Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Днес да не би да има парад на планети,слънчеви изригвания,пълнолуние,магнитни бури и не знам още какви фактори!?!?!....какво ви става ,бе хора newsm78

Моля да запазим добрия тон и най- вече самообладание Peace

Темата вече е многолюдна- ако  всички се намесим в спора #Crazy ooooh! мамма миа Shocked

# 286
 sasas

За прошката:
Мустафа още щом разбра истината за НОЩТА отиде при Фатма и и каза колко съжалява.
Реакцията му след изнасилването  бе единствената му грешка и за нищо  друго не е  виновен или длъжен  някому ,особено  на някой от 4-насилника  #Cussing out
Дори Хаджер бе наясно  отначалото , кого обича и каква е целта на живота  на Мустафа.
 Отвличането   на Фатма бе логично за Мустафа  и важно за да може да разговаря с Фатма без  Керим

# 287
 DAMON, жалая ти всичко хубаво с Мустафа! Ади бакалъм!

# 288
  • Разград
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Подсказки за 67 еп. на ФГ от Mechul:

Ирфан Деирменджи (журналист) ще говори в своето тв предаване за историята на ФГ. До края на 68 еп. няма да е ясно какво ще се случи с Мустафа.

-----------------------------

Керим: Не исках той да умре.
ФГ: Знам.
Керим: Никой да не умира, достатъчно е всеки да си понесе наказанието!
Керим: Не се страхувай, до теб съм!
Керим: Изпадам в паника, когато не мога да видя очите ти!

---------------------------------------------------------

Керим е оправдан по делото за Вурал.
О, кръв...от Ердоан ли тече тази кръв?!

---------------------------------------------

ФГ: Нито ти забрави онази нощ, нито аз. Затова вече не се страхувам, Керим. Знам, че няма да се случи по-лошо нещо от това, което преживях. Вече много добре знам какво чувствам. Сигурна съм в чувствата ми към теб. Искам да бъдем едно семейство с теб. Искам заедно с теб да забравя това, което преживях.
Керим: Обещавам ти! Ще те направя много щастлива, обещавам...

http://www.facebook.com/pages/Engin-Akyurek-Bulgarian-Fans/14735 … 205378843?sk=wall

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 21:45 от vania_e

# 289
sasas

За прошката:
Мустафа още щом разбра истината за НОЩТА отиде при Фатма и и каза колко съжалява.
Реакцията му след изнасилването  бе единствената му грешка и за нищо  друго не е  виновен или длъжен  някому ,особено  на някой от 4-насилника  #Cussing out
Дори Хаджер бе наясно  отначалото , кого обича и каква е целта на живота  на Мустафа.
 Отвличането   на Фатма бе логично за Мустафа  и важно за да може да разговаря с Фатма без  Керим

E, тук не само е ЗА филма ами и е КАТО филма. Там си има МУКАДЕС - тук DAMON.
Лично на мен Мукадес  ми е доста по адекватна. Макар и рядко в приказките й намирам зрънце истина,  макар и изкривена. Във филма единствения отговор, който тя получава е: МУКАДЕС ХАНЪМ!!!! Sick
Тук моя отговор е:
DAMON ХАНЪМ!!!! Sick

# 290
  • В Града на липите
sasas, много ми беше интересен поста ти.

Особено това:
Цитат
И едно нещо за Фатмагюл. Имаше един момент в отвличането й, който беше най-страшен за нея, който я срина и докара до това тежко състояние. Момента, когато Мустафа й даваше вода и я заля. Това я върна едно към едно с това, което изживя при изнасилването. Той направи точно каквото и насилниците й. За тези няколко секунди тя изживя всичко отново.
Дори не бях направила връзката. А доколкото си спомням, точно този момент си спомни тя докато Мерием я утешаваше и й решеше косата. Не момента, когато я заплашваше с оръжие, нито когато я съблече, а точно когато я заля с вода.

И за това си много права:
Цитат
Ами прошка се дава когато се поиска. Не  мисля,че дори и за момент му е минала мисъл - да иска прошка.
 - особено от Керим.

# 291
Здравейте момичета,

благодаря за хубавите клипчета, слухчета и на Марианка за темата и за уюта.

И аз да си кажа за Муки, че ми е "слабост" от началото. Вярно е, че мааалко се попромени, ама не защото се осъзнава, ами само когато й изнася. Винаги си гледа себе си, каквото и да става, тя да си задоволи любопитството, пък че ще бръкне с пръст в раната, хич не й идва на ум. Е, само в усилието й да разведри ФГ със сватбените списания съм склонна да я разбера, макар, че пак избра най-неподходящия начин и момент.

И ето един момент от 60 еп. , когато е сама в къщата и се обажда на Рахми , че я е страх, малко преди да спре тока:
М: Рахми, не искам да бъда сама. Не се чувствам добре в тази голяма къща.Децата спят, включих всички лампи.
Р: Не се страхувай (2)!
М:Вбесяваш ме като говориш така. Страхувам се , какво да правя. В тази голяма къща, дори някой да ми отреже главата, няма кой да ме чуе.
Р:Мукадес, защо някой ще иска да ти реже главата?
 Joy Joy Joy В този момент си помислих за всички нас от форума, или поне повечето...
Понякога и на мен ми се искало поне дългия език да и отрежа, ама не съм такъв човек. Ама много ми се е искало.

# 292
  • Тук някъде.....

Момичета , редно беше и Вие да забележите гафа и да благодарите на alians130 за превода...!?
[/color]

Така. Виждам, че изречението, което написах с една единствена цел - да се слага под превода източникът му - е предизвикало голямо възмущение. Вече обясних това в предния си пост и не смятам да се повтарям. Коректно е да се прави и навсякъде се слага.
Нелка123, виждам, че си ми отделила доста от личното си време и си написала постове, които поради обема си няма да цитирам. Ако си се почувствала обидена от думите ми - има модератори, има и лични съобщения във форума. Излишно е да занимаваш цялата аудитория тук с това. Относно това на кого, за какво и по какъв начин ще се извинявам и дали изобщо ще го направя, извини ме, но е въпрос на лична преценка. Никога не съм си позволявала да казвам на някого какво да прави, когато е пълнолетен и способен да разбира нещата, които прави. Моля те да не го правиш и ти.
Това е, спирам дотук. И аз не съм от редовно пишещите в темата, просто за сведение. И мисля това да си остане така.

# 293

Особено това:
Цитат
И едно нещо за Фатмагюл. Имаше един момент в отвличането й, който беше най-страшен за нея, който я срина и докара до това тежко състояние. Момента, когато Мустафа й даваше вода и я заля. Това я върна едно към едно с това, което изживя при изнасилването. Той направи точно каквото и насилниците й. За тези няколко секунди тя изживя всичко отново.
Дори не бях направила връзката. А доколкото си спомням, точно този момент си спомни тя докато Мерием я утешаваше и й решеше косата. Не момента, когато я заплашваше с оръжие, нито когато я съблече, а точно когато я заля с вода.

Хрисси, ти си спец и гледаш много и в детайи и ще кажеш дали съм права, но аз мисля, че през цялото време докато беше отвчлечена Фатмагюл гледаше Мустафа със всякакви чувства - отчаяние, омраза, съжаление, отвращение и какво ли не, но не със страх от него (за себе си). Единствения момент когато изпита страх и ужас беше този с водата. И май след това тя му каза всичките сте еднакви....  поне това беше смисъла.

# 294
  • Временно
Damon,истината ражда ненавист - затова ли толкова ненавиждаш Керим,защото осъзна истината - а именно,че Керим и Фатмагюл се обичат и Мустафа е просто затворена страница ...
Мила  eva_merry ,

Наистина не ми е интересен Керим ,ЧЕ И  да го ненавижам

Ето една трезва оценка на Керим / от непристрастен фен/,която спестявах за да не дразня феновете му

Слабохарактерен  комплексар и добряк  ,манипулиран без усилие от всички. Нестабилен в решенията си / лъжец./ Просяк на любов,натрапник  и несигурен в себе си мъж.Липса на  самоконтрол и с  безсмислени  демонстрации на телешка агресия/плашейки  с нея постоянно  Фатма/  Нереализиран професионално .Неспособен съперник нито интелектуално нито физически на Мустафа  нуждаещ се от татко  да помага …... Получава САМО  привързаност  и СЪЖАЛЕНИЕ  от Фатма .

Това,което си написал/а за Керим е всичко друго,но не и мнение на непристрастен фен ... друг е въпросът към кого са насочени пристрастията ....
Не се ли замисли поне веднъж как от толкова много гледащи филма и коментиращи събитията само ти виждаш нещата по този изкривен начин ... ако аз бях в твоята позиция бих се притеснила за себе си ...
Бих спорила с теб, но с напредването на сериала и развитието на героите и събитията усещам,че не помръдваш на стъпка встрани и тъпчеш ли тъпчеш на едно място .. а образите във филма претърпяха промени и развитие,което явно пропускаш подхранвайки негативните си чувства към Керим ...

# 295
Engin Akyurek Bulgarian Fans
ФГ: Нито ти забрави онази нощ, нито аз. Затова вече не се страхувам, Керим. Знам, че няма да се случи по-лошо нещо от това, което преживях. Вече много добре знам какво чувствам. Сигурна съм в чувствата ми към теб. Искам да бъдем едно семейство с теб. Искам заедно с теб да забравя това, което преживях.
Керим: Обещавам ти! Ще те направя много щастлива, обещавам...

# 296

Особено това:
Цитат

И за това си много права:
Цитат
Ами прошка се дава когато се поиска. Не  мисля,че дори и за момент му е минала мисъл - да иска прошка.
 - особено от Керим.

Преди да й даде вода, той беше близо до лицето й, ако не се лъжа й обесняваше от какво най-много ще го заболи Керим, беше близо до лицето й, точно като Ердоан докато ...
Тя започна да кашля, нещо като - не й стигаше въздух, спомена нахлу точно тогава от какво ще го заболи най -много К? ... Когато се закашля той и даде вода а тя няколко пъти каза - развържи ми ръцете, ттогава стана поливането  и беше капака на всичко...

Колкото до прошката - даже и няма право да я иска Мустафа, а пък и няма време да я заслужи, както отбеляза Куркума  Mr. Green

# 297
vania_e  bouquet  благодаря за слухчето  Hug

Един проблем отпада- Керим ще е оправдан по делото на Вурал Peace

а това е толкова хубаво Embarassed   Керим: Изпадам в паника, когато не мога да видя очите ти!

# 298
след този разговор между Керим и ФГ вече съм много, много развълнувана!

# 299
Вале, какво пиеш? Е, те това е слухче!  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт