Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 311
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • В Града на липите
Честно казано хвана ме яд, че не завърших сцената. Направо срамота да я спра на това място. Ще почнете да ме замеряте с домати Simple Smile  Simple Smile

Продължение на трейлър-мейлър.
Скрит текст:
Керим набива спирачки и Фатмагюл слиза от колата. Отваря страничната врата и гледа кръвнишки.
Ф: Енге, ако не слезеш до три секунди, още утре ще си сложим бронирани врати на стаите, и ще те видя как ще ровиш по шкафовете.
Силно стресната Мукадес подава кибрита на Фатмагюл и се понася към къщи. 

# 361
eva_merry
Преди да пиша в тази тема  писах в Пепел от рози и повечето бяха  антифенове на Керим,но  бяха тактично или не толкова тактично ИЗГОНЕНИ.Предполагам и тук се е случило…….
Агресивно не се понася   различно мнение  Twisted Evil
...

DAMON, не съм съгласна с теб. Аз също пиша в темата "Пепел от рози", включих се след първите епизоди на сериала по БТВ. Първо, никой никого не е гонил, нито е имало агресивен тон или изказ...момичетата и в двете теми са адски любезни.   bouquet
Имаше едно-две момичета, които не бяха антифенове на Керим, а на Енгин Акюрек и писаха, че напускат темата, тъй като не споделяли преобладаващата симпатия към актьора Енгин.  Mr. Green
Междудругото, коментарите според мен са доста обективни. Има критики и към двата образа (на Керим и Мустафа), мненията са различни, а анализите подробни и интересни. Peace

# 362

Невероятна е тази жена ! Не пропускайте да го изгледате - ще ви накара да се гордеете , че принадлежи към "по-слабата" страна на човечеството.., жените... Непременно ще потърся книгите и... Peace

# 363
  • София
Здравейте,мили,момичета!!!След двата слънчеви прекрасни дни,сядам успокоена и заредена да ви чета и да попиша и аз/вчера успях за малко да надзърна тук,но за малко,защото бяхме извън София и на гости  и беше неудобно да зарежа всички и пак да дойда при вас-мъжът ми ме предупреди,айде поне сега остави тез сериали,тез мами и тоз Керим Close/и го послушах......,но мислено бях доста пъти тук Laughing Laughing Laughing

Изчетох всичко и ми беше много интересно:
ash4/432042_189868001127463_147354205378843_305022_790133166_n.jpg[/img]
Цитат
Момичета,започнах да си мисля че все между целувките ще има по 8-9 серии(първа целувка-53-та серия, втора целувка-62-ра серия!). Дано да греша и другата целувка да не е в 70-та серия че ще ги гръмна сценаристките!
Ако целувките зачестят, и двамата ще се излекуват. Блокирани са от много психотравми, но с дистанция само се усложняват нещата. Освен това, според моето скромно мнение, периода без каквато и да е физическа близост излиза от рамките на нормалното и възможното за млад човек, твърде дълъг стана. Очаквам да видя как се развиват техните отношения, също какво става с делата и какво наказание ще сполети насилниците, другото ми разводнява сериала.
newsm10 newsm10

Nefertity,
Тези думи казани от Ф., доказват че не обича и явно никога не е обичала М. Те просто са се познавали от деца, винаги са били заедно, нямало е нищо по естествено от това да се оженят...

Аз между другото когато започнах да гледам филма за втори път си помислих, че Ф. бърза да се ожени за М. не защото го обича, а защото иска да избяга от Мукадес. Думите и за къщата /тук цитирам по памет/ , тя казваше моята къща, моя ключ, моето легло.... нито веднъж на каза нашата... Peace Peace Peace
Peace Peace PeaceСъгласна с вас за всичко това smile3521 newsm10
Вале,всичко постнато от теб отново ми беше чок симпатично newsm51
Goni,kurkuma,borovinka123,vania_e,Хриси и всички всички ви четох с голяяяямо удоволствие!Благодаря ви,че ви има и така обогатявате ума и душата ми!  love001  love001  love001

Гледам доста подсказки,доста неща се въртят,любителски клипчета,даже и лекинки кавгички имало туканка newsm78ама така е като се съберат много жени на едно място и 2-3 мъже Joy Joy
 Joy
Моето мнение за Мустафа е да лежи в затвора доживотна присъда без право на обжалване #2gunfire #Cussing outвъобще няма какво да го съжалява Ф. или да се чувства виновна за нещо ЦЪ!!!
Ей сега пак си пуснах целуФчицата от 62 епизод,че от 2 дни не съм я гледала newsm78 #CrazyУжас,нали!Брей,как искам и мен така да ме "отврати" Керим Joy Joy Joy hahaha Joy
Хриси,честит нов аватар,а да те питам:
Скрит текст:
........това момиче и предното,намигващо от аватара ти е едно и също,нали newsm78 и кое е това момиче,че аз нещо не я знам и ми стана любопитно newsm78,извини моето мукадесване
Лека нощ,прекрасни интелигентни млади хубави момичета!!!До утре!!!

# 364
  • AMS
Честно казано хвана ме яд, че не завърших сцената. Направо срамота да я спра на това място. Ще почнете да ме замеряте с домати Simple Smile  Simple Smile
Продължение на трейлър-мейлър.
Скрит текст:
Керим набива спирачки и Фатмагюл слиза от колата. Отваря страничната врата и гледа кръвнишки.
Ф: Енге, ако не слезеш до три секунди, още утре ще си сложим бронирани врати на стаите, и ще те видя как ще ровиш по шкафовете.
Силно стресната Мукадес подава кибрита на Фатмагюл и се понася към къщи. 
Не се ядосвай!!!
Скрит текст:

# 365
  • Разград

# 366
  • Стара Загора
Хриси,така ме разсмя с твоя трейлър и продължението му Joy Joy Joy,че направо си представих сцената  hahaha hahaha hahaha Мукадеса на задната седалка с кибрит в ръка.Определено твоите фрагмани са по-хубави от на канал D.
И като записах за Муки се сетих за една сцена в 36 еп(тъкмо го изгледах,че се посмях)-К и Ф са на кино и Ф си спомня  последният път,когато е ходила на кино-наредени хората гледат тъжен филм,а нашата Муки лющи едни пуканки с отегчено изражение, намества  си бюста  и подскача на седалката и изведнъж"Ще раждам Рахми.Ще раждам!" Laughing Laughing :lol..Мн.ми е забавна  и напоследък не ме дразни толкова,а се смея на глупавите и нетактични действия и думи.С нетърпение чакам да видя как ще изкопчи от Мерием нещо за медения месец Grinning.
  di...va -много хубав клип и песен   smile3525!
  vania_e -честит ти нов аватар с подпис  smile3525!

# 367
  • Разград
 vania_e -честит ти нов аватар с подпис  smile3525!

Отдавна си го бях заплюла този аватар, но беше голям и не можех да си го сложа. Но тази вечер се ядосах и реших че трябва да се обзаведа вече с него.

Статия за Енгин в хърватската преса.

Kerim iz 'Izgubljene časti' dobio 6 glumačkih nagrada!

http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/kerim-iz-izgubljene-casti-d … ckih-nagrada.html

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 01:54 от vania_e

# 368
# 369
Може да очакваме нещо хард,ето трйлър от друг филм със същите автори !
http://www.keyfiseyir.com/bg/watch/2510/kuzey-guney/28

# 370
  • Пловдив

Добро утро на всички момичета.  Понеделник - започва чакането на трейлър.

# 371

Ето нещо за настроение докато чакаме трейлър за новата серия!
Аз си мислех,че много е сложно да сложиш клипче тук,а то било лесно копи/пейст адреса му!
Наистина да създадеш клип е доста трудоемко и поздравявам създателите на такива!
Хубав ден на всички!

# 372
  • Хасково

# 373
Добро утро, мили момичета!

Чудесна и слънчева седмица на всички!

Закусчица:

# 374

Общи условия

Активация на акаунт