Joy Joy Обаче не отказвам изобщо да видя и истинският заварчик  Wink Hug Поне ще имам база за сравнение  Grinning

# 305
# 306
Damon,истината ражда ненавист - затова ли толкова ненавиждаш Керим,защото осъзна истината - а именно,че Керим и Фатмагюл се обичат и Мустафа е просто затворена страница ...
Мила  eva_merry ,

Наистина не ми е интересен Керим ,ЧЕ И  да го ненавижам

Ето една трезва оценка на Керим / от непристрастен фен/,която спестявах за да не дразня феновете му

Слабохарактерен  комплексар и добряк  ,манипулиран без усилие от всички. Нестабилен в решенията си / лъжец./ Просяк на любов,натрапник  и несигурен в себе си мъж.Липса на  самоконтрол и с  безсмислени  демонстрации на телешка агресия/плашейки  с нея постоянно  Фатма/  Нереализиран професионално .Неспособен съперник нито интелектуално нито физически на Мустафа  нуждаещ се от татко  да помага …... Получава САМО  привързаност  и СЪЖАЛЕНИЕ  от Фатма .

УНИКАЛНО!
прекръсти се на МУКАДЕС и ще те възприема по-естествено. Някакси отвътре ти идва.

# 307
  • В Града на липите

След последната подсказка, дори да се появят три близначки на DAMON и да твърдят, че Керим лично ги е изнасилил и заслужава да го обесят, няма да се ядосам.

# 308
  • Разград
Fatmagül ♥ Kerim - EKSIK

# 309

Нали някой беше писал,че Мукадес и Рахми се връщат на село?
Тази снимка може би е от там?

# 310
  • Варна
[
Ох, книгата на Елиф Шафак (шафак е псевдоним - означава Зора) "Любов" е изключителна. За дервиша Шамс (на арабски Слънце) от Тебриз, и Джеляледин Руми Мевляна. Някъде в Коня се случва тяхната среща, преди около 800 години.
п.п. В книгата някои от историите така напомнят на притчи от Евангелията.

spam2
 #Crazy #Crazy Данииииии,  Мевляна и дервишите са ми слабост Praynig Това книжле може ли да се намери на книжния пазар или е старичко?

# 311
  • София
Ееее много съм доволна! Откога не ме беше обземало такова нетърпение за следващият епизод!
Благодаря, момичета, че носите слуховете, че и ги превеждате!
Благодаря и за 24-ти епизод на Облака! Не съм го гледала още, ще си го оставя за утре с кафето може би...
Сетих се аз защо ми е толкова антипатичен Мустафа Н. Досущ един бивш съквартирант е, особено очите. Асоцияцията ми е за прост и злобен човек. Иначе Мустафа може за изкупление на греховете да се самопредложи за опитна мишка в някой мед. изследователски институт. Може пък той да е ключът към безсмъртието!'

След последната подсказка, дори да се появят три близначки на DAMON и да твърдят, че Керим лично ги е изнасилил и заслужава да го обесят, няма да се ядосам.
Хахах!

# 312

dana78 Peace

Закона  е отменен в Турция  ,но неофициално /  под масата/ се прилага  и споразумението  в нашия филм си бе точно такова……. Неслучайно   полицаите се направиха на репички  ,както  и в болницата…….
2.Мустафа наказва и ще наказва  и Ердоан  и 4-мата, докато е жив .Е не е длъжен  да ги убива /нали  има и по-съвременни методи  да направиш 4-ма  -нещастни  и за това са нужни години понякога /.Вурал бе случайна среща за Мустафа  и инцидент ,който бе много удобен за някои  с пристрастия към Керим и ненужна омраза към Мустафа,който  е  100% прав за себе си.
Нормално е Мустафа да мрази Керим ,защото Керим  се ожени без  да е обичан   и НАСИЛА  заживя  и натрапи  любовта си на Фатма 
3.За  неспасения живот на Керим от Фатма:
Когато си пред лицето на смъртта /от личен опит го казвам/нямаш никакъв контрол над действията си –само инстинктите работят и НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА пред теб , за да спасиш живот. Докато   Ф можеше  да мисли –взе пистолета ,но пред лицето на смъртта   нейните инстинкти  РЕШИХА -  Мустафа да живее ,а Керим да умре.
Така  го  ПОКАЗАХА СЦЕНАРИСТКИТЕ

4Изясняването на подробности  е ПРЕПОРЪКА НА ПСИХОЛОГА и задължително  и в живота…..
5 Фатма не е забравила Мустафа ,защото той не е излизал от живота и .Фатма  хвана за ръката Керим , не защото е влюбена в Керим ,а защото НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ  на Мустафа
Малко заприлича за максимата „ Жените обичат лошите момчета ,но се женят за добрите”
Това ,че Фатма е СЪГЛАСНА  ,не означава ,че е влюбена в Керим ,а само привързана  ,благодарна и съжаляваща  го .Това показват сценаристките

КиФ много приличат на Мукаес и Рахми. Удобен брак по-сметка.

Много ми е интересно какъв порок имаш-дали не са ти  повечко цигарите или хапчетата?!
Много странно-мисля че имаш нужда от спиране на халицюногените,че явно рядко влизаш в час.
Доколкото виждам си в постоянно междучасие или изобщо не знаеш къде се намираш и за какво става дума! Не се ли усещаш,че вече ставаш смешна? newsm78

# 313
  • Пловдив
Хриси  Hug, има и по-интересно решение- ние със Зорничка играем дартс  Joy Joy Joy

Момичета, ако не искате да четете умнотиите на Демонката, просто спрете да и отговаряте. Иначе ще напълни цялата тема . Това при нея е практика-влиза в темите и пише на въпреки , с единствена цел да дразни Peace Колкото повече отговаряте, толкова по-зле. За нея решението е  ignore2 ignore2 ignore2

# 314
Зравейте, момичета.
Аз съм много отдавна регистрирана, още от 2009година- но тъй-като съм на вие с компа, и се сртахувам, да не сгафя нещо, не смея да пиша. Моля, не ми се смейте. Просто съм, на малко повече години и се притеснявам да не объркам нещо.
Сега-няма да ми се сърдите, за това , нали.
Всички тук, сте- много, умни, възпитани, интелигентни и културни-млади дами.
Искам да ви поздравя, за всичко което сте направили-това е труд, а аз уважавам младите и талантливи хора-те са бъдещето.
Извинете ме , но като по-голяма и патила , искам да ви помоля- не се нагрубявайте,моля.Заради един филм, не си заслужава да си разваляте настроението.
Аз съм гледала, много филми-и този е един интересен филм, - но само филм.
Така сненаристите, виждат нещата-така ги представят.Всеки-тълкува нещата от своя гледна точка.
Както се казва-ако сме еднакви-няма да сме интересни.
Извинете, ме за дългия пост-не искам да обидя никоя от вас.Моля, не се чувствайте-обидени.
Пожелавам ви-приятна вечер.
И както се казва-утрото, е по-мъдро ,от вечерта.
Помнете, че живота е един, и е много къс, и се дава само-веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт