Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 237
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • между морето и небето
 Hug ,
Приятна и успешна седмица на всички!

За трейлъра
Никаква изненада. Това, което и очаквах. Не хлад, ами още малко и ледниковата епоха ще настъпи. Дано да има и още един по обнадеждаващ, че реалността (поне за мен), се загуби някъде из Истанбулските сокаци.

# 526
  • Разград

# 527
  • В Града на липите
Круела  newsm10 ама как ме усети.
Куркуметке, Круела е от фенките на Берен. Не съм забелязала у нея нашите несъвсем нормални увлечения към въпросната награда и дънките му. Надявам се да ни я даде. Пък ние ще го накараме да говори, за да чува гласа му  Joy Joy Joy

# 528
Да бе, затова така се е изтегнала в прелъстителна поза, докато го чака.

# 529

Куркума какво да я правя Крюела,нали сме от една партия нека си вири джонгалите,а той Керим си знае най добре Peace,гледай ако е Фират друга работа Mr. Green

# 530
пусни ако обичаш 41епизод 27,55мин до 28,...мин и виж и чуй какво казва Фатмагюл на родителите на Мустю и после пак ела и сподели влюбеноста на нашето момиче!!!! Mr. Green

Благодаря ти, че напомни този много силен момент:

Доволна съм, че къщата изгоря.Доволна съм, че нито вие, нито Мустафа ми помогнахте.
Доволна съм, че пуснахте ръката ми.

Всъщност ми направихте най-голямата услуга без да го знаете.

Заедно с онази къща, изгоря и това което покриваше сърцата ни.
Показаха се истинските ни сърца, истинските ни лица.

Спасихте ме от живот пълен с облаги.От живот без любов.

Тези думи казани от Ф., доказват че не обича и явно никога не е обичала М. Те просто са се познавали от деца, винаги са били заедно, нямало е нищо по естествено от това да се оженят...

Аз между другото когато започнах да гледам филма за втори път си помислих, че Ф. бърза да се ожени за М. не защото го обича, а защото иска да избяга от Мукадес. Думите и за къщата /тук цитирам по памет/ , тя казваше моята къща, моя ключ, моето легло.... нито веднъж на каза нашата...

Нефертити, напълно съм съгласна, а в добавка нека да направим сравнение за всички деймъни и пр. как когато тя говореше с Мустафа казваше "моята къща", "моя стая", мое легло и не помня още какво , но беше все"мое". А когата бяха с Керим в горската къща- "нашите домати", там беше "нашите". Определено мисля, че тя всъщност не е обичала никога М. , а само един химерен образ така както се влюбва за първи път всяко момиче. По-скоро бягство от действителността с Мукадес, отколкото ясно осъзната любов. Пък и какво ли толкова му е познавала на М. После с Керим обаче, всичко е осъзнато и изстрадано и мноого дълбоко като чувство. Тя настина обича Керим, само и на мен ми се иска да е малко по-инициативна, стига го мъчи момчето...

Да не забравя да благодаря  bouquet на всички превеждащи от всички езици, най-ще се радвам да се включат момичета с турски, за да разбираме по-добре ставащото.

# 531
  • Пловдив

(67 серия - трейлър)

кликни върху надписа

Ето 67 серия - трейлър на Каква е вината на Фатмагюл на български. Превод и субтитри: Екипа.

# 532

(67 серия - трейлър)

кликни върху надписа

Ето 67 серия - трейлър на Каква е вината на Фатмагюл на български. Превод и субтитри: Екипа.

bouquet

# 533
Куркуметке, Круела е от фенките на Берен. Не съм забелязала у нея нашите несъвсем нормални увлечения към въпросната награда и дънките му. Надявам се да ни я даде. Пък ние ще го накараме да говори, за да чува гласа му 

Позна! Оставам ви и момъка, и колата, и дънките, и отивам на бира.  newsm58

bye bye bye

# 534
Привет
Cruela  lovekiss  трейлър мрейлър муститрейлър стана вече- бактън от Мустафа  #Crazy  още една серия ще ни занимават с него- болници ,съдилища и  Mr. Green тъй както е тръгнало и още 10 серии в затвора ще гледаме сигурно ooooh!

Славенка Hug  музата ти днес е продуктивна    bouquet

И преведения трейлър излезе- БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 535
  • между морето и небето
   bouquet   bouquet   bouquet Благодарности за Екипа !

# 536
  • Разград
Özledim-ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI

# 537
Като пейстна резюмето на 67 серия в преводача, ми излиза леко оптимистичната прогноза, че Фатма и Керим след екшъна пак намират сили да се сближат:

"Себе си в предизвикателна Fatmagül процес след това бавно започва да се възстановява. Постоянния между Корана и тишината се, разбити Fatmagül, и двете от тях се придържат към един друг отново ..."

Grinning Или на мен така ми се иска....
Но и сценаристките явно са в някаква предпролетна депресия, че не дават един свеж тон в сближаването. А откога ги чакам.

Damon, всъщност много ме забавлява гледната ти точка. Лъха немалка доза цинизъм, но е интересно как се сещаш и за такъв аспект на тълкуване на човешката природа. Все пак ще се придържам към романтичните си очаквания, защото този филм го гледам вече за н-ти път само заради начина, по който Керим гледа Фатмагюл. Няма да се бутам да го завладявам, че не съм конкурентоспособна, ама ще си го гледам на воля, пък бил той и "Слабохарактерен  комплексар и добряк  ,манипулиран без усилие от всички"

# 538

(67 серия - трейлър)

кликни върху надписа

Благодаря за превода   bouquet

# 539
  • София
Според трейлъра излиза, че журналистите ще обвиняват Керим за състоянието на Мустафа и още по-лошо, той пък ще се оправдава пред Фатмагюл newsm78. Отвратителноооо!Явно дори ще се скарат по въпроса!
Но трейлъра обикновено леко подвежда, може и да се случат тези неща, но все пак накрая да има "чоооок романтик" Praynig! newsm78

Благодаря на Екипа  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт