толкова ли съм лоша

• 24 045
  • 452
  •   1
Отговори
# 345
Не се прави така връзка. Не може да ме е страх от някой, пък да живея с него,  да градя семейство, да мисля за бебета и т.н. Несериозно и по детски наивно е това, но авторката си е и малка, де. Страхът и доверието не вървят ръка за ръка, не става така. Но знам, че на тая възраст съвети не приемат, жалко ако си провали живота все пак ...

# 346
Не знам колко си лоша и дали изобщо си лоша, ама с тоя ник не мога да те възприема, ама изобщо...Бетсайбе ми напомня за Мусайбе, персонаж от един хумористичен скеч и като те чета все за него се сещам... -
 - Господине, на детето ви Мусайбе, не му се учи!
 - Аааа госпожо, то и аз така бях на нейните години... Laughing Whistling Laughing

# 347
  • София
Не знам колко си лоша и дали изобщо си лоша, ама с тоя ник не мога да те възприема, ама изобщо...Бетсайбе ми напомня за Мусайбе, персонаж от един хумористичен скеч и като те чета все за него се сещам... -
 - Аааа госпожо, то и аз така бях на нейните години... Laughing Whistling Laughing
Нищо общо с темата.....липсваха ми коледните "топки" Joy Hug

# 348
Само аз ли не схванах за какво говорите  Thinking

# 349
  • София
Само аз ли не схванах за какво говорите  Thinking
Аватара, аватара! Коледни песни си припявам.....почти! Joy

# 350
betsaibe,

ти детето му харесваш ли го? Мило ли ти е или ревнуваш? Един разумен баща би разкарал гаджето си, а не щерката. Мисля, че знаеш накъде бия. По-добре не се меси там в отношенията. Кажи, че вкъщи можеш да оставяш толкова пари за сметките, а другото той е длъжен да осигури. До тук, друго не казвай на този етап!

Може темата да не е пързалка. Познавам хора в подобно положение и съм им дала същия съвет: децата са с предимство за всеки норамален човек, а мине ли жената на преден план, да си отваря очите на четири що за човек има до себе си.

# 351
Много съм съгласна, не случайто сто пъти я питах как точно разпределят парите вкъщи, ама...Като гледам - няма да се получи. Ще остави тя определената сума, тоя ще остане без работа/пари - и тя иска не иска - ще си даде пак всичките нейни - защото, замислете се - нали никой от нас няма да остави гладен човека, когото обича, въпреки всичко?  Rolling Eyes

# 352
и тя иска не иска - ще си даде пак всичките нейни - защото, замислете се - нали никой от нас няма да остави гладен човека, когото обича, въпреки всичко?  Rolling Eyes
Моля? Мъж който се остави да бъде гладен (изключвам ако е болен, инвалид и т.н,) не заслужава нищо. От мен специално.

# 353
защото, замислете се - нали никой от нас няма да остави гладен човека, когото обича, въпреки всичко?  Rolling Eyes

Зависи, зависи. Ще му помагаш, докато си намери работа, но за да намери, трябва да търси. Ами ако не търси? Като си избирам мъж, гледам да не съм му майка!

# 354
и тя иска не иска - ще си даде пак всичките нейни - защото, замислете се - нали никой от нас няма да остави гладен човека, когото обича, въпреки всичко?  Rolling Eyes
Моля? Мъж който се остави да бъде гладен (изключвам ако е болен, инвалид и т.н,) не заслужава нищо. От мен специално.

За теб знаем, ти си друга бира  Peace

защото, замислете се - нали никой от нас няма да остави гладен човека, когото обича, въпреки всичко?  Rolling Eyes

Зависи, зависи. Ще му помагаш, докато си намери работа, но за да намери, трябва да търси. Ами ако не търси? Като си избирам мъж, гледам да не съм му майка!

Нейният работи обаче, не е като да стои и да чака.

# 355
Много съм съгласна, не случайто сто пъти я питах как точно разпределят парите вкъщи, ама...Като гледам - няма да се получи.

Е как да ги разпределят, той пазарува големите подаръци и евентуално плаща кредити, тя после покрива сметки и консумативи изцяло в къщи. И  не и стигат за обикновени неща като ток например.

# 356
Еми не знам, на мен не ми звучи баш така - нали правят подаръци веднъж на няколко месеца, а и на изплащане взимат все пак. Така че вероятно все на тоя човек му остава и сума за вкъщи...Не казвам, че бих се навила аз да се свивам обаче - за да има за подаръците де  Wink Просто се чудя и си мисля как ли би могло да стане...евентуално...

# 357
Съвсем не смятам, че си лоша. Не си длъжна да поемаш по-голямата част от общите ви разходи, нито да го хрантутиш.

# 358
...
Издръжка от 70-100в е смехотворна, всички знаете....
Еми точно, а той дори не я дава. Купил телефон за 400, пък не платил 3 месеца издръжка, ми това са 133 лв. на месец, не стигат само за храната на детето. Авторката я оправдавам, че е малка и че няма деца и не знае какви са им издръжките всъщност, каква сума е необходима. Но дефакто това, с което той се изказва, е смешно просто. Ако въпросните 133 лв. ви събарят бюджета..незнам...
Купил лаптоп на изплащане, ми колко плаща за него месечно бре дете, 50 лева ли, колко, без да плаща издръжка, това значи чист разход за детето 50 лева на месец. Ми ако беше наистина твое дете, как я мислиш, ти на майчинство, а той да дава по 50 кинта/дали за лаптоп, или за АМ, все тая/, нормалната издържка е 10-кратно повече, момиче.... да не казвам 20-кратно нали, зависи от града. И в малък град да сте, пак въпросните 50-100 лева на месец са смехотворни. Проблемът ви е сериозен и е финансов.

И пак към тебе - сметката за 25 лева е моя, за 2ма души, сега в момента сме вече трима, с приятеля ми - сметката е 33 лв. Отоплението ми е отделно, естествено, незнам защо се топлите на ток и мислите, че е много евтино. Очевидно в тая тема се има предвид отоплението, не тока.  Wink
Както и да е за лиричното отклонение, момиче, проблемът ви е финансов, а не с детето на човека, сори. Детето си е съвсем ОК и с доста свити разходи. Дори не получава издръжка, моля ви, опомнете се.... Колко по-да си ограничи разходите...? Съвсем нищо ли не искаш да му дава?

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 12:59 от Анонимен

# 359
 Навъртяха се вече 25 стр от тази тема и е време да попитам: за какво е темата всъщност? Обяснението на авторката беше, че имат проблем с парите заради скъпи подаръци за детето му и търси съвет. Съветите да се разбере с приятеля да не купува неща, които не са му по джоба, да потърсят възможности за допълнителни доходи, да се раздели с този човек, защото той не се отнася към нея отговорно, бяха отхвърлени. Май не останаха други съвети, освен да търпи положението такова, каквото е,  макар че явно не се търпи, щом пуска тема....Rolling Eyes Прилича ми на омагьосан кръг.

Общи условия

Активация на акаунт